![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
* Rat Bendova *
|
|
14-12-2009, 11:57 PM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
* Rat Bendova *
Eh, da li gledate ?
Sta mislite o preostalim ucesnicima ? Ko vam je favorit ? Sta mislite o ziriju ? Da li su kompetentni (misli se na svakog clana) da komentarisu odnosno hvale i kritikuju ? ~ ja gledam od pocetka, prvo zbog dragih mi biscana, Scripta, a onda mi preslo totalno u naviku, ne samo zbog njih nego i zbog Zele i njegovih debilnih komentara . . inace mi je obn dno dna tv, ali ovo je bio pravi korak da povecaju gledanost.! favorit scripta brate, najbolje nekako zvuce i totalno su osvjezenje ^^ odmah su tu i nasty michelle jer mi to izboru muzike vise odgovaraju . . voditelji su mi koma, nemaju pojma a prave se neko i nesto xD Sejo je kralj nad svima.! Gobac kao da je uvijek na nekim teskim psiho.aktivnim supstancama ali neka ga onda teta sto je neka glumica ili sta vec, mi uopce ne pase nikako u ziri, pa nema ona pojma brate o muzici, laik zesci, sta ima neki bend od toga sto ona kaze jao krasan vam je stajling . . nama obicnim smrtnicima stajling ne igra nikakvu ulogu, bitno je da bend zna svoj posao, svirati i da pjevac ima dobre glasnovne mogucnosti, a to da li ce se obuci monotono ili kao da su cirkusanti je apsolutno nebitno.! da cujem sad vas ^^ |
|||
|
15-12-2009, 07:43 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: * Rat Bendova *
Imam samo jedno pitanje sta Lana Zelim-biti-smijesna-ali-mi-ne-ide radi u ovom ziriju?
Generalno mislim da je Rat bendova jako dobra ideja, medjutim, kao sto to cesto biva na TV OBN nazalost jako lose realizirana. Voditelje su fulili totalno, do prije par sedmica su plesali uz najvece hitove Bubamare i kompanije a sad su okorjeli rokeri -(A ja sam inace britanska kraljica samo ne znam sta mi je danas). Samo jos fali da puste one iz BMH da skacu oko i po njima, i njihovim instrumentima .
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
15-12-2009, 08:35 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Šta reći nego kino, dobro su se sjetili da i to naprave.. Sve u svemu žiri je katastrofa, jedino Sejo zna nešto pametno reći.. Podržavam Scriptu, jer su iz rodnog kraja.. Al' više sam za Nasty Michelle, jer mi je onaj dečak za gitarom seksi previše i moram reći kad su bili ovdje kod nas u Bihaću da sam se malo razočarao, dobro su bili počeli svirku, al' počeše svirati Bijelo Dugme i Merlina, omagad.. Baš sam se bio bediro
.. Al' sad će biti masakra fkt najbolji su ostali, biće pakleno jedva čekam.. Moje mišljenje je da u baraž idu sada Scripta i Sabbatka ^^
![]() |
|||
|
15-12-2009, 08:51 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
moja prognoza pak sabbatka i klinci.. :/
nekako su isfurani postali.. u pocetku su iole nesh bili dobri ali sad ne vise.. znaci scripta i nm sigurno prolaze dalje ^^ |
|||
|
15-12-2009, 08:54 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
neće sad Scripta proći imam taj osjećaj..
Nesti Mišel ftw !!
![]() |
|||
|
15-12-2009, 08:57 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
~ a ma mrs.!
pregrizao jezik . . vidjet ces da ce proci . . jer realno gledano zasluzili su upasti u top 3 ^^ |
|||
|
15-12-2009, 09:01 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
A i ja bih volio al' ne znam neš čuči u meni i viče ne ide Scripta dalje.. Oni klinci bi mogli uzeti sve ovo, nebi me čudilo tako nešto, pošto su još mladi i imaju vremena da rade na svojim stvarima.. al' još je hot, vidjećemo ^^
![]() |
|||
|
15-12-2009, 10:37 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
~ ma klinci su, kao sto vec napisah, u pocetku sve ostavljali bez texta, upravo zbog toga sto su tako mladi i super sviraju.. a ne znam koliko bi to bilo dobro da oni pobjede, jer ipak imaju cijeli zivot ispred sebe da jos odluce kojim tempom i u kom smjeru zele ici.. nekako su mi dostigli svoj maximum a to nije dovoljno za pobjedu..
nasty michelle predobri kako god da okrenes i uz njih scripta isto tako favoriti ![]() mislim da ce jedan od ova dva benda da pobjedi jer fkt rasturaju do bola ^^ eto razlicite totalno fazone imaju i znam da bi bilo veoma zanimljivo njih u finalu gledati x) |
|||
|
18-12-2009, 11:45 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
scripta nece pobijedit jer nisu rock band (vinko rekao zosku), a pobjedit su trebali ili oni pederi iz sarajeva zbog stele ili nm da se privuku bendovi iz srbije... sabbatka ftw
Scouse or die Éire go Brách |
|||
|
19-12-2009, 01:51 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
ono je meni totalno bezveze
stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

.
.. Al' sad će biti masakra fkt najbolji su ostali, biće pakleno jedva čekam.. Moje mišljenje je da u baraž idu sada Scripta i Sabbatka ^^
![[Slika: extraheavywarning410lp4.jpg]](http://i170.photobucket.com/albums/u244/misslissaluv/extraheavywarning410lp4.jpg)
Nesti Mišel ftw !!