![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
---- Rolanje -----
|
|
07-02-2010, 01:26 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
---- Rolanje -----
Ko se na forumu rola? Jel iko rola agresivno ( trikovi skokovi i to). Inace sam veliki ovisnik o agresivnom, a i rolanju uopce! Jeste li se ikad rolali zajedno s nekim teen forumasom?Bojite li se pada s rola? Pricajte pricajte....
|
|||
|
07-02-2010, 01:29 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ---- Rolanje -----
Ja se rolam... Ali cisto iz dosade, nista "agresivno" xD. Nisam nikad probala nista, samo role na noge i pravac cesta xD
![]() Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo
|
|||
|
07-02-2010, 01:46 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Fino, fino... al ima jedan osjecaj neznam kako bi ga opiso kada ides prema rampi,u slusalicama ti udara unforgiven od metalike,ides prema rampi, znas da ces past ako je pokusas preskocit,priblizavas se,vrijeme stane,cujes samo sam sebe,zatvoris oci skocis.....................pomisis: Pa ja letim. Onda vidis pod i govoris kako ces past... zatvoris oci i osjetis,zemlju pod tockovima koji se dime od sile pada....i onda osjetis zivot,osjetis kako si ziv i kako je taj osjecaj dobar.Nenormalno si sretan i osjecas se kraljem svijeta....aaa....zivot dajem za taj osjecaj!Sav sam se najezio....
|
|||
|
07-02-2010, 04:52 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Ne rolam...Rolala i slomila ruku [samo jos ja mogu slomit ruku rolajuci
]...Od tad vise nikad nisam stala na role ...
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
07-02-2010, 05:24 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
samo par bolnih pokusaja... i nikad vise....
sjecam se da me je dupe bolilo 7 dana
........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
|
|||
|
07-02-2010, 06:25 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Pa u posljednje vrijeme ne rolam,ali sam bila ovisna u osnovnoj,svaki dan na ljetnom raspustu sam rolala.Ali ne znam nikakav trik. Sad vise vozim bicikl.
Sve je lako kad si mlad ... ![]() |
|||
|
06-03-2010, 07:35 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
Uh rolanje
![]() ..Volim se rolati i raditi bilo sta na rolama..Ali sam unistila tri prilicno skupa para i mama mi rekla da se moram malo smiriti sto se toga tice....A rolala se nikada nisam s nekim forumasom...koliko ja znam...
╔♥═╗╔╗ ╚╗╔╝║║♥═╦╦╦═╗ ╔╝╚╗♥╚╣║║║║╠╣ ╚═♥╝╚═╩═╩TARJA °`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`° By living a life worth remembering, you become immortal.♥ Truth begins in lies. The hottest love has the coldest end. |
|||
|
06-03-2010, 08:30 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Ne rolam se, mislim da sam previse nespretna za nesto tako.
(kad sam bila mala to mi je bio uzitak, al sad na-a) ![]()
Moje ime nije vazno jer je namjera to sto cini razliku od covjeka do covjeka Nemam nikog da me vodi to mi ne treba jer jos uvijek moja glava meni pripada |
|||
|
29-06-2010, 03:50 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
ja rolam , a ne agresivno .. nekad jesam preskakala stepenice , rampe i ostalo ,a sad kad sam malo odrasla dosadilo mi je .. sad samo onako rolam.. i to mi je hobi
Fukare TZ ![]() 1987
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

---- Rolanje -----

![[Slika: os515s.jpg]](http://i45.tinypic.com/os515s.jpg)

]...Od tad vise nikad nisam stala na role
...

..Volim se rolati i raditi bilo sta na rolama..Ali sam unistila tri prilicno skupa para i mama mi rekla da se moram malo smiriti sto se toga tice....A rolala se nikada nisam s nekim forumasom...koliko ja znam...