[-]
Zadnji upisi
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:21 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:19 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Šank Pregleda:9 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
---- Rolanje -----
07-02-2010, 01:26 AM
Upis: #1
Th_jockey ---- Rolanje -----
Ko se na forumu rola? Jel iko rola agresivno ( trikovi skokovi i to). Inace sam veliki ovisnik o agresivnom, a i rolanju uopce! Jeste li se ikad rolali zajedno s nekim teen forumasom?Bojite li se pada s rola? Pricajte pricajte....Bravooo

[Slika: john4.jpg]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
07-02-2010, 01:29 AM
Upis: #2
RE: ---- Rolanje -----
Ja se rolam... Ali cisto iz dosade, nista "agresivno" xD. Nisam nikad probala nista, samo role na noge i pravac cesta xD

[Slika: os515s.jpg]

Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo Smijesak
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
07-02-2010, 01:46 AM
Upis: #3
Fino, fino... al ima jedan osjecaj neznam kako bi ga opiso kada ides prema rampi,u slusalicama ti udara unforgiven od metalike,ides prema rampi, znas da ces past ako je pokusas preskocit,priblizavas se,vrijeme stane,cujes samo sam sebe,zatvoris oci skocis.....................pomisis: Pa ja letim. Onda vidis pod i govoris kako ces past... zatvoris oci i osjetis,zemlju pod tockovima koji se dime od sile pada....i onda osjetis zivot,osjetis kako si ziv i kako je taj osjecaj dobar.Nenormalno si sretan i osjecas se kraljem svijeta....aaa....zivot dajem za taj osjecaj!Sav sam se najezio....

[Slika: john4.jpg]
07-02-2010, 04:52 AM
Upis: #4
Ne rolam...Rolala i slomila ruku [samo jos ja mogu slomit ruku rolajuci Mislim se Pokvaren zub]...Od tad vise nikad nisam stala na role LOL...

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
07-02-2010, 05:24 AM
Upis: #5
samo par bolnih pokusaja... i nikad vise....

sjecam se da me je dupe bolilo 7 dana Pokvaren zub

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
07-02-2010, 06:25 AM
Upis: #6
Pa u posljednje vrijeme ne rolam,ali sam bila ovisna u osnovnoj,svaki dan na ljetnom raspustu sam rolala.Ali ne znam nikakav trik. Sad vise vozim bicikl.

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
06-03-2010, 07:35 AM
Upis: #7
Smiley27 RE: ---- Rolanje -----
Uh rolanje In loveHeart..Volim se rolati i raditi bilo sta na rolama..Ali sam unistila tri prilicno skupa para i mama mi rekla da se moram malo smiriti sto se toga tice....A rolala se nikada nisam s nekim forumasom...koliko ja znam...Smijesak

╔♥═╗╔╗
╚╗╔╝║║♥═╦╦╦═╗
╔╝╚╗♥╚╣║║║║╠╣
╚═♥╝╚═╩═╩TARJA

°`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`°

By living a life worth remembering, you become immortal.♥
Truth begins in lies.
The hottest love has the coldest end.
06-03-2010, 08:30 AM
Upis: #8
Ne rolam se, mislim da sam previse nespretna za nesto tako.
(kad sam bila mala to mi je bio uzitak, al sad na-a) Pokvaren zubPokvaren zub

Moje ime nije vazno
jer je namjera
to sto cini razliku
od covjeka do covjeka

Nemam nikog da me vodi
to mi ne treba
jer jos uvijek moja glava
meni pripada
29-06-2010, 03:50 AM
Upis: #9
ja rolam , a ne agresivno .. nekad jesam preskakala stepenice , rampe i ostalo ,a sad kad sam malo odrasla dosadilo mi je .. sad samo onako rolam.. i to mi je hobi Smijesak

Fukare TZ Cool
1987 Heart
Odgovori na upis