[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:333 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272820 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33535 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
75 partnera sa 17 godina
18-06-2008, 10:28 PM
Upis: #11
RE: 75 partnera sa 17 godina
Fidel Castro Napisao/la:
hrvoje02 Napisao/la:Nikada nija kasno da postaneš svetac, što god da napraviš Wink

Bogami.. tesko! Cure koje krenu tim putem nikada ne mogu da se vrate na pravi put... Ne kazem da ima uzuzetaka ali vrlo, vrlo rijetko... Jednom "takva", uvijek "takva"...

Naravno da je teško, ali da hoće - može! To sam mislio. Volim se pozivati na Novi Zavjet pogotovo kod ovakvih stvari, sjetimo se samo koliko je svetaca proglašeno a da su prije bili gori nego ova djevojka spomenuta gore Wink e.g. Savao (kasnije Pavao) je protjerivao, ubijao, mučio kršćane (znači puuno ljudi) a opet se preobratio i postao svecem Wink Bitna je vjera u ono što želiš, u svemu!

[Slika: 8909cu5.png]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
18-06-2008, 10:45 PM
Upis: #12
Ok, ali eto ja znam mnogo cura koje su krenule tim putem a ne znam nijednu koja se makla sa njega... Sta onda da mislim?

Uglavnom kad cura zabrlja jednom poslije se bukvalno ubije zbog toga i kao da ne vidi razloga zasto bi ona sada bila dobra i onda nastavlja tim putem... Izgubi osjecaj za sram... za moral... njoj je dobro, ne kaje se.. ne jede se iznutra ali ako jednom zastane na trenutak pada u veliku krizu koja moze imati svakakve posledice...

[Slika: n1056123691_30078305_3654.jpg]
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
18-06-2008, 11:01 PM
Upis: #13
ma to je nesto najgore u što se može nekoj curi dogoditi, ali treba sam razmisljati svojom glavom i raditi ispravno, a ne....

*** I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection.
I chose to love you in your loneliness, for in your loneliness no one owns you, but me ***

[Slika: 2dqr33r.jpg]
18-06-2008, 11:50 PM
Upis: #14
Thugh Life Napisao/la:
cat woman Napisao/la:ne piše da je bila primorana....
ako je, razmuijem je...
a ako je sama tako radil, to nije bas ok.... niti bi u tom slučaju da stanem na njenu stranu....
Slazem se s tobom ali sta ona zna s nekih 16 17 godina.

ZNA ONA ZNA I PREVIŠE SAMO SE PRAVI DA JE NAIVNA....TO JE SMIJEŠNO....ALI I ŽALOSNO....

Prekljinjem te,ako se desi da se sretnemo na istoj adresi,
preklinjem te ne menjaj pravac i ne prekidaj taj sreće lanac...
JER BOG JEDNOM TI LJUBAV DA OTKUD ZNAŠ DA TO NISAM JA....
19-06-2008, 12:39 AM
Upis: #15
Žalosno i odvratno..

Moram se složiti s Hrvojem, ljudi se mogu promijeniti, ali uz mnogo, mnogo truda. Teško je sebi, a i drugima priznati da si pogriješio i dotaknuo dno, teško se suočiti sa samim sobom, ali nije neizvedivo. Smijesak

Što se ove djevojke tiče, nadam se da će se promijeniti,ali iskreno gadi mi se. To je djevojka bez samopoštovanja i bez imalo zdrave pameti. Nije mi jasno kako se upuštala u sve te odnose znajući rizike. Pitam se što joj je prolazilo glavom..

Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan...
19-06-2008, 12:52 AM
Upis: #16
Glupacha....
ako je radila dobrovoljno sta se sad zali, sto se nije zalila kad se *ebala s tih 75 muskaraca (oprostite na izrazu, ali morala sam) tad joj je bilo dobro, a sad tek razmislja... sama je sebi kriva, ne zalim je ni malo
19-06-2008, 02:46 AM
Upis: #17
Ajlich Napisao/la:Glupacha....
ako je radila dobrovoljno sta se sad zali, sto se nije zalila kad se *ebala s tih 75 muskaraca (oprostite na izrazu, ali morala sam) tad joj je bilo dobro, a sad tek razmislja... sama je sebi kriva, ne zalim je ni malo

slazem se!

19-06-2008, 03:11 AM
Upis: #18
Fidel Castro Napisao/la:Ok, ali eto ja znam mnogo cura koje su krenule tim putem a ne znam nijednu koja se makla sa njega... Sta onda da mislim?

Uglavnom kad cura zabrlja jednom poslije se bukvalno ubije zbog toga i kao da ne vidi razloga zasto bi ona sada bila dobra i onda nastavlja tim putem... Izgubi osjecaj za sram... za moral... njoj je dobro, ne kaje se.. ne jede se iznutra ali ako jednom zastane na trenutak pada u veliku krizu koja moze imati svakakve posledice...

Vidio sam to par puta i sa tog puta povratka nema.Neke se i pokaju i iskreno zele da se promijene ali kako ubijediti druge da je to istina,tako da to ostane samo kao pokusaj.Same odaberu takav zivot i to je samo njihova stvar.Jednog dana kad shvate da niko nece ni pomisliti da ima nesta ozbiljno sa njima sta onda...

[Slika: 10887af0.gif]
http://www.youtube.com/watch?v=O8kyywZetdA
http://www.youtube.com/watch?v=jeaaDmYnheE
http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_...re=channel
19-06-2008, 03:14 AM
Upis: #19
11 RE: 75 partnera sa 17 godina
a drama ...trebala je o tome ranije mislit,ona vec zna sta radi sa 17 god ..tak da
ali 75,covjeceMuti mi se
19-06-2008, 03:16 AM
Upis: #20
kak kazu, poslije ***anja nea kajanja xD
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Wink Je li prerano sa 15 godina? Mimmy 14 302 31-08-2010 08:22 PM
Zadnji upis: Mimmy
  S koliko godina ste se prvi put poljubili? toxicgirl 246 28,960 11-08-2010 05:06 PM
Zadnji upis: Fallen92
  Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera? ++Aisha++ 50 4,125 04-08-2010 07:32 AM
Zadnji upis: teen_lutka
Smiley25 koliko partnera do sada...? ljepotica bez zvijeri 98 10,036 16-07-2010 08:15 PM
Zadnji upis: *pahuljiica*
Smiley27 Varate li svog partnera ?? naivna 31 1,817 13-07-2010 06:42 PM
Zadnji upis: eMo_PrInCeSs