![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Baba Vanga
|
|
06-10-2009, 05:28 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
|
RE: Baba Vanga
Ma di da će netko reć da je smak svijeta recimo 25.4.2013. il slično.To moooora bit 6.6.3006. il 21.12.2012. hahah
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
06-10-2009, 04:43 PM
Upis: #32
|
|||
|
|||
|
tako su govorili otkako je nastala treća grupa organizama, tj. čovječanstvo. Trebalo je ovo davno sve da se sruši, ali Bog je pun milosti, pa nam svaki put da šansu ne bi li se mi opametili već jednom..
![]() |
|||
|
06-10-2009, 08:46 PM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
Dobro je da zivim na juznoj polulopti, jer izgleda da ce hakaret tamo kod vas biti, hahahahahahaha!
![]() Vjerujem u ovo koliko li u postojanje Boga. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
06-10-2009, 09:31 PM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
Hahah, eto me tebi dole ako ovdje bude sranja.
Ionako smo razmišljali o Australiji kao opciji.
|
|||
|
06-10-2009, 11:30 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 06-10-2009 11:31 PM od _leeylich_.)
Upis: #35
|
|||
|
|||
|
Bas danas na casu mi nesto o tome pricali....I sad pricamo mi nastavnici,a ona se pukla smijati
....Kaze jedan : odo ja u madjarsku cekat vanzemaljce ...zezao se naravno xD...
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
07-10-2009, 06:57 AM
Upis: #36
|
|||
|
|||
(06-10-2009 09:31 PM)Ocean_Soul Napisao/la: Hahah, eto me tebi dole ako ovdje bude sranja. Novi Zeland bolja opcija, u Australiji su ustase i cetnici koji se redovno komate, mislim da svi od toga zelimo sto dalje! Ne zelim smak svijeta docekat uz njihovu bitku.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
12-10-2009, 11:26 PM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
mah nedo Bog da bude rat
ocu jos da zivim
|
|||
|
26-12-2009, 05:29 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
|
čitala sam dosta o Babi Vangi i njenim proročanstvima.bila je slijepa al joj je bog podario ,druge oči' kako ona kaže..i tamo-vamo,nešto je pogodila a nešto nije..
i zar nije nimalo čudno što niko ne govori o stvarima u kojima je ona pogriješila..?mislim,sigurna sam da je svakakvih gluposti nabubala,al o tome ni riječi.a čim bubne da će 2010 početi treći svjetski rat,ljudi se 'vataju za glave. to su sve nebuloze. ..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta.. love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
|
|||
|
27-01-2010, 02:29 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 27-01-2010 02:29 AM od Black.magic.woman.)
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
Ma dajte. Price za malu djecu
. Ali eto, tekst je interesantan.
Al' meni eto, nista sem nas dvoje, nije znacilo... |
|||
|
29-01-2010, 01:45 AM
Upis: #40
|
|||
|
|||
|
Hehe... treci svetski rat. A ko mislite da bi go zapoceo taj rat, mozda Ja
. Ma nema sanse da bude treci svetski rat. Kao prvo one goleme drzave kao Amerika nema da dozvolat da se se desi treci rat. Ma koja je ta drzava sta bi ga zapocnala taj rat ? Razmislite malo ovo ne ide. Hehe ta drzvava bi bila zbrisana. sto ne ide ovo ne ide.
Ljubav nije savrsena kad volimo savrsenu osobu,vec kad savrseno volimo nesavrsenu osobu. Save the planet, kill yourself |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Baba Vanga | Igor Pintarić | 6 | 513 |
26-01-2010 06:56 AM Zadnji upis: Ocean_Soul |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: 2njevkz.gif]](http://i41.tinypic.com/2njevkz.gif)

Ionako smo razmišljali o Australiji kao opciji. ![[Slika: poooooooop.jpg]](http://img269.imageshack.us/img269/4549/poooooooop.jpg)

sto ne ide ovo ne ide.