[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baba Vanga
06-10-2009, 05:28 AM
Upis: #31
RE: Baba Vanga
Ma di da će netko reć da je smak svijeta recimo 25.4.2013. il slično.To moooora bit 6.6.3006. il 21.12.2012. hahah

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
06-10-2009, 04:43 PM
Upis: #32
tako su govorili otkako je nastala treća grupa organizama, tj. čovječanstvo. Trebalo je ovo davno sve da se sruši, ali Bog je pun milosti, pa nam svaki put da šansu ne bi li se mi opametili već jednom..

[Slika: 2njevkz.gif]
06-10-2009, 08:46 PM
Upis: #33
Dobro je da zivim na juznoj polulopti, jer izgleda da ce hakaret tamo kod vas biti, hahahahahahaha!LOL
Vjerujem u ovo koliko li u postojanje Boga.

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
06-10-2009, 09:31 PM
Upis: #34
Hahah, eto me tebi dole ako ovdje bude sranja. Pokvaren zub Ionako smo razmišljali o Australiji kao opciji. LOL

06-10-2009, 11:30 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 06-10-2009 11:31 PM od _leeylich_.)
Upis: #35
Bas danas na casu mi nesto o tome pricali....I sad pricamo mi nastavnici,a ona se pukla smijati Pokvaren zub....Kaze jedan : odo ja u madjarsku cekat vanzemaljce Pokvaren zub...zezao se naravno xD...

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
07-10-2009, 06:57 AM
Upis: #36
(06-10-2009 09:31 PM)Ocean_Soul Napisao/la:  Hahah, eto me tebi dole ako ovdje bude sranja. Pokvaren zub Ionako smo razmišljali o Australiji kao opciji. LOL

Novi Zeland bolja opcija, u Australiji su ustase i cetnici koji se redovno komate, mislim da svi od toga zelimo sto dalje!LOL Ne zelim smak svijeta docekat uz njihovu bitku.

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
12-10-2009, 11:26 PM
Upis: #37
mah nedo Bog da bude rat LOL ocu jos da zivim LOL

[Slika: poooooooop.jpg]
26-12-2009, 05:29 AM
Upis: #38
čitala sam dosta o Babi Vangi i njenim proročanstvima.bila je slijepa al joj je bog podario ,druge oči' kako ona kaže..i tamo-vamo,nešto je pogodila a nešto nije..
i zar nije nimalo čudno što niko ne govori o stvarima u kojima je ona pogriješila..?mislim,sigurna sam da je svakakvih gluposti nabubala,al o tome ni riječi.a čim bubne da će 2010 početi treći svjetski rat,ljudi se 'vataju za glave.
to su sve nebuloze.

..nikad neće razumeti te,plašiće se da ne srušiš sve,sve one njihove virtue,i boje se..jer si mnogo drukčiji od svih jer ti si stalna opasnost za njih,nešto si novo a ne znaju šta..

love me or hate me I'm still gonna shine! \m/
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
27-01-2010, 02:29 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 27-01-2010 02:29 AM od Black.magic.woman.)
Upis: #39
Ma dajte. Price za malu djecu LOL . Ali eto, tekst je interesantan.

Al' meni eto, nista sem nas dvoje, nije znacilo...
29-01-2010, 01:45 AM
Upis: #40
Hehe... treci svetski rat. A ko mislite da bi go zapoceo taj rat, mozda Ja LOL. Ma nema sanse da bude treci svetski rat. Kao prvo one goleme drzave kao Amerika nema da dozvolat da se se desi treci rat. Ma koja je ta drzava sta bi ga zapocnala taj rat Pokvaren zub? Razmislite malo ovo ne ide. Hehe ta drzvava bi bila zbrisana. Smijesak sto ne ide ovo ne ide.

Ljubav nije savrsena kad volimo savrsenu osobu,vec kad savrseno volimo nesavrsenu osobu.
Save the planet, kill yourself
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Baba Vanga Igor Pintarić 6 513 26-01-2010 06:56 AM
Zadnji upis: Ocean_Soul