![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Beširević godinu u Portlandu
|
|
15-07-2009, 01:38 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Beširević godinu u Portlandu
Iako je potpisao dvogodišnji ugovor s njemačkim Nordhornom, bivši golman rukometne reprezentacije BiH Malik Beširević je, uz saglasnost Nijemaca, promijenio plan i dogovorio jednogodišnju saradnju sa španskim Portland San Antonijom, jednim od najboljih evropskih klubova posljednjih godina.
Klub iz Pamplone će ovog ljeta na pozajmicu dovesti i srbijanskog golmana Radivoja Ristanovića iz Teukra, koji je u maju ove godine potpisao za Ademar Leon, ali je već tada najavljeno da će sezonu biti negdje na posudbi. - Sa Ristanovićem i Beširevićem pronašli smo ono što smo tražili za golmansku poziciju. Obojica imaju iskustvo u španskoj ligi, kao i u evropskim kupovima. Njihovim dovođenjem napravili smo odličan posao - kazao je španskim novinarima Migel Galaraga (Miguel Galarraga), predsjednik Portland San Antonija. Malik Beširević rođen je 1. aprila 1972. godine u Banjoj Luci. U karijeri je nastupao za holandski Sitard, njemački Minden, te španske klubove Kantabriju i sada Portland San Antonio. Minule sezone bio je član Mindena. >KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
22-10-2009, 11:38 PM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Beširević godinu u Portlandu
Pa super!!!
|