[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:333 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272819 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33535 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Big Mama House II
20-10-2009, 04:28 AM
Upis: #1
Big Mama House II
Znači, bruka i sramota. Gledam sad(brat okrenuo da se smije) i to je strava! Dakle, žalosno, OBN propao otkako je počeo emitirati ovu emisiju. Najviše mi je pažnje privukao onaj Macin 'ANTITALENAT'! Frajer tri veze sa životom...moj komentar je da nemam komentara na ovo. Prestrašno je da bih izustila bilo koju riječ...Sokiran

[Slika: 2njevkz.gif]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
20-10-2009, 04:45 AM
Upis: #2
RE: Big Mama House II
Meni bas prejako.Ostavi mi Botu na miru,imat ces problema sa mnom hahha.Gotivim ga samo tako,samo zato sto je blentav nekakav.Uvijek oplacem.Al covijek je sto jest jest.Kad je ispao onaj Mehmed (koji nema krova nad glavom) niko nije prstom mrdnuo,samo je boto ustao i rekao kako je to zalosno,kako alen treba da ispadne.. ma svaka mu castLOL

Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat.
20-10-2009, 04:51 AM
Upis: #3
Hahahahah, i ja olakah sad kad ga vidjeh..ono majka više ne rađa! HahahaHahaha

20-10-2009, 04:54 AM
Upis: #4
Ma on,ja mislim,da ima blagu retardaciju,al opet je simpatican,i svi ga u kuci gotive.

20-10-2009, 05:26 AM
Upis: #5
Oj koje su to budaletine, svi do jednog. Gledam ih samo da jer se čudu ne mogu načudit da su nam ljudi takve budale.

20-10-2009, 05:57 AM
Upis: #6
Ja ne mogu vjerovati da televizija toliko može zatupiti čovjeka. Mislim, ljudi gdje su neke dokumentarne emisije, prihvatljive svakom normalnom mozgu...Sokiran
Ni ja čak ne mogu da se načudim ovakim glupostima što se prikazuju na TV-u, ali ti ko tuka staneš i gledaš, ne možeš prestati gledati!

20-10-2009, 06:23 AM
Upis: #7
Hah pa,sve je to profit.Vise zaraduju na ovim glupim show-ovima jer ljudi glasaju.Al zato ja imam discoveryLOL

20-10-2009, 07:01 AM
Upis: #8
kretenizam cisti.. propao show.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
20-10-2009, 08:10 AM
Upis: #9
A na kom programu je Big Mama house?
Nisam upucena Pokvaren zub

People = Shit
20-10-2009, 08:31 AM
Upis: #10
OBN. Televizija koja inače osim Rata bendova sa blesavim voditeljima i povremenih filmova sa katastrofalnim prevodom nema apsolutno ništa vrijedno gledat.

Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Doctor House rikta 38 3,600 31-08-2010 08:24 AM
Zadnji upis: NiddL*
Th_lol full house swatka_opasna 11 1,891 05-04-2009 07:30 PM
Zadnji upis: Alma Mujic17
  Big Brother All Star-Srbija Soul 18 3,502 19-03-2009 06:20 AM
Zadnji upis: Fidel Castro
  Gledajte najnovije epizode CSI, House, Grey's Anatomy i puno toga BESPLATNO Medena 15 2,150 19-03-2009 06:11 AM
Zadnji upis: ami
Th_whistling kuca big mame ami 25 5,588 16-02-2009 07:41 AM
Zadnji upis: SanZy