![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Ceca
|
|
07-05-2009, 05:06 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
RE: Ceca
(19-03-2009 06:39 AM)coolcura Napisao/la: nemam nista protiv nje....dobro pjeva...ali je ja nevolim slusati haha kao da sam ja napisala.. slazem se potpuno .. nemam nista protiv nje al stvarno ne kontam u cemu se njeni tekstovi dobri .. ?? ![]()
Tako si jebozovan x| Por fa fucking vore Pour l'amour vrai attend!! o.o |
|||
|
07-05-2009, 04:20 PM
Upis: #32
|
|||
|
|||
|
Nijesu njeni, no Marine Tucakovic. Fino Marina pise njoj tekstove...neke. Kao sto je i Oliveru Mandicu pisala.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
07-05-2009, 07:09 PM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
Ne slusam je.
Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
20-02-2010, 09:14 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 20-02-2010 09:14 AM od Keyla.)
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
Obozav njen glas i njenu pojavu...vokalno mi je uzor! uz jos neke ofkors.. ima nest u njoj,glamurozna je,sama njena pojava mi je onak..wow
![]() a kake je to ona skandale radila,sta je nastavila arkanovo zapoceto?? de nek mi nek malo preprica da ne istrazujem sad sam znam da je bila u zatvoru zbog optuzbe da je ubila Đinđića.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
20-02-2010, 11:23 PM
Upis: #35
|
|||
|
|||
(07-05-2009 05:06 AM)miwica Napisao/la:(19-03-2009 06:39 AM)coolcura Napisao/la: nemam nista protiv nje....dobro pjeva...ali je ja nevolim slusati potpis
WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd... |
|||
|
27-02-2010, 06:04 PM
Upis: #36
|
|||
|
|||
(20-02-2010 09:14 AM)Keyla Napisao/la: Obozav njen glas i njenu pojavu...vokalno mi je uzor! uz jos neke ofkors.. ima nest u njoj,glamurozna je,sama njena pojava mi je onak..wow Nije bila optuzena da je ubila Djindjulu, nego da je saradjivala sa Zemunskim klanom koji stoji iza ubistva.Nadjeno je masu oruzja u njenoj kuci. Ona uopste nije poznata po cetnickim izjavama kao sto neki zbore, niti u njenim pjesmama ima toga. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
27-02-2010, 06:54 PM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
samo sto imam napisati mrzim turbofolk,i cajke,o Boze neznam kako to neko moze slusati,bez ljutnje!
There is no way to peace,peace is the way!
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

sam znam da je bila u zatvoru zbog optuzbe da je ubila Đinđića.