![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
crna magija
|
|
30-12-2008, 03:36 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
RE: crna magija
(30-12-2008 01:43 AM)Ocean_Soul Napisao/la: Zar to fakat ima efekta??? Zar to nije nesto kao placebo? Ja na to gledam kao na grcke bogove. Da ima efekta... Posebno crna magija... Gone 4ever |
|||
|
08-01-2009, 05:04 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
da, ima efekta, gledala sam, dodus bela magija..ali ipak..
znam kako se radi za pare, srecu.. itd.. ali nikada ne bi pokusavala.. radije bi belu magiju, nego crnu, al kazu da je to isto, mislim da crnu koriste kako bi naskodili nekom, ne znam, niti bi zalazila u to.. al znam da nikad necu probati, ne treba mi to.. People = Shit |
|||
|
15-03-2009, 07:05 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
Pozdrav svima ja sam nova na foruma i zainteresovala me vasa diskusija,
Pa imam pitanja za one koji kazu da se bave crnom magijom: Sta se najvise koristi pri izradi crne magije ili nagaze ili kako se vec zove??? Kada pocinje da djeluje, ako pocinje?? I gdje se ostavljaju ti predmeti ili sta god vec, i kojeg su oblika. |
|||
|
16-03-2009, 12:10 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga...
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
16-03-2009, 09:59 PM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
^^^Ali ajde ti njima dokazi.Mi smo ovdje budale znas sto im uopce to i govorimo.Oni su pametniji pa ih pusti onda.
|
|||
|
16-03-2009, 10:44 PM
Upis: #16
|
|||
|
|||
(16-03-2009 12:10 AM)Keyla Napisao/la: hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga... Hajde malo pripazi sta pricas,ako ti se ne svidja ne moras drugima soliti pamet... I ako se ti time ne bavis,ne znaci odmah da ne valja... I ne petljaj Lucifera u ovo,imaj postovanje prema drugim vjerama,znam da vam je crkva isprala mozak,ali ne vrijedjajte moju vjeru,zbog toga... Gone 4ever |
|||
|
16-03-2009, 11:04 PM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
-.-' da soljenje pameti... vidim da sam potpuni antonim od tebe tako da necemo raspravljati o tome..ti imas svoje spoznaje i uvjerenja i nek te one vode, ja se obracam ljudima koji se vjerojatno dvoume bi li upustali u tako nesto i koji su nesigurni, ono sto dosada imaju u glavi im je poljuljano sumnjama što je crna magija i je li samo mračna iluzija ili ne... ti gothic ako vidis da ovdje ljudi neznaju sta je crna magija i da su na tankom ledu ne pokusavaj utjecat jer neces donjet nikakvu pozitivu. mani se i drzi se svog kulta lucifera i uvjerenja...ja znam sta ja znam ti znas sta ti znas i end of diskašn
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
17-03-2009, 03:14 AM
Upis: #18
|
|||
|
|||
(16-03-2009 10:44 PM)gothic Napisao/la:Joj koliko ti imaš godina?(16-03-2009 12:10 AM)Keyla Napisao/la: hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga... Jedna emotivno i psihički zrela osoba ne razmišlja tako, vjeruj mi. Sotonizam (gotički, jer imaš više vrsta istog) nije nikakva religija već obična sekta. Stoga ostaj i dalje u ilegali, šuti o tome ko si i šta si, i ne glupiraj se Bgt. Kakva crna magija i kučine... Drži se knjige i obrazuj se malo u pozitivnijem smislu, a bacati vradžbine na nekoga, ne vjerujem da pruža neku satisfakciju. ~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~ |
|||
|
17-03-2009, 04:10 AM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
Aloo dosta svadje....!!
![]() ok je ako neko hoce da posta svoje misljenje o crnoj magiji,ali vrijedjanje je preslo SVE granice..... Dita von Teese... Daj boze ostavi je na miru... Ako ona vjeruje u Satanu...ne treba joj neko ko ce da joj SOLI pamet......ostavi curu na miru..ima potpuno pravo da se bavi cime god hoce i da vjeruje u sta god hoce....ponavljam:NE TREBA JOJ NEKO,KO CE DA JOJ GOVORI STA VALJA A STA NE! Ako ti se tema ne svidja ne postaj u nju onda... PINK STUDIO - Jutro Poslije Ostavi sve i dodji Zatvori prozor i pokrij me Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene... Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek Tvoje lice,tvoje rijeci postale su,preblijede Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek Ako sam ti rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam ti rekla da te volim Bila sam pijana |
|||
|
17-03-2009, 05:37 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-03-2009 05:44 AM od Keyla.)
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
hahah dita viš da ljudu imaju potrebu odskakati jer biti normalan i prizemljen nie tak kul jel, ko poštovanje i zazivanje vraga. haj'ti koju te lucifer tvoj tolko voli zadrzi mračne primisli za sebe i ne širi tu.. jako mie žao što nisam tolko informirana ko ti svim postupcima i posljedicama i pičkama materinama crne magije, al jebeeeno me nezanima, i da dita POTPISUJEM OD A DO ŽŽŽŽ..... uhh 0o
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| vlaska magija | sek730i | 12 | 5,664 |
17-04-2010 12:32 AM Zadnji upis: sek730i |
|
| Doomsday 2012 i crna rupa | Mesec | 96 | 11,086 |
23-06-2009 09:28 AM Zadnji upis: heartbreaker |
|