[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 4 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
crna magija
30-12-2008, 03:36 AM
Upis: #11
RE: crna magija
(30-12-2008 01:43 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Zar to fakat ima efekta??? Zar to nije nesto kao placebo? Ja na to gledam kao na grcke bogove.

Da ima efekta...
Posebno crna magija...

Gone 4ever
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
08-01-2009, 05:04 AM
Upis: #12
da, ima efekta, gledala sam, dodus bela magija..ali ipak..
znam kako se radi za pare, srecu.. itd..
ali nikada ne bi pokusavala..
radije bi belu magiju, nego crnu, al kazu da je to isto, mislim da crnu koriste kako bi naskodili nekom, ne znam, niti bi zalazila u to..
al znam da nikad necu probati, ne treba mi to..

People = Shit
15-03-2009, 07:05 AM
Upis: #13
Th_evilgrin37 RE: crna magija
Pozdrav svima ja sam nova na foruma i zainteresovala me vasa diskusija,
Pa imam pitanja za one koji kazu da se bave crnom magijom:
Sta se najvise koristi pri izradi crne magije ili nagaze ili kako se vec zove???
Kada pocinje da djeluje, ako pocinje??
I gdje se ostavljaju ti predmeti ili sta god vec, i kojeg su oblika.
16-03-2009, 12:10 AM
Upis: #14
hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga...

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
16-03-2009, 09:59 PM
Upis: #15
^^^Ali ajde ti njima dokazi.Mi smo ovdje budale znas sto im uopce to i govorimo.Oni su pametniji pa ih pusti onda.
16-03-2009, 10:44 PM
Upis: #16
(16-03-2009 12:10 AM)Keyla Napisao/la:  hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga...

Hajde malo pripazi sta pricas,ako ti
se ne svidja ne moras drugima soliti pamet...
I ako se ti time ne bavis,ne znaci odmah da ne valja...
I ne petljaj Lucifera u ovo,imaj postovanje prema
drugim vjerama,znam da vam je crkva isprala mozak,ali ne vrijedjajte
moju vjeru,zbog toga...

Gone 4ever
16-03-2009, 11:04 PM
Upis: #17
-.-' da soljenje pameti... vidim da sam potpuni antonim od tebe tako da necemo raspravljati o tome..ti imas svoje spoznaje i uvjerenja i nek te one vode, ja se obracam ljudima koji se vjerojatno dvoume bi li upustali u tako nesto i koji su nesigurni, ono sto dosada imaju u glavi im je poljuljano sumnjama što je crna magija i je li samo mračna iluzija ili ne... ti gothic ako vidis da ovdje ljudi neznaju sta je crna magija i da su na tankom ledu ne pokusavaj utjecat jer neces donjet nikakvu pozitivu. mani se i drzi se svog kulta lucifera i uvjerenja...ja znam sta ja znam ti znas sta ti znas i end of diskašnWink

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
17-03-2009, 03:14 AM
Upis: #18
(16-03-2009 10:44 PM)gothic Napisao/la:  
(16-03-2009 12:10 AM)Keyla Napisao/la:  hjooooooooj....ta crna magija i sve skupa sto dolazi u paketu s time.. jebena zabluda i sranje koje ljudski um puni negativnom energijom i mrakom....ljudi pocnite se bavit necim sto pozitivno utjece i nas vas i na ljude oko vas.... ovo je sve djelo samoga vraga...

Hajde malo pripazi sta pricas,ako ti
se ne svidja ne moras drugima soliti pamet...
I ako se ti time ne bavis,ne znaci odmah da ne valja...
I ne petljaj Lucifera u ovo,imaj postovanje prema
drugim vjerama,znam da vam je crkva isprala mozak,ali ne vrijedjajte
moju vjeru,zbog toga...
Joj koliko ti imaš godina?
Jedna emotivno i psihički zrela osoba ne razmišlja tako, vjeruj mi.
Sotonizam (gotički, jer imaš više vrsta istog) nije nikakva religija već obična sekta. Stoga ostaj i dalje u ilegali, šuti o tome ko si i šta si, i ne glupiraj se Bgt. Kakva crna magija i kučine... Drži se knjige i obrazuj se malo u pozitivnijem smislu, a bacati vradžbine na nekoga, ne vjerujem da pruža neku satisfakciju.

~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~
17-03-2009, 04:10 AM
Upis: #19
Th_icon_arrow RE: crna magija
Aloo dosta svadje....!! Sokiran
ok je ako neko hoce da posta svoje misljenje o crnoj magiji,ali vrijedjanje je preslo SVE granice.....
Dita von Teese...
Daj boze ostavi je na miru...
Ako ona vjeruje u Satanu...ne treba joj neko ko ce da joj SOLI pamet......ostavi curu na miru..ima potpuno pravo da se bavi cime god hoce i da vjeruje u sta god hoce....ponavljam:NE TREBA JOJ NEKO,KO CE DA JOJ GOVORI STA VALJA A STA NE!
Ako ti se tema ne svidja ne postaj u nju onda...

PINK STUDIO - Jutro Poslije
Ostavi sve i dodji
Zatvori prozor i pokrij me
Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene...
Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek
Tvoje lice,tvoje rijeci
postale su,preblijede
Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene
Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek
Ako sam ti rekla da te volim
Bila sam usamljena
Ako sam ti rekla da te volim
Bila sam pijana
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
17-03-2009, 05:37 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-03-2009 05:44 AM od Keyla.)
Upis: #20
hahah dita viš da ljudu imaju potrebu odskakati jer biti normalan i prizemljen nie tak kul jel, ko poštovanje i zazivanje vraga. haj'ti koju te lucifer tvoj tolko voli zadrzi mračne primisli za sebe i ne širi tu.. jako mie žao što nisam tolko informirana ko ti svim postupcima i posljedicama i pičkama materinama crne magije, al jebeeeno me nezanima, i da dita POTPISUJEM OD A DO ŽŽŽŽ..... uhh 0o

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis