[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252857 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4217 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 4 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
crna magija
17-03-2009, 06:08 AM
Upis: #21
RE: crna magija
Oh, hvala Keyla. LOL

~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
17-03-2009, 06:14 AM
Upis: #22
Keyla, malo obrati pažnju na riječnik, na forumu nije dozvoljeno vrijeđati druge članove na bilo kojoj osnovi. Imaš svoje mišljenje o temi, ali pokušaj se malo blaže izražavati. Ovdje se može raspravljati i bez svađe.

1. => Zabranjeno je diskriminisati korisnike foruma zbog rase, religije, porijekla i ostalih stvari. Svi clanovi su ovdje dobrodosli i tu smo da u zdravoj atmosferi diskutujemo o svemu.

2. => Takodje je zabranjeno vrijedjati, omalovazavati, provocirati ili na bilo koji nacin uznemiravati druge clanove. A ukoliko dodje do takve situacije zabranjeno je odgovarati istom mjerom na uvrijede i svadjati se vec se u tom slucaju treba obavezno obratiti administraciji.

6. => Zabranjeno je koristiti vulgarne izraze vec ako bas morate korisite zvijezdicu umjesto prvog slova koa npr. *ebote, *icka i sl. ali u svakom slucaju izbjegavajte uopste upotrebljavanje takvih rijeci i izraza.

http://www.teen.ba/forum/PRAVILNIK-FORUMA-a-6.html Wink

18-03-2009, 02:22 AM
Upis: #23
...ok ispričavam se, pogriješila sam... al mislim da nitko takođe i nema pravo širit negativnu energiju na ovom forumu, i tako možda pokušati privući ljude na istu stvar Muti mi se.... aj da se radi o neznam čemu..al gle, crna magija.. gledajte malo objektivnije na to,,,

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
08-06-2009, 07:25 PM
Upis: #24
(30-12-2008 01:43 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Zar to fakat ima efekta??? Zar to nije nesto kao placebo? Ja na to gledam kao na grcke bogove.

Pa samo oni koji vjeruju u Boga, vjeruju i u crnu magiju...
08-06-2009, 10:57 PM
Upis: #25
(08-06-2009 07:25 PM)Believer Napisao/la:  
(30-12-2008 01:43 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Zar to fakat ima efekta??? Zar to nije nesto kao placebo? Ja na to gledam kao na grcke bogove.

Pa samo oni koji vjeruju u Boga, vjeruju i u crnu magiju...

rofl
provala, de pojasni malo , možda si se krivo izraziola, iako čisto sumnjam

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
09-06-2009, 10:21 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 09-06-2009 10:21 AM od Ocean_Soul.)
Upis: #26
Mislim da je fulao/la totalno. Magija je kontra religije, koliko ja znam. Tj. smatra se praznovjerjem sa vjerskog stajališta.

13-07-2009, 12:30 AM
Upis: #27
(28-12-2008 01:33 AM)queen_of_rain Napisao/la:  
(28-12-2008 12:55 AM)Svibanjska noć Napisao/la:  .Za one koji se bave ovim samo cu reci kako nisu normalni i da neznaju u sta se upustaju.O njoj imam grozno misljenje i uopce neznam jel neki ljudi imaju uopce posao ili ne pa da se bave ovakvim glupostima?Jel zbilja nemate pametnijeg posla?Vam je toliko dosadno?

Je grozno... i najgore sto ima ljudi koji zive na racun toga da drugima prave zlo. Tuzna

Slazem se.

>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX
fuXo,Ti si samO droŁja;P<

.....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu
wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^

Poslije $vakog pada
ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ......
do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............
$ebe ne $tidim $e....
13-07-2009, 07:15 AM
Upis: #28
Dobro jel ima barem jedna osoba na ovom forumu koja podržava crnu magiju i koja tol'ko trubi o tome a da je ispellovala nešto sa realnim ishodom? Ajd da i to čujemo Wink Svi samo drobe, a jeste pokušali i kako je prošlo? Podjelite s nama Smijesak

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
13-07-2009, 09:23 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 13-07-2009 09:42 AM od *SaRaAaA*.)
Upis: #29
Jedan clan je napisao "onaj ko veruje u Boga veruje i u crnu magiju"
Mozda se pogresno izrazio/la, ali to je istina
Ako verujes u Boga, verujes i u djavola..
Jednog uzdizes..ako postoji dobro, postoji i zlo
ako verujes u belu magiju, verujes i u crnu..
to ne znaci da se bavis sa obe magije, mozes i sa jednom, ali opet verujes da obe postoje
To je taj balans..
A inace crna magija itekako deluje.. i nemate pojma koliko ljudi oko vas se bavi tom magijom..
Ja u zivotu ne bi koristila crnu magiju.
Znam ljude koji su to radili i znam kome su radili..i da, deluje, sto je jako tuzno

e da evo od moje mame drugarica sto je pisala na jednom forumu..
primer

Ja inace uopste nisam verovala u to, niti ista znam o tome,a li prosudite sami:
Neposredno posle moje svadbe majka je u dvoristu pronasla cudnu stvar: misja nozica uvezana crvenim koncima i posipana nekim uljem pa to stavljeno na krst od drveta.Kada sam sa muzem svratila kuci, poceli smo da se zezamo na tu temu i majka je pocela da prica kako su ljudi prosti i eto, kako ima svakojakih budala...Iz radoznalosti sam otisla da vidim to cudo i drzeci ga zagledala sa svih strana.Bilo mi je zao budale koja se toliko mucila da napravi nesto tako besmisleno. Dva sata posle toga sam se toliko razbolela-nenormalno krvarenje- da sam jedva prezivela noc.Intervenisala je hitna pomoc.Posle toga su nastajali razni sve veci problemi da bi mi se na kraju zivot potpuno survao.Naravno da se nikom od "magova" nisam obratila za pomoc- sada, posle 15 godina mi se cini da je mozda trebalo

People = Shit
13-07-2009, 12:12 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 13-07-2009 12:13 PM od Keyla.)
Upis: #30
^Vjera u Boga ne podrazumijeva vjerovanje u bijelu magiju, time i crnu magiju. To uopće nema veze jedno s drugim.

U mojoj okolini nikad nisam čula da se itko time bavio. Ne vjerujem u to nimalo. Ljudski mozak svašta proizvodi.
Izgleda da se ljudi u Bosni i Srbiji intenzivno time bave, jer ovdje ni riječi o tome. Ovdje je to samo neaktualna izmišljotina.

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis