![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
crna magija
|
|
13-07-2009, 05:54 PM
Upis: #31
|
|||
|
|||
|
RE: crna magija
Takodjer, i u mom okruzenju nema nikog ko se time bavi, ovdje niko ne vjeruje u to, i sama sam takva....Ne vjerujem u nikakvu magiju, kao i ostala praznovjera tipa : horoskop, tarot karte, gatanja itd....Sto si tice ovog sto je Kristina napisala da se ljudi u Bosni tipe intezivno bave, mozda ima nekoliko ili jedna-dvije osobe koje se time bave....Ako ih ima uopste...
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
14-07-2009, 02:47 AM
Upis: #32
|
|||
|
|||
(13-07-2009 12:12 PM)Keyla Napisao/la: ^Vjera u Boga ne podrazumijeva vjerovanje u bijelu magiju, time i crnu magiju. To uopće nema veze jedno s drugim. Ajde malo procitaj moj post pre nego sto odgovoris, rekla sam "ako verujes u Boga, verujes u djavola, ako verujes u belu magiju, verujes u crnu magiju".. To vi mislite da u vasem okruzenju nema takvih ljudi.... Al ok..svako ima pravo na svoje misljenje People = Shit |
|||
|
26-07-2009, 11:49 PM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
Meni je od malih nogu crna magija bila primamljiva ali bez ikakvog efekta....
|
|||
|
25-09-2009, 04:32 AM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
Nisam vjerovala u to dok mi nisu napravili.
I dan danas se sjećam tih,najgorih dana mog života.Znam i da sam tad mogla umrjeti. Niko ne vjeruje u nešto,dok ga to ne opeče. a prevarit ću sve kad stavim cvikere, u grudima mi bomba sporije kuca. |
|||
|
25-09-2009, 04:34 AM
Upis: #35
|
|||
|
|||
|
^Što ti se desilo?
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
25-09-2009, 04:38 AM
Upis: #36
|
|||
|
|||
(25-09-2009 04:32 AM)Midwintertears Napisao/la: Nisam vjerovala u to dok mi nisu napravili. Bas tako. People = Shit |
|||
|
25-09-2009, 04:41 AM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
Bilo je tu svašta.Puno je detalja i stvari kojih se ne bi prisjećala a kamo li pričala.
Znam da su se moji jedva izborili da ostanem živa. Vidite,nisam onaj neko koji vjeruje u sve i svašta. Ali,samo sam neke stvari osjetila na svojoj koži.I Boga mi tada mi to nije izgledalo kao ljudska glupost i fantazija. a prevarit ću sve kad stavim cvikere, u grudima mi bomba sporije kuca. |
|||
|
10-12-2009, 07:59 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
|
ajde svi sve znate svi ste dozivjeli ..
ali dali netko zna da skida ovdje crnu magiju dali netko zna nekoga da moze da skida ... glava mije puna prevaranata i kojekavih samozvanih vracara koji ostavljaju svoje oglase na kojekavim stranicama i oglasima alternativne medicine itd nego sto mjenjaju gace .... imali netko telefon adresu ili bilo sta i tkoje 100% pouzdan ??? hvala ljepo! |
|||
|
12-12-2009, 10:07 AM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
Gledala sam nedavno jedan dokumentarac o crnoj magiji i vrac je rekao da su pod utjecajem crne magije i onaj kome je namjenjena, ali i ona osoba koja je namijenila tu crnu magiju. Zna se ona stara ko se igra s vatrom i opece se.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
13-12-2009, 01:36 AM
Upis: #40
|
|||
|
|||
|
a dali se tog vraca moze negdje naci ?? jel ostavio broj telefona ili odakle je ?
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| vlaska magija | sek730i | 12 | 5,665 |
17-04-2010 12:32 AM Zadnji upis: sek730i |
|
| Doomsday 2012 i crna rupa | Mesec | 96 | 11,086 |
23-06-2009 09:28 AM Zadnji upis: heartbreaker |