[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252860 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 2 glasova - 4 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
crna magija
13-07-2009, 05:54 PM
Upis: #31
RE: crna magija
Takodjer, i u mom okruzenju nema nikog ko se time bavi, ovdje niko ne vjeruje u to, i sama sam takva....Ne vjerujem u nikakvu magiju, kao i ostala praznovjera tipa : horoskop, tarot karte, gatanja itd....Sto si tice ovog sto je Kristina napisala da se ljudi u Bosni tipe intezivno bave, mozda ima nekoliko ili jedna-dvije osobe koje se time bave....Ako ih ima uopste...

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
14-07-2009, 02:47 AM
Upis: #32
(13-07-2009 12:12 PM)Keyla Napisao/la:  ^Vjera u Boga ne podrazumijeva vjerovanje u bijelu magiju, time i crnu magiju. To uopće nema veze jedno s drugim.

U mojoj okolini nikad nisam čula da se itko time bavio. Ne vjerujem u to nimalo. Ljudski mozak svašta proizvodi.
Izgleda da se ljudi u Bosni i Srbiji intenzivno time bave, jer ovdje ni riječi o tome. Ovdje je to samo neaktualna izmišljotina.

Ajde malo procitaj moj post pre nego sto odgovoris, rekla sam "ako verujes u Boga, verujes u djavola, ako verujes u belu magiju, verujes u crnu magiju"..
To vi mislite da u vasem okruzenju nema takvih ljudi....
Al ok..svako ima pravo na svoje misljenje

People = Shit
26-07-2009, 11:49 PM
Upis: #33
Meni je od malih nogu crna magija bila primamljiva ali bez ikakvog efekta....
25-09-2009, 04:32 AM
Upis: #34
Nisam vjerovala u to dok mi nisu napravili.
I dan danas se sjećam tih,najgorih dana mog života.Znam i da sam tad mogla umrjeti.

Niko ne vjeruje u nešto,dok ga to ne opeče.

a prevarit ću sve kad stavim cvikere,
u grudima mi bomba sporije kuca.
25-09-2009, 04:34 AM
Upis: #35
^Što ti se desilo?Muti mi se

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
25-09-2009, 04:38 AM
Upis: #36
(25-09-2009 04:32 AM)Midwintertears Napisao/la:  Nisam vjerovala u to dok mi nisu napravili.
I dan danas se sjećam tih,najgorih dana mog života.Znam i da sam tad mogla umrjeti.

Niko ne vjeruje u nešto,dok ga to ne opeče.

Bas tako.

People = Shit
25-09-2009, 04:41 AM
Upis: #37
Bilo je tu svašta.Puno je detalja i stvari kojih se ne bi prisjećala a kamo li pričala.
Znam da su se moji jedva izborili da ostanem živa.
Vidite,nisam onaj neko koji vjeruje u sve i svašta.
Ali,samo sam neke stvari osjetila na svojoj koži.I Boga mi tada mi to nije izgledalo kao ljudska glupost i fantazija.

a prevarit ću sve kad stavim cvikere,
u grudima mi bomba sporije kuca.
10-12-2009, 07:59 AM
Upis: #38
ajde svi sve znate svi ste dozivjeli ..
ali dali netko zna da skida ovdje crnu magiju dali netko zna nekoga da moze da skida ...
glava mije puna prevaranata i kojekavih samozvanih vracara koji ostavljaju svoje oglase na kojekavim stranicama i oglasima alternativne medicine itd nego sto mjenjaju gace ....
imali netko telefon adresu ili bilo sta i tkoje 100% pouzdan ???

hvala ljepo!
12-12-2009, 10:07 AM
Upis: #39
Gledala sam nedavno jedan dokumentarac o crnoj magiji i vrac je rekao da su pod utjecajem crne magije i onaj kome je namjenjena, ali i ona osoba koja je namijenila tu crnu magiju. Zna se ona stara ko se igra s vatrom i opece se.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
13-12-2009, 01:36 AM
Upis: #40
a dali se tog vraca moze negdje naci ?? jel ostavio broj telefona ili odakle je ?
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  vlaska magija sek730i 12 5,665 17-04-2010 12:32 AM
Zadnji upis: sek730i
  Doomsday 2012 i crna rupa Mesec 96 11,086 23-06-2009 09:28 AM
Zadnji upis: heartbreaker