![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
da li je za dobar provod neophodan alkohol??
|
|
02-09-2007, 04:10 AM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: da li je za dobar provod neophodan alkohol??
Ako je dobro drustvo otkaceno i zabavno nije toliko potreban alkohol al ako je sve mrtvo treba malo popit al da dodju do situacije da se ponasaju kao oni otkaceni i zabavni trijezni..kontate...a niej bas nice da se svi napiju pa da neznaju sta rade..e to vec unisti tulum...
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
02-09-2007, 05:58 AM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Nije neophodan, ali dobro dodje
|
|||
|
02-09-2007, 07:25 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
Slazem se, ok je alkohol al kad u nekim slucajevima dodje do droge onda...ebi ti to..Ja ne pijem pa tako..
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
04-09-2007, 02:10 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
nemam nista protiw alkohola,ok je ponekad popiti,ali nikako ne oprawdawam kad se netko opije toliko da ne zna za sebe,da powraca i zawrsi na hitnoj... treba znati swoju granicu... i da, ne podrzawam ako netko stalno pije... ok je proslawiti nesto,kadkad izaci wan i popiti,ali swaki dan uzastopno..ne...
ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju... |
|||
|
04-09-2007, 03:23 AM
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
Kada sam tek počela izlaziti Van, onda sam bila dosta sramežljiva i ne bih se mogla opustiti bez alkohola, pogotovo ako se u društvu pojavi netko novi...
Ali sada sam mnogo opuštenija, i ne treba mi uopće alkohol da bi se dobro zabavila, rijetko kad popijem nešto - al kad i popijem to je obično Bacardi Breezer *Ideals are like stars. We can't reach them, but we can orient ourselves by them! *Dance like no one is watching. Love like you've never been hurt. Sing like no one is listening. Live like it's Heaven on Earth. |
|||
|
04-09-2007, 11:19 PM
Upis: #26
|
|||
|
|||
|
Ne znam shta reci...ipak
....ima budala ce se naci na tulumu...i napit se i porazbijati sve oko sebe![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eh sad neam pojma koilko je to neophodno...ipak ni zabava nije bez alkohola...barem za neke ![]() ![]()
|
|||
|
05-09-2007, 02:13 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
ma ok,swe je to istina,i ako netko bas zeli piti,neka pije,nitko mu ne brani,ali ne mora prawiti stetu ili probleme drugima...da ga netko mora odwesti kuci i misliti hoce li biti dobro...
ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju... |
|||
|
15-09-2007, 09:00 AM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
haha mene ionako svi pitaju jesam li nadrogirana cim sam malo bolje raspolozena tako da mi ni alkohol ne treba...al pijano je pijano! A decko pije ne staje pa moram i ja!
|
|||
|
18-09-2007, 12:54 AM
Upis: #29
|
|||
|
|||
|
hahaha, jaoj Boze kada citam kao da citam nesto sto pisu klinci.
Ma dajte molim vas, malo alkohola je ok,ali ne previse da ne znas za sebe. Iskreno mislim da je provod mnogo puta bolji kada se malo popije, ali sve u granicama. |
|||
|
18-09-2007, 03:10 AM
Upis: #30
|
|||
|
|||
|
nije bas neophodan, ali svako voli malo popit...
ono, do neke odredjene mjere..... ne sad ono da se ubijes da neznas ni kako se zoves..... Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Alkohol, mladi, zašto? | One | 63 | 8,150 |
04-09-2010 09:31 PM Zadnji upis: MimoSvijet |
|
| ALKOHOL I TINEJDŽERI-Tanka je linija između zabave i Hitne | Metal_MIX | 41 | 3,328 |
05-08-2009 07:15 AM Zadnji upis: r@r |
|
![]() |
Dobar tulum | Gabriel | 15 | 3,266 |
12-01-2009 09:49 AM Zadnji upis: B00STER |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)

....ima budala ce se naci na tulumu...i napit se i porazbijati sve oko sebe![[Slika: hehehehehesa3.jpg]](http://img405.imageshack.us/img405/5494/hehehehehesa3.jpg)