[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106865 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271693 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
da li placete kada ste uplaseni
25-03-2009, 05:51 AM
Upis: #21
RE: da li placete kada ste uplaseni
ja ne placem...
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
25-03-2009, 06:07 AM
Upis: #22
(19-05-2008 07:53 AM)Narina Napisao/la:  hmm.. dobro pitanje.. pa zavisi kako sam uplasena.. npr. ako se vracam kuci i ono kroz mrakacu sama idem i strah me e tu ne placem.. ili ako ne mogu zaspati a vani grmi i sijeva i bojim se e ni onda ne placem.. ali ako npr. neko mi iz porodice bolestan, ili ode na hitnu tu se uplasim previse i placem kao luda.. nadam se sad da shvatate kako, sta..

Pa isto ovo je i kod mene..
Mislim sve zavisi od situacije ,nekada budem uplasena ono bas a da neplacem,a nekada mi netreba punoLOL

Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3

Da je samo malo srece
da mi vrati jedno vece
barem jedno vece sa tobom <3 <3

***Mirella***
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
26-03-2009, 07:45 AM
Upis: #23
Ja placem kad sam u soku..znaci prepala sam se i nakon nekog vremena shvatim sta se ustvari desilo..i onda placem..ali naravno to su neki ozbiljniji sokovi i ozbiljnije situacije jer glupost me bas ne moze rasplakat.

U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz,necu da se vratim..
28-07-2009, 01:43 AM
Upis: #24
Plačem naravno...ali nakon dužeg razmišljanja sve riješim hladne glave.
28-07-2009, 02:33 AM
Upis: #25
Sve zavisi od situacije.Ali da li placem DA,i to se desi.

>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX
fuXo,Ti si samO droŁja;P<

.....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu
wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^

Poslije $vakog pada
ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ......
do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............
$ebe ne $tidim $e....
28-07-2009, 02:37 AM
Upis: #26
Rijetko plačem pred drugima, tako da su i ovakve situacije rijetke.

Međutim, u subotu sam bila na jednom vjenčanju i popila sam tri čašice bambusa (sa većom koncentracijom alkohola nego kole LOL ) i kada je pred kraj izbila svađa između dečkih i moj tata htio da ih smiri ne bi li spriječio da se mladencima najljepši dan života pokvari, jedan balavac koji nema više od 20ak godina mu je opsovao majku i moj stari je poludio i u roku od 2 minute sizašao vani. Tad sam se toliko prepala, ne da će se tati nešto desiti već da će nekoga ubiti (zaheban do bola Muti mi se. Nisam mogla vjerovati da je onak racionalan ispao na kraju) i odmah sam počela plakati. Ni sama ne znam zašto je to piće toliko utjecalo na mene, jer sam bila svjesna svega.Muti mi se

A obično plačem samo kad sam sama.

Ja živim u svom polju papirnog cvijeća.
02-02-2010, 12:30 PM
Upis: #27
Samo u slucaju kada mi je neko blizak jako bolestan.

Al' meni eto, nista sem nas dvoje, nije znacilo...
03-02-2010, 06:10 AM
Upis: #28
Desilo mi se jednom u zivotu.. Bila sam sudionik jedne tuce, tad sam se totalno izgubila od straha. Nisam znala ni gdje cu, ni sta cu...a suze su same potekle. Tad i nikada vise.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley13 Da li placete kad ste iznervirani? Rocket Queen 81 7,137 03-02-2010 06:07 AM
Zadnji upis: teen_lutka