![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
da li placete kada ste uplaseni
|
|
25-03-2009, 05:51 AM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: da li placete kada ste uplaseni
ja ne placem...
|
|||
|
25-03-2009, 06:07 AM
Upis: #22
|
|||
|
|||
(19-05-2008 07:53 AM)Narina Napisao/la: hmm.. dobro pitanje.. pa zavisi kako sam uplasena.. npr. ako se vracam kuci i ono kroz mrakacu sama idem i strah me e tu ne placem.. ili ako ne mogu zaspati a vani grmi i sijeva i bojim se e ni onda ne placem.. ali ako npr. neko mi iz porodice bolestan, ili ode na hitnu tu se uplasim previse i placem kao luda.. nadam se sad da shvatate kako, sta.. Pa isto ovo je i kod mene.. Mislim sve zavisi od situacije ,nekada budem uplasena ono bas a da neplacem,a nekada mi netreba puno
Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3 Da je samo malo srece da mi vrati jedno vece barem jedno vece sa tobom <3 <3 ***Mirella*** |
|||
|
26-03-2009, 07:45 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
Ja placem kad sam u soku..znaci prepala sam se i nakon nekog vremena shvatim sta se ustvari desilo..i onda placem..ali naravno to su neki ozbiljniji sokovi i ozbiljnije situacije jer glupost me bas ne moze rasplakat.
U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz,necu da se vratim.. |
|||
|
28-07-2009, 01:43 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
Plačem naravno...ali nakon dužeg razmišljanja sve riješim hladne glave.
|
|||
|
28-07-2009, 02:33 AM
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
Sve zavisi od situacije.Ali da li placem DA,i to se desi.
>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
28-07-2009, 02:37 AM
Upis: #26
|
|||
|
|||
|
Rijetko plačem pred drugima, tako da su i ovakve situacije rijetke.
Međutim, u subotu sam bila na jednom vjenčanju i popila sam tri čašice bambusa (sa većom koncentracijom alkohola nego kole ) i kada je pred kraj izbila svađa između dečkih i moj tata htio da ih smiri ne bi li spriječio da se mladencima najljepši dan života pokvari, jedan balavac koji nema više od 20ak godina mu je opsovao majku i moj stari je poludio i u roku od 2 minute sizašao vani. Tad sam se toliko prepala, ne da će se tati nešto desiti već da će nekoga ubiti (zaheban do bola . Nisam mogla vjerovati da je onak racionalan ispao na kraju) i odmah sam počela plakati. Ni sama ne znam zašto je to piće toliko utjecalo na mene, jer sam bila svjesna svega.![]() A obično plačem samo kad sam sama. Ja živim u svom polju papirnog cvijeća. |
|||
|
02-02-2010, 12:30 PM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
Samo u slucaju kada mi je neko blizak jako bolestan.
Al' meni eto, nista sem nas dvoje, nije znacilo... |
|||
|
03-02-2010, 06:10 AM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
Desilo mi se jednom u zivotu.. Bila sam sudionik jedne tuce, tad sam se totalno izgubila od straha. Nisam znala ni gdje cu, ni sta cu...a suze su same potekle. Tad i nikada vise.
Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
Da li placete kad ste iznervirani? | Rocket Queen | 81 | 7,137 |
03-02-2010 06:07 AM Zadnji upis: teen_lutka |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

. Nisam mogla vjerovati da je onak racionalan ispao na kraju) i odmah sam počela plakati. Ni sama ne znam zašto je to piće toliko utjecalo na mene, jer sam bila svjesna svega.