[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252858 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egzorcizam
11-01-2010, 05:50 AM
Upis: #11
RE: Egzorcizam
mi u islamu "duhove" zoveme dzinima...
kada je "aksam" znaci prije trebamo uci u kuci jer se oni u to vrijeme spustaju s neba na zemlju...a poslije se naravno moze izaci napolje...
udje u covjeka i njime manipulise...znaci ne da mu navece da spava
i kada se uci Kur`an on ne moze da to podnese..ima sam ja CD kako ljudi istjeruju dzine iz nekih momaka cura itd...
to njih boli..trojica ili vise drze tog covjeka dok jedan uci Kur`an i ovaj hoce da ustane da pobjegne jer mu to smeta..ali poslije kad izadje on bude sav oznojen,umoran..itd...

to je tako u islamu...
ali sam ozbiljno imala CD kako ljudi pricaju o tim problemima..i kako onda pocinje da uci Kur`an itd..Smijesak))

You could be the one in my dreams
You could be much more than you seem
Anything I've wanted in life
Do you understand what I mean?
I can see that this could be fate
I can love you more than they hate
Doesn't matter who they will blame
We can beat them at their own game

For just one night, we could be the same No matter what they say
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
11-01-2010, 05:54 AM
Upis: #12
aha...pa to sam i ja vec znala, a nisam bila svjesna toga LOL...to je gotovo isto kao i u Krscanstvu, samo drugacije Pokvaren zub...

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
11-01-2010, 06:19 AM
Upis: #13
Je da, ali pošto su to dvije različite religije,normalno da će sve imati drukčije nazive,pojmove i procese i tako to :=)

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
11-01-2010, 06:22 AM
Upis: #14
Pa naravno...Ovdje je hodza ondje svecenik, drugacije molitve iz drugacijih Knjiga LOL...To se podrazumijeva LOL...

11-01-2010, 07:00 AM
Upis: #15
Ne mislim na to,nego na drukcije pojmove sto se tice duhovnog svijeta,procesa ovladanja osobe demonima i sve ostalo.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
11-01-2010, 07:02 AM
Upis: #16
Ahaaaa, a ja te skontala pogresno Pokvaren zub...Da ne offtopicarim vise...

12-01-2010, 10:14 PM
Upis: #17
(11-01-2010 12:41 AM)Keyla Napisao/la:  Živa istina.Egzorcizam je jedini način da duhovno posvećena osoba istjera iz opsjednute osobe demone.Crna magija,demoni i duhovni svijet je ovdje pomalo i tabu tema,ali to je sve istina.Oni su stvarni isto kao i mi.Kad sam sa sestrom razgovarala o tome jer me zanimalo,a ona je teologinja,rekla mi je stvari koje sam mislila da ne bi rekla,tj mislila sam da će na sve samo mahnit rukom,na stvari na koje bi svi ovdje se samo slatko nasmijali...
Dakle egzorcizam će bit nužan samo ako se osoba dobrovoljno(iz bilo kojih razloga,bilo iz puke znatiželje bilo iz želje da kontaktira nekog iz drugog svijeta) upusti u kontakt s duhovnim svijetom...To je sve što ću tu reći Smijesak Morala bi i ja malo više o tom istraživati,ali pola toga što sam ovdje pročitala recimo,o duhovima i demonima i prije sam se na to samo smijala,još uvjek dakle smatram da je pola toga čista laž i preuveličavanje.Ali imam žive dokaze da duhovni svijet postoji,ali ja se nikad neću u to upuštati jer je to ko da se odma baciš u sotonizam.To je opasna stvar...Sad će netko reći a kako sam prije govorila (ako se sjeća) al jebiga promjeni se čovjek. Smijesak A oduvjek sam vjerovala da je egzoricam ozbiljna stvar... Samo što to danas više nije tajna stvar,od tog se radi tolka sprdačina pa je normalno očekivati da će ljudi na to gledat ozbiljno ko i na postojanje Chuckyja. Smijesak

nezz slabo sam o egzorcizmu informisan bar po televizi i filmovima čista glupost a sad dali postoji takvo šta nezz morao bih malo bolje googlat xD a Chucky jao kako volim taj film hh Pokvaren zubBravoooPeace

92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.

---/\---
---\/--- If You
---[]--- Support METAL
---[]--- add the GUITAR to your
--/[]\-- page
-/._. \-
/_/ \_\
╔══╦═╦══╦═╦╗
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
13-01-2010, 02:41 AM
Upis: #18
Prebaci na National Geographic koji put. Sve će ti bit jasno.
(Ja bih ljude na silu posjela pred televizor da 24 sata dnevno gledaju NG, pa pobogu servirano vam je sve.)

13-01-2010, 02:52 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 13-01-2010 02:53 AM od nichts Jungen.)
Upis: #19
hh i ja bi sebe posadio kraj tv da gledam nacionalnu geografiju ili neki drugi tv program gdje su dokumentarci ali ima jedan mali problem hh nemam satelitsku niti kablovsku pa imam osjećaj da na običnu antenu ne mogu pohvatat te bolje kanale :'( a btw inače kad god mogu msm kad god ima na ovim našim programima neki dokumentarac obavezno gledam jer obožavam gledat dokumentarce

92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.

---/\---
---\/--- If You
---[]--- Support METAL
---[]--- add the GUITAR to your
--/[]\-- page
-/._. \-
/_/ \_\
╔══╦═╦══╦═╦╗
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
13-01-2010, 02:55 AM
Upis: #20
Ma daaaaaaj. Moraš imat kablovsku barem. Muti mi se Zašto tvoji ne uzmu? Život je ljepši uz kablovsku. LOL

Odgovori na upis