![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Egzorcizam
|
|
10-01-2010, 10:20 PM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Egzorcizam
Eh ovako...Posto ja ne znam mnogo o egzorcizmu, a zivo me zanima, otvorila sam ovu temu...Ja znam neke osnovne stvari, ali me zanima i vase misljenje o svemu tome...Pucajte ljudi
...
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
11-01-2010, 12:10 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Egzorcizam
Povoljno radim egzorcizam po Balkanu.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
11-01-2010, 12:41 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Živa istina.Egzorcizam je jedini način da duhovno posvećena osoba istjera iz opsjednute osobe demone.Crna magija,demoni i duhovni svijet je ovdje pomalo i tabu tema,ali to je sve istina.Oni su stvarni isto kao i mi.Kad sam sa sestrom razgovarala o tome jer me zanimalo,a ona je teologinja,rekla mi je stvari koje sam mislila da ne bi rekla,tj mislila sam da će na sve samo mahnit rukom,na stvari na koje bi svi ovdje se samo slatko nasmijali...
Dakle egzorcizam će bit nužan samo ako se osoba dobrovoljno(iz bilo kojih razloga,bilo iz puke znatiželje bilo iz želje da kontaktira nekog iz drugog svijeta) upusti u kontakt s duhovnim svijetom...To je sve što ću tu reći Morala bi i ja malo više o tom istraživati,ali pola toga što sam ovdje pročitala recimo,o duhovima i demonima i prije sam se na to samo smijala,još uvjek dakle smatram da je pola toga čista laž i preuveličavanje.Ali imam žive dokaze da duhovni svijet postoji,ali ja se nikad neću u to upuštati jer je to ko da se odma baciš u sotonizam.To je opasna stvar...Sad će netko reći a kako sam prije govorila (ako se sjeća) al jebiga promjeni se čovjek. A oduvjek sam vjerovala da je egzoricam ozbiljna stvar... Samo što to danas više nije tajna stvar,od tog se radi tolka sprdačina pa je normalno očekivati da će ljudi na to gledat ozbiljno ko i na postojanje Chuckyja.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
11-01-2010, 02:55 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
^^pa ja se nebi bas slozila da je egzorcizam nuzan samo ako se osoba uz svoju volju upusti u to. Sto je sa opsjednutim osobama koje recimo trebaju svecenika i u napadu demona nije u mogucnosti odlucivati vlastitom voljom da se poveze sa duhovnim svijetom i na taj nacin joj se pomnogne?Tako sam te shvatila jer si napisala da se u egzorcizam upusta samo svojom voljom.
Također,vjerujem u postojanje neceg drugog "nama nevidljivo i neopipljivo" ili u duhovni svijet. Nikad nisam osoba koja je vjerovala samo u ono sto vidi i cuje,i na taj nacin bila ogranicena,da se tako izrazim. Super tema, da se bar netko sjetilo ranije ju staviti. |
|||
|
11-01-2010, 03:26 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Bila je tema i prije,ali se zakljucalo zbog svadja.
Hmm,ona se svakako sama,samovoljno upustila u to,svjesno ili nesvjesno. Jedino bi se reklo da su demoni opsjeli osebu protiv njene volje u filmu,tj istiniti slučaj.Reko,nisam upućena skroz da znam ali to je činjenica,čovjek ima slobodnu volju,slobodu izbora i ako se želi upuštati u to,neće proći bez posljedica. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
11-01-2010, 03:51 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 11-01-2010 03:53 AM od _leeylich_.)
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Da, i ja vjerujem u duhovni svijet, u duhove, demone i sve to...Zivo me zanima sve oko toga, ali nazalost nemam odakle da saznam...Danima se ja vec premisljam da li da stavim ovu temu ili ne, ali posto nisam zadovoljna malim brojem informacija koje sam dobila odlucila sam da otvorim temu...A premisljala sam se bas zbog toga sto sam mislila da ce biti rasprava i svadja, zasad je dobro
...Gledala sam prije par dana film Paranormalna aktivnost i tu sam saznala neke stvari o egzorcizmu i demonima...Saznala sam da postoji ona neka ploca pomocu koje ljudi mogu komunicirati sa demonima, ali ja se u to nikako al nikako ne zelim upustati ...Taj demon je prvo po njihovoj kuci [govorim o filmu] pravio zvukove, otvarao i zatvarao vrata, podizao carsafe i slicno...Zatim se uvukao u tijelo djevojke koju je progonio i ona je nesvjesno ,tj. taj demon je ubio njenog decka, a ona toga nije bila svjesna...Znaci, sa tim demonima se nikako ne treba zezati...Medjutim duhovi su nesto drugo, no to nije ni tema...Moze mi neko objasnit kako zapravo ide to istjerivanje demona? Ako ko zna...Ja znam da to u krscanstvu rade svecenici...Osobu za vrijeme procesa zavezu kako ne bi sebe ozlijedila jer tada tijelo pruza maksimalnu snagu [koliko sam ja upoznata]...Ako ima dobrovoljac da mi objasni to ili vise njih ...I zanima me, opet kazem, ako ko zna, da mi objasni kako to ide u Islamu ili nekoj drugoj religiji...Radoznalo deriste sam ja ...Pogotovo oko ovih paranormalnih stvari, volim to ...
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
11-01-2010, 04:04 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Ako neko misli da je opsjednut đavolom, onda na njega egzorcizam i djeluje. Simple as that. Bilo na NG. It's all fake.
|
|||
|
11-01-2010, 04:05 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Onu plocu sto si spomenula,vidjela sam na televiziji u jednom filmu kako se to radi. To je drvena ploca sa ispisanim slovima na kojoj se nalazi manja plocica za zasiljenim vrhom na kraju,i u kojem smijeru se ta plocica okrece,tako se okrece prema slovu (određeno slovo, npr.A) formirajuci rijec, recimo pokojnika ili demona sa kojim se stupa u kontakt.
A istjerivanje đavla koliko sam vidla u dokumentaricu,radi svecenik sa biblijom i svetom vodom,poskropi te i izgovara rijeci neke molitve iz biblije, zrtva vristi i zavezana je kako se nebi ozljedila, a đavao kao nevoli kada mu se spominje ime bozje,uz to ni svetu vodi u raspelo ne vodi,pa otud one grimase i uzasne krikove ispusta. Toliko znam. |
|||
|
11-01-2010, 04:48 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Ta ploča ne znam kako se zove,ali može biti i običan papir.Bitno da su ispisana slova abecede,u liveom kutu da,u desnom ne,i dolje zbogom. Dvije osobe mroaju stavit kažiprst na štamplicu i postavljaju pitanja,potom netko odgovara pomičući silom štamplicu u svim smjerovima(dakle neovisno o pokretima kažiprsta) prema slovima.Ljudi se upuštaju u to jer su znatiželjni,a onda nakon nekog vremena popizde,jer im se pričinjavaju svakakve stvari.Osjetljivija osoba može postati teški shizofreničar.Bude u početku zabavno ali...
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
11-01-2010, 05:17 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
Aha...Hvala za informacije...Sa tim prizivanjem demona nikako se nije za saliti
....A kada egzorcist lijeci odredjenu osobu izgovara neke svete rijeci koje tjeraju demona da se pokori ili kako vise... Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

...

Morala bi i ja malo više o tom istraživati,ali pola toga što sam ovdje pročitala recimo,o duhovima i demonima i prije sam se na to samo smijala,još uvjek dakle smatram da je pola toga čista laž i preuveličavanje.Ali imam žive dokaze da duhovni svijet postoji,ali ja se nikad neću u to upuštati jer je to ko da se odma baciš u sotonizam.To je opasna stvar...Sad će netko reći a kako sam prije govorila (ako se sjeća) al jebiga promjeni se čovjek.
...I zanima me, opet kazem, ako ko zna, da mi objasni kako to ide u Islamu ili nekoj drugoj religiji...
....