![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Ella Dvornik
|
|
18-09-2007, 10:31 PM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Ella Dvornik
AL jbg sve to a ona je nice...a i zgodna...
![]()
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
19-09-2007, 01:23 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
ovo nije zgodno, ovo je anoreksicno sto se mene tice...al vi ste naravno svjesni da je ova prva slika gornja retusirana
|
|||
|
20-09-2007, 02:50 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
ma sta ti sany imas protiv anoreksicarki
...ali mislim da je onak slatka...A i svidja mi se njen piercing...Mada to nije razlog da se tak ponasa
|
|||
|
20-09-2007, 05:33 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
nemam nista efikasno
samo da hoce jest brate![]() Ma pusti necu ni da pricam o njoj...ne prica ni ona o nama ![]()
|
|||
|
20-09-2007, 07:20 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
YasMiAn ja sam imala frendicu koja se ponašala kao Ella, nikog nije poštovala, nije znala šta hoće i sve oko sebe je omalovažavala... Sad više nema društva, ide treći put u 2. razred, i cjeli joj se grad smije.
Ella mi je krajnje iritantna osoba. Ne zna šta hoće u životu, izigrava neku starletu i buntovnicu, bezobrazna je prema svima i malo si previše dopušta. To nikako nije cool,uostalom nije popularna ona nego njen stari, ona je samo umišljena. Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan... |
|||
|
20-09-2007, 08:07 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
treba zasluzit moj komentar...a ona ga ocito nije zasluzila
heheheh Tell me what do you see? Yes, I've lost my mind Will I ever be free? Have I crossed the line? |
|||
|
20-09-2007, 10:19 PM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
jao, ma ona je ista kao i britney spears i paris hilton... al ja nekako volim takve cure..... sta ja znam, nekako su mi simpa....
Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi! |
|||
|
20-09-2007, 10:25 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
Ajlich Napisao/la:jao, ma ona je ista kao i britney spears i paris hilton... al ja nekako volim takve cure..... sta ja znam, nekako su mi simpa.... POtpisujem...Fkt cure znaju da zive
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
22-09-2007, 08:40 AM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
[ukoliko nemate lijepo misljenje o njoj samo napisite da vam se ne svidja ili zaobidjite temu, svako vrijedjanje bice sankcionisano!]
|
|||
|
24-09-2007, 01:04 AM
Upis: #20
|
|||
|
|||
Fidel Castro Napisao/la:[ukoliko nemate lijepo misljenje o njoj samo napisite da vam se ne svidja ili zaobidjite temu, svako vrijedjanje bice sankcionisano!] ona mi se ne sviđa i zaobilazim temu
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: 4yshn5j.jpg]](http://i13.tinypic.com/4yshn5j.jpg)
![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)

...ali mislim da je onak slatka...A i svidja mi se njen piercing...Mada to nije razlog da se tak ponasa
samo da hoce jest brate

![[Slika: n1056123691_30078305_3654.jpg]](http://i255.photobucket.com/albums/hh124/Danieloncarevic/n1056123691_30078305_3654.jpg)