[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:19 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Šank Pregleda:9 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:47 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252855 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:1 Momke Pregleda:20 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Eminem
15-11-2009, 07:40 AM
Upis: #31
RE: Eminem
(15-03-2008 05:23 AM)Fidel Castro Napisao/la:  Meni je on bio i siguran sam da ce ostati br. 1...

Inace se povukao pa sad sto se malo sprda sa reperima sa tamosnje scene ne zamjeram mu... Moze i on malo da se sprda sa pjesama kad je do sada pravio samo kvalitetne pjesme...

slazem se...neka malo i ona zeza druge LOL

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
17-11-2009, 07:13 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-11-2009 07:16 PM od _leeylich_.)
Upis: #32
(13-11-2009 08:08 PM)Lilihipich Napisao/la:  Lejla pa tebi su sve njegove najbolje Pokvaren zub
Obožavam ga prije svega što je realan,tekstovi su mi predobri...
Neke njegove najbolje po meni su the real slim shady,without me,we made you,
ass like that........čovjek ima nos za taj posao... Wink

a kad jesu jbg LOL...

(15-11-2009 07:36 AM)cashville Napisao/la:  
(01-11-2009 04:49 AM)_leeylich_ Napisao/la:  Moj idol, bukvalno LOL....Nigdje i niko nema bolje tekstove nego on...I nesto mi se u njegovom glasu svidja, ima nesto tako dobro sto me tjera da ga slusam LOL....Live nastupi su mu fantasticni, covjek napravi atmosferu ko niko...Najbolje i draze: Lose Yourself, Underground, Sing For The Moment, The way I am, Mocking Bird, Stan, Without me, Don't Approach Me, The Real Slim Shady, Beautiful, 3am, I Love you More, When I'm gone clean, I'm Having A Relapse, We Made You, Ass like that, Smack Down i ostale LOL....Evo uskoro izlazi Relapse II i snima novi film Smijesak...Jedva cekam....

evo slazem se sa damom LOL

joj amere Pokvaren zub...

dodajem pjesme:
Cleanin' Out My Closet, Insane, Just Lose It, Hello, Bad Influence...Ako sam neke zaboravila, dodat cu poslije sigurno...LOL

Ja tek sad razumijem Eminema, njegove pjesme, zivot, SVE, nakon sto sam odgledala dokumentarac o njem 'Eminem A.K.A.'....Tokom filma sam se skroz sam uzivila i stavila sebe u njegovu kozu...Fkt je imao zivot koji niko nije zasluzio....Ali da nije imao takav zivot, danas mi ne bismo imali ovakvog Eminema kakvog imamo...

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
07-02-2010, 07:55 AM
Upis: #33
Legenda

[Slika: john4.jpg]
05-03-2010, 08:03 AM
Upis: #34
Au i on mi je ^^.Najbolji reper na svijetu...unikat...bbrutalno iskren i jednostavno...bez dlake na jeziku....Naj pjesme su mi: Beautiful, Cleanin' out my closet, Scary movies, Love me, We made you itd.

╔♥═╗╔╗
╚╗╔╝║║♥═╦╦╦═╗
╔╝╚╗♥╚╣║║║║╠╣
╚═♥╝╚═╩═╩TARJA

°`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`°

By living a life worth remembering, you become immortal.♥
Truth begins in lies.
The hottest love has the coldest end.
Odgovori na upis 

Slicne teme...