![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Eurovizija
|
|
01-01-2008, 10:23 AM
Upis: #31
|
|||
|
|||
RE: Eurosong 2008-Laka
Narina Napisao/la:prvi put cujem za njega.. ali vidim da ste vi svi totalno zadovoljni sa njim i sudeci po svim pozitivnim komentarima imam osjecaj da je ok.. I jas isto...iskreno i posakuvam na Bosna i Hercegovina ovaa godina da imaat super plasman a zosto da ne bidat i pobednici...vo sekoj slucaj: SO SREKA!!!
Mi LoCuRa Se CuRa CoN uN bEsO dE BeNjA ![]() Klikni na slikata!!!! |
|||
|
01-01-2008, 08:08 PM
Upis: #32
|
|||
|
|||
|
Meni i nije baš nešto,ali ako svi vi kažete da da je on dobar onda vjerovato i jest.Ja ne znam kakav je rijetko kad čujem za njega.Čula sam jučer na TV da su mu oni sa Eurovizije rekli da ne smije govoriti o pjesmi.Voditelj ga pitao da mu ukratko rekne o pjesmi,a on rekao da ne smije jer su mu tako rekli.
|
|||
|
04-01-2008, 08:47 PM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
ne znam sta je problem.. evo opet cu napisati isti post..
meni je ovaj laka bezze pjevac.. oni od toliko nasih pjevaca izabrase tu seljacinu.. ovaj eurosong svake godine sve slabiji.. sranje pravo postalo.. nekad je i valjo nesto.. sa lakom cemo biti zadnji sigurno.. ne vjerujem da cemo proci prvi krug.. nemojte sad brisat.. ako je do ovoga "seljacina" i "sranje" pa [piiiip] ga realno kazem... pozz |
|||
|
04-01-2008, 09:47 PM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
Slusaj momak da ti objasnim, ja sam ti obrisala post jer ne dozvoljavam vrijedjanje kontas?!
I prvo Laka nije nikakav seljak, momak je isuvise pametan i iskace od carsijskih prica samo sto uziva da se ponasa malo "cudno", a nas nasmijava i zabavlja. Ja ne znam sta treba, valjda svi trebamo bit poklonici turbo folka da budemo normalni ![]() I na koje to nase pjevace mislis de malo obrazlozi? De pogledaj sve nase plasmane zadnjih godina...mi nemamo pjevaca eto to je realno! Imamo harija i merlina koji su bili i ostvarili dobre plasmane al de mi reci ko jos danas pamti njhove pjesme? Niko jer onakva muzika vise ne prolazi... Ja sam prvi put prezadovoljna izborom jer bilo je vrijeme da i BiH shvati sta je evrovozija...tipicna parada kica i budalastina, na kojoj glas i umjetnicka vrijednost pjesme nema ama bas nikakve vrijednosti. Sjeti se ukrajinaca prosle godine,pa Lordi...uzas zivi al bili su prvi i drugi...znaci to u svijetu prolazi i Laka je idealan za takvo nesto. Iako mozda u Evropi nece bit plaho primjecen jer je Evropa puna tih "aternativaca" al svaka mu cast, ja mu dizem kapu i nek mu je sa srecom. To sto ti smatras da BiH moze bolje i da imamo aman neke umjetnike i pjevace zadrzi za sebe, jer kao sto ti rekoh to ne pali na evrovoziji. Ili kad si vec tako nezadovoljan mogao bi ti pokusat da se prijavis ko zna mozda i odes, ako vec odlaze svakakvi po tvom misljenju? Najlakse je sjedit za monitorom i pricat u prazno, al hajd zasuci rukave i uradi nesto. Laka kakav god da je, radi nesto, ne soli drugima pamet. I njegove pjesme nisu nimalo naivne kako zvuce na prvo slusanje. Mozda kada bi poslusao detaljnije shvatio bi da svaka njegova pjesma nosi jaku sociolosku poruku. A on i njegov bend zvuce predobro uzivo, prosto nevjerovatno kad ih slusas al vidim ti se ocigledno nisi susreo sa tim. Sad ti post necu obrisat al iduci post jos jedan ovako napisi smatraj to opomen pred ban! |
|||
|
04-01-2008, 10:44 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 04-01-2008 10:45 PM od jask0.)
Upis: #35
|
|||
|
|||
|
jao,jao ,ja namjerno nisam htio dirat postove,znao sam da ce sanzy reagovat...
a ti "jaa",malo su ti tvrdnje neargumentovane i neopravdane,sljedeci put kad govoris da je neko "sranje",onda to potkrijepi argumentima,ne slusam ja tu vrstu muzike,ali je laka dobar nema sta.. da saljemo harija,dinu ili nekog ko prije pa da dodju namaskirani debili koji se deru i skacu po bini i pobijede ? ![]() molim te...ovako imamo vece sanse za uspijeh..zasto slati na evroviziju neku kvalitetnu muziku,kad je tamo sva muzika trivijalnog karaktera???ko' na mtvu,ko ce bolje sise pokazat ili zabavit publiku
Ja mogu,ja hocu,jer imam moderatora. <__)====\°/====(__> ![]() MOJE GOLISAVE SLIKE !!! |
|||
|
04-01-2008, 10:45 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 04-01-2008 10:46 PM od ljepotica bez zvijeri.)
Upis: #36
|
|||
|
|||
|
On se ponaša ko,ajmo reći,seljak ali da zabavi gledaoce..
i jee malo čudan..-al momak fura svoje...Al,što sanida kaže,takvi su pobejđivali posljednjih godina ![]() Ma sretno mu
![]() My secret combination It 's a mystery for you Use your imagination I 'm not easy but I 'm true |
|||
|
05-01-2008, 01:30 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 05-01-2008 01:33 AM od jaa.)
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
ma svako ima svoje misljenje pa tako i ja..ali zato i kazem za eurosong da je sranje zato jer svake godine sve vise idu ove nidje veze pjesme.. i zato sto ne prolaze one prave pjesme ... a sta je to dobro kod njegovih pjesama jestel slusali onu: "ti si se upiskila upiskila" to samo moze djeci u vrticu pjevati..
pa vidjecete da ce tri puta bolje proci harijeva ona prosle godine nego ova od lake, mislim da se ovaj nece ni plasirati u drugi krug |
|||
|
05-01-2008, 01:51 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
|
Eto zivi bili pa vidjeli
![]() Ja tebi rekoh da je evrovizija zajebancija i zato je laka odlican ne kontam sta ti jos nije jasno |
|||
|
05-01-2008, 01:59 AM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
jasno je meni sve..
|
|||
|
05-01-2008, 06:30 AM
Upis: #40
|
|||
|
|||
SanZy Napisao/la:Slusaj momak da ti objasnim, ja sam ti obrisala post jer ne dozvoljavam vrijedjanje kontas?! svaka ti cast......... I'm here without you baby but you still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I'm here without you baby but you still with me in my dreams And tonight it's only you and me |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: hocuborbubuntovniksampagy3.jpg]](http://img86.imageshack.us/img86/9084/hocuborbubuntovniksampagy3.jpg)

![[Slika: f_67zgarqei3m_2cb7ae1.gif]](http://img28.picoodle.com/img/img28/4/7/16/f_67zgarqei3m_2cb7ae1.gif)

i jee malo čudan..-al momak fura svoje...
![[Slika: mb0ac4.jpg]](http://s4.tinypic.com/mb0ac4.jpg)