[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:34 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33537 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Eurovizija
05-01-2008, 08:46 AM
Upis: #41
RE: Eurosong 2008-Laka
[quote=SanZ

jer bilo je vrijeme da i BiH shvati sta je evrovozija...tipicna parada kica i budalastina, na kojoj glas i umjetnicka vrijednost pjesme nema ama bas nikakve vrijednosti.
Sjeti se ukrajinaca prosle godine,pa Lordi...
[/quote]

neslazem se sa ovim... pjesma molitva, nije nimalo budalastina i sl. pjesma za slusanje a ne za gledanje... a to sto kazesh ukraina i lordi... to su samo dvije pjesme... a pored njih tu su mnoge pjesme koje se i danas slusaju jer su dobre i nisu budalastina...

a za Ovog naseg sada... ko zna mozda bude nesto simpaticno, mozda donese i pobjedu ali cisto sumnjam, prije da ce biti nesto antipaticno... bar po meni...
i josh sto neko rece da cemo biti zadnji, ma ne necemo tu su britanci, jer su oni zaduzeni za to...Hahaha
pozzz...Fenser

stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
05-01-2008, 10:13 PM
Upis: #42
Laka legenda, haj da i mi jednom odemo na eurosong kako treba, doduse ja sam bio za deena ove godine Wink

PROBAj ME
05-01-2008, 11:17 PM
Upis: #43
ma ne znam sad sta da kazem, nisam cuo pjesmu
sto se tice pozicije koju cemo zauzeti, to se u zadnje vrijeme ne znam, mozes bit i prvi i zadnji

Da li lazem kada kazem da je sreca u tri stvari dobroj zeni, gitari i bogatom tati koji uvijek nesto radi? Ako sanjas takvu srecu igraj rulet kocku karte ili prodaj sve osim blanje i kreni, drugom stranom jablane kreni!!!!
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
10-02-2008, 09:45 AM
Upis: #44
Meni je iskreno osobno drama ipredobar ovogodišnji izbor.... ali čisto sumnjam da će postić neki zapažen rezultat, ta znate kakvi su ljudi kad je muzika u pitanju... al et

....šta ti vrijedi, rođen si sa greškom, sve je to u tvojim genima, a ja samo emotivna luda, cijeli život sa kretenima....
04-03-2008, 08:00 PM
Upis: #45
PREMIJERNO - Laka - Pokusaj (Eurovision 2008) - English version - 192 kbps

http://rapidshare.com/files/96849876/Lak...t.rar.html

PREMIJERNO - Laka - Pokusaj (Eurovision 2008) - Bosanska verzija - 192 kbps

http://rapidshare.com/files/96847273/Lak...t.rar.html

Laka - Pokusaj (REMASTERED)
http://rapidshare.com/files/96853106/Lak...TERED_.mp3

eto ga frisko iz pecnicePlazim se
04-03-2008, 08:06 PM
Upis: #46
Uff...sinoć je Laka otpjevao pjesmu...Bezveze po meni...Plazim se
Naravno,želim mu sve najbolje (Jer predstavlja i moju zemlju),i nadam se da će bar nekoga zadiviti svojim budalaštinjama...još ako horoza povede...Hahaha
(A,od Slovenije nam je ugovoreno 12 poena Hahaha )

[Slika: mb0ac4.jpg]

My secret combination
It 's a mystery for you
Use your imagination
I 'm not easy but I 'm true
04-03-2008, 08:18 PM
Upis: #47
zasto ne bi...
sjetimo se prosle godine ukrajine i finaca pretprosle 1. i 2.
Ljudi prestanite posmatrati eurosong kao neku super kulturnu manifestaciju...to je bilo 50ih,60ih 70ih gdina
Alternativa se fura, a Laka je samo takav izbor za tog.
Engleska verzija jaca dosta ima da kupi evropu sa njomLOL
06-03-2008, 06:30 PM
Upis: #48
Ma nidje veze ova pjesma, al eto u sta se sad eurosong pretvorio mozda i dobro prodje pjesma..
06-03-2008, 07:40 PM
Upis: #49
lordi su bili orginalni..a i trebas imat petlje pa se pojavit nakav... men je iskreno ruslana oborila sve... sve je bilo savrseno..i zaslugom su tad pobjedili...a i prosla kad je molitva pobjedila..pjesma je predivna...

[Slika: mareyv61wa0.jpg]
Should I dress in white and search the sea
As I always wished to be - one with the waves...
07-03-2008, 02:16 AM
Upis: #50
Meni je Ruslanina pjesma bila najbolja pjesma ikad na Euroviziji... Otad je sve krenulo na losije...

Odgovori na upis