[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252858 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Evanescence
22-02-2008, 05:00 AM
Upis: #11
RE: Evanescence
a dobri su mi, amy lee je dubra, u svakom smislu LOL
pjesme su mi dobre, spotovi jos bolji, sve sper, sve zakon
omiljene pjesme: bring me to life, going under, skoro sve pjesme sa albuma Fallen
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
16-03-2008, 02:34 AM
Upis: #12
ooo,Evanescence,pa...svidjaju mi se,ne mogu reci da ih volim,ali dobri suSmijesak
Amy ima jako,jako lep glas...
omiljene pesme Bring Me to life,Call me when you're Sober,Numb,Going Under,Broken,Everybody's fool... Smijesak
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
23-03-2008, 02:02 AM
Upis: #13
Ja ih volim, imaju nesto stvarno posebno... sweet sacrifise mi se najvise dopada, onda slijedi lithium...
13-04-2008, 07:16 AM
Upis: #14
Meni su sve njene dobre.....izdvajam Missing (totalno se mogu naći u njoj), Anywhere, Field of Innocence.....ma sve!

...how high can you fly with broken wings...

Ja ne patim od ludosti... uživam u svakoj njenoj sekundi...

Ne, neću ići kvragu, imam zabranu pristupa...
28-04-2008, 12:38 AM
Upis: #15
slusam ... svidjaju mi se pjesme i tekstovi ... neke pjesme (bar meni) ne svide se prvi put kad ih cujem, ali s vremenom udju u glavu i tesko izlaze

Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
28-04-2008, 04:39 AM
Upis: #16
Ne slusam ih i nisu mi nesta.Takvu muziku nevolim.Ali bila mi je dobra ona jedna sa pocetka...neznam kako se zove a imaju mi dobru jos jednu pjesmu ali inace mi nisu favorite
28-04-2008, 07:08 AM
Upis: #17
ikrnjus Napisao/la:Meni su sve njene dobre.....izdvajam Missing (totalno se mogu naći u njoj), Anywhere, Field of Innocence.....ma sve!

Mislis "njihove". To je bend.

28-04-2008, 08:26 AM
Upis: #18
Voilm Evanescence i mislim da Amy ima fantastican glas.Mnogo se pronalazim u njihove stihove...

Obozavam:
My immortal
Everybody's fool
Bring me back to life
Hello

Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine?
29-04-2008, 10:49 PM
Upis: #19
Djevojka ima odlican glas, bas umjetnicki.
Meni jedna od najboljih pjesama je Lithium.
29-04-2008, 11:46 PM
Upis: #20
Amy ima predivan glas, sto je rijetkost. Bend ima fine pjesme, cak mi se vise svidjaju one manje poznate. Like You je predivna, kad sam je prvi put cula, najezila sam se. Valjda je posvecena njenoj sestri koja je umrla kad je imala samo 3 godine.

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
Odgovori na upis