![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Evanescence
|
|
22-02-2008, 05:00 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Evanescence
a dobri su mi, amy lee je dubra, u svakom smislu
![]() pjesme su mi dobre, spotovi jos bolji, sve sper, sve zakon omiljene pjesme: bring me to life, going under, skoro sve pjesme sa albuma Fallen |
|||
|
16-03-2008, 02:34 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
ooo,Evanescence,pa...svidjaju mi se,ne mogu reci da ih volim,ali dobri su
![]() Amy ima jako,jako lep glas... omiljene pesme Bring Me to life,Call me when you're Sober,Numb,Going Under,Broken,Everybody's fool...
|
|||
|
23-03-2008, 02:02 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
Ja ih volim, imaju nesto stvarno posebno... sweet sacrifise mi se najvise dopada, onda slijedi lithium...
|
|||
|
13-04-2008, 07:16 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
Meni su sve njene dobre.....izdvajam Missing (totalno se mogu naći u njoj), Anywhere, Field of Innocence.....ma sve!
...how high can you fly with broken wings... Ja ne patim od ludosti... uživam u svakoj njenoj sekundi... Ne, neću ići kvragu, imam zabranu pristupa... |
|||
|
28-04-2008, 12:38 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
slusam ... svidjaju mi se pjesme i tekstovi ... neke pjesme (bar meni) ne svide se prvi put kad ih cujem, ali s vremenom udju u glavu i tesko izlaze
|
|||
|
28-04-2008, 04:39 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
Ne slusam ih i nisu mi nesta.Takvu muziku nevolim.Ali bila mi je dobra ona jedna sa pocetka...neznam kako se zove a imaju mi dobru jos jednu pjesmu ali inace mi nisu favorite
|
|||
|
28-04-2008, 07:08 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
ikrnjus Napisao/la:Meni su sve njene dobre.....izdvajam Missing (totalno se mogu naći u njoj), Anywhere, Field of Innocence.....ma sve! Mislis "njihove". To je bend. |
|||
|
28-04-2008, 08:26 AM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
Voilm Evanescence i mislim da Amy ima fantastican glas.Mnogo se pronalazim u njihove stihove...
Obozavam: My immortal Everybody's fool Bring me back to life Hello Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine? |
|||
|
29-04-2008, 10:49 PM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
Djevojka ima odlican glas, bas umjetnicki.
Meni jedna od najboljih pjesama je Lithium. |
|||
|
29-04-2008, 11:46 PM
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
Amy ima predivan glas, sto je rijetkost. Bend ima fine pjesme, cak mi se vise svidjaju one manje poznate. Like You je predivna, kad sam je prvi put cula, najezila sam se. Valjda je posvecena njenoj sestri koja je umrla kad je imala samo 3 godine.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)