![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Evanescence
|
|
23-01-2008, 05:29 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
Evanescence
Da li slusate Evanescence?
![]() Sta mislite o nevjerovatnom glasu pre, pretalentovane Amy Lee?? Ja sam iskreno ocarana njenim glasom... Ne znam u sta bih ih svrstala jer zaista su nadnaravni sto se muzike tice Koje su vam omiljenje pjesme ? Sta mislite o novom albumu Open Door? Moje omiljene pjesme Hello, Imaginary, Everybody's fool, Lies isto volim, a s novog albuma zaista nambr van Good Enough
|
|||
|
26-01-2008, 04:04 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Evanescence
oho nova tema....
..pa meni je njen glas dobar...aiko nisan nesto pretjerano ocarana njim...slusan Evanescence nekad...i novi album nije los...toliko od mene...(zasad)
![]() Should I dress in white and search the sea As I always wished to be - one with the waves... |
|||
|
27-01-2008, 06:28 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
meni je evanescence odlican..najvise volim everybody's fool...i ona ima extra glas...
Some People Might Call You Crazy And They May Laugh At You And Says You A Fool But You Cant Care what they say cause Before You Know It They'll Be Following You |
|||
|
27-01-2008, 08:52 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Nisam preslusala novije stvari, ali sigurno hocu, cim budem imala vremena. Uglavnom, svidja mi se njen glas, svidja mi se njen izgled, pjesme su kako koja, one najmanje poznate su im i bolje...
Svidjaju mi se Even In Death, Going Under, Whisper, Missing, Breathe No More. |
|||
|
27-01-2008, 09:03 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
ne slusam bas nesh.. mislim znam par pjesama zbog frendice koja ih bas maximalno gotivi (skoro pa kao ja S.O.A.D.
) a ejmi li ima predobru kosu i glas mocan.. najjaca njihova pjesma mi je definitivno Going Under..
|
|||
|
29-01-2008, 07:38 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
svidjanju mi se mnogo,pjevacica je extra,svidja mi se njen stil pjevanja, vec sam je u temi naj pjevacica navela.. Naj pjesma od njih.....pffff ima ih mnogo koje mi se svidjaju..."Bring me to life" ta mi se puno svidja
People who think they know everything are annoying to those of us who do ![]() (¯`v´¯)
`*.¸.*´ All in all you're just another brick in the wall.
|
|||
|
29-01-2008, 08:27 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Joj, ima prejaka akusticna verzija od Bring me to life
![]() Evo uploadovala sam je pa ko hoce, slobodno ![]() Evanescence-Bring Me To Life (akustik) |
|||
|
31-01-2008, 09:34 PM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
meni je od evanescence dobra jedino Going Under
...Love is a pain... ...sex is a game... ...so froget the pain and play the game |
|||
|
10-02-2008, 12:01 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Cura zaista ima fenomanalan glas...A posladnji album je sawrshen znachi,ne mozesh recji da neka pjesma ne walja. Najvishe volim Lacrymosa i Like you. U Lithium je zaista pokazala saw swoj talenat. Call me when you're sober uvjek dobro dodje kada sam ljuta. My immortal....
podsjecja me....
Who doesn't long for Someone to hold Who knows how to love you Without being told
|
|||
|
21-02-2008, 04:50 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
Hairspray_Queen Napisao/la:Joj, ima prejaka akusticna verzija od Bring me to life o oooo....meni je ova verzija bolja...dobra je i ona...al ova je meni osobno bolja...yey... ![]() Should I dress in white and search the sea As I always wished to be - one with the waves... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Evanescence 

![[Slika: mareyv61wa0.jpg]](http://img220.imageshack.us/img220/5213/mareyv61wa0.jpg)

) a ejmi li ima predobru kosu i glas mocan.. najjaca njihova pjesma mi je definitivno Going Under..
podsjecja me.... ![[Slika: 3012pw5.gif]](http://img98.imageshack.us/img98/7533/3012pw5.gif)