![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Fiksni aparatić
|
|
22-06-2009, 08:29 AM
Upis: #41
|
|||
|
|||
|
RE: Fiksni aparatić
ne ne protezu to je kao plasticna navlaka za zube,mislim da s eozve udlaga,ovako nesto
http://www.dentorium-zgombic.hr/logistik...kcija1.jpg to samo drzi zube da se ne vrate i nosi se samo nocu Sve je lako kad si mlad ... ![]() |
|||
|
24-06-2009, 04:22 AM
Upis: #42
|
|||
|
|||
|
Da onu Normalnu
Freunde sind die Menschen, die deine Vergangenheit akzeptieren, dich in der Gegenwart mögen, und in der Zukunft zu dir stehn. |
|||
|
01-03-2010, 05:28 AM
Upis: #43
|
|||
|
|||
|
stavljam fiksni aparatic na obe vilice za 10 dana,al sam prije 3 dana stavila neke gumice između krajnja 4 zuba da bi stvorila mjesto za krunice,al strasno boli tesko jedem pa me interesuje jel neko imao takvo iskustvo i jel to normalno?
|
|||
|
01-03-2010, 09:37 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 01-03-2010 09:38 AM od jigsAw.)
Upis: #44
|
|||
|
|||
|
ja sam ga stavila ima 3 mjeseca i bas mi je cudo, bas sam si super
.. prvo mi mama pa onda ni ortodontica nisu dale da stavim jer su mi zubi poredani i odlican zagriz, samo sto idu jedinice ravno,a ja zelim da idu malo prema vani boli prvih 12 sati(nije bol, vise nelagoda), poslije nista... bar meni..a ako imas bas neporedane zube ne znam kako ce ti bit
WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd... |
|||
|
11-04-2010, 09:30 AM
Upis: #45
|
|||
|
|||
|
Kokica, moze pitanje?
Ja nosim mobilni aparatic i imala sam potpuno isti problem kao ti (zub je isao jedan preko drugog, a jedan je ostao malo duzi nego drugi) Ehh.. zubi su se skoro ispravili nosim ga od maja 2009. ali duzina je ista, da li su se tebi vratili pa su sada iste duzine? Zaista me zanima.. Ocekujem odgovor : ) |
|||
|
29-06-2010, 06:12 AM
Upis: #46
|
|||
|
|||
|
isss ja ga sutra dobivam
...morao sam narucivat neke drugacije bravice kostalo me 1000kn...uglavnom da vam pitam (oni koji su ga nosili)dali su vam dan prije izmedju zadnja 3 zube gore( s oba dvije str) stavljali nekakvu plastiku?? valjda da prosiri ali neznam zasto:O
Ne mora se se uvijek postići određeni cilj, važno je da on postoji. |
|||
|
30-06-2010, 08:08 PM
Upis: #47
|
|||
|
|||
|
I ja to trebam nositi. Odlucila sam da cu ga nositi, pa kud puklo da puklo. Malo sam se isprepadala citajuci ove postove, al hajd
. Valjda ce sve bit oke. Ako ga budem morala nosit duze od godinu dana puknut cu .
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
30-06-2010, 08:13 PM
Upis: #48
|
|||
|
|||
|
samo da ti kazem,kog god znam nitko nije nosio manje od god. dana...hahaha
|||
|
30-06-2010, 08:18 PM
Upis: #49
|
|||
|
|||
|
Ma moze ono godina i po
. Ma zapravo koliko god, samo da mi budu sto ljepsi zubi .
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
30-06-2010, 08:34 PM
Upis: #50
|
|||
|
|||
|
hehe,ja sam ga jucer trebo dobit al nisu doslene te neke posebne bravice..pa tek u pon.
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
Aparatic za zube | Rude_Monster | 10 | 743 |
20-03-2010 07:11 AM Zadnji upis: Rude_Monster |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

.. prvo mi mama pa onda ni ortodontica nisu dale da stavim jer su mi zubi poredani i odlican zagriz, samo sto idu jedinice ravno,a ja zelim da idu malo prema vani 
. Valjda ce sve bit oke. Ako ga budem morala nosit duze od godinu dana puknut cu
.