[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:22 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252862 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4220 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 3 glasova - 2 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiksni aparatić
22-06-2009, 08:29 AM
Upis: #41
RE: Fiksni aparatić
ne ne protezu to je kao plasticna navlaka za zube,mislim da s eozve udlaga,ovako nesto

http://www.dentorium-zgombic.hr/logistik...kcija1.jpg

to samo drzi zube da se ne vrate i nosi se samo nocu

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
24-06-2009, 04:22 AM
Upis: #42
Da onu Normalnu Wink

Freunde sind die Menschen,
die deine Vergangenheit akzeptieren,
dich in der Gegenwart mögen,
und in der Zukunft zu dir stehn.
01-03-2010, 05:28 AM
Upis: #43
stavljam fiksni aparatic na obe vilice za 10 dana,al sam prije 3 dana stavila neke gumice između krajnja 4 zuba da bi stvorila mjesto za krunice,al strasno boli tesko jedem pa me interesuje jel neko imao takvo iskustvo i jel to normalno?
01-03-2010, 09:37 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 01-03-2010 09:38 AM od jigsAw.)
Upis: #44
ja sam ga stavila ima 3 mjeseca i bas mi je cudo, bas sam si super LOL .. prvo mi mama pa onda ni ortodontica nisu dale da stavim jer su mi zubi poredani i odlican zagriz, samo sto idu jedinice ravno,a ja zelim da idu malo prema vani LOL boli prvih 12 sati(nije bol, vise nelagoda), poslije nista... bar meni..a ako imas bas neporedane zube ne znam kako ce ti bit Wink

WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd...
11-04-2010, 09:30 AM
Upis: #45
Kokica, moze pitanje?
Ja nosim mobilni aparatic i imala sam potpuno isti problem kao ti (zub je isao jedan preko drugog, a jedan je ostao malo duzi nego drugi) Ehh.. zubi su se skoro ispravili nosim ga od maja 2009. ali duzina je ista, da li su se tebi vratili pa su sada iste duzine? Zaista me zanima.. Ocekujem odgovor : )
29-06-2010, 06:12 AM
Upis: #46
isss ja ga sutra dobivamLOL...morao sam narucivat neke drugacije bravice kostalo me 1000kn...uglavnom da vam pitam (oni koji su ga nosili)dali su vam dan prije izmedju zadnja 3 zube gore( s oba dvije str) stavljali nekakvu plastiku?? valjda da prosiri ali neznam zasto:O

Ne mora se se uvijek postići određeni cilj,
važno je da on postoji.
30-06-2010, 08:08 PM
Upis: #47
I ja to trebam nositi. Odlucila sam da cu ga nositi, pa kud puklo da puklo. Malo sam se isprepadala citajuci ove postove, al hajd Pokvaren zub. Valjda ce sve bit oke. Ako ga budem morala nosit duze od godinu dana puknut cu Pokvaren zub.

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
30-06-2010, 08:13 PM
Upis: #48
samo da ti kazem,kog god znam nitko nije nosio manje od god. dana...hahaha

važno je da on postoji.
30-06-2010, 08:18 PM
Upis: #49
Ma moze ono godina i po LOL. Ma zapravo koliko god, samo da mi budu sto ljepsi zubi Plazim se.

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
30-06-2010, 08:34 PM
Upis: #50
hehe,ja sam ga jucer trebo dobit al nisu doslene te neke posebne bravice..pa tek u pon.LOL

važno je da on postoji.
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Th_ranting Aparatic za zube Rude_Monster 10 743 20-03-2010 07:11 AM
Zadnji upis: Rude_Monster