![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Gdje izlazite ?
|
|
09-02-2009, 05:22 AM
Upis: #51
|
|||
|
|||
|
RE: Gdje izlazite ?
Ja sam najviše u Incognitu. =)
Wish you were here... Me, oh, my country man, wish you were here... I wish you were here... Don't you know the snow is getting colder? And I miss you like hell, And I'm feeling blue... Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais. |
|||
|
04-05-2009, 08:12 AM
Upis: #52
|
|||
|
|||
|
kafe i to ugl kultura,om,nekad cyborg..
subotom izlazim sa momkom,setamo,po parkovima.. kad sam sa drugaricom onda na kafu negdje a nekad odem na party Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
04-05-2009, 07:10 PM
Upis: #53
|
|||
|
|||
|
Hvala bogu ne izlazim nikuda.Idem na kavu samo.Jucer sam bila sa deckom na omv benziskoj postaji,meni dosta.
Izlasci u disko,partiji,pice do jutra,od toga bjezim glavom bez obzira.jos ako se sa nekim zbarim-fuj fuj fuj,nema sanse. |
|||
|
18-05-2009, 04:54 PM
Upis: #54
|
|||
|
|||
|
U tvrđu u osijeku....i kafovi. Men sasvim dovoljno.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
18-05-2009, 05:14 PM
Upis: #55
|
|||
|
|||
|
Ja odem nekad sa jaranicama ili deckom na pizzu ili sok u Planet ili Atlantis....Ne idem u kafice....Ali su ovi kod nas kafici uvijek puni....
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
19-05-2009, 10:30 PM
Upis: #56
|
|||
|
|||
|
Kakvi ba izlasci.Najbolje ostati kod kuce
|
|||
|
28-07-2009, 12:58 AM
Upis: #57
|
|||
|
|||
|
Rock teatar.
Bašte: Kiborg. Central. Bambus.Vatra. Bok. Sloga (samo s V.I.P- rođakom) Vils, ponekad... Merkator (najbolja pica na svijetu ^^) Ma ima me svugdje, sve ovisi od društva.. Ja živim u svom polju papirnog cvijeća. |
|||
|
28-07-2009, 01:26 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 28-07-2009 01:28 AM od Moschino.)
Upis: #58
|
|||
|
|||
|
Kad sam sa alisom,to je pretezno bil gates,nekad ginis
![]() kad sam sa momkom,BBI (knjizara,torte i to),nekad te baste,ali uvijek idemo na neka nova mjesta ![]() kad sam sa alisom i dianom(nas tri gaaggag) to je cumez,i seltik pab ![]() kad je skola,kafe sa jaranicama,to je OM cafe(najblizi nam je ),kultura ![]() prije smo isle u Stek(tako ga mi zvale,mada se zove Pasaža ja mislim) imali su dobar tost,steta sto su se zatvorili
Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat. |
|||
|
28-07-2009, 01:46 AM
Upis: #59
|
|||
|
|||
|
U blok
oko skole se skupljamo..onda po drugim blokovima ili na Kalemegdan.. Ponekad idem u grad..i tako to
People = Shit |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Kolko sedmicno puta izlazite i skim | Ncarmel | 43 | 4,654 |
27-08-2010 08:36 AM Zadnji upis: The Trooper |
|

Pretraga
Lista clanova