[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106864 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
30-09-2007, 10:02 AM
Upis: #11
RE: Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
ma u skoli....

kad bolje skontam..

bolje da ga nisam ni upoznalaMuti mi se
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
30-09-2007, 11:38 AM
Upis: #12
slucajno, na jednoj od woznji...Smijesak

ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju...
30-09-2007, 01:26 PM
Upis: #13
ja sam ga upoznala kad je s bivsim doso mojoj kuci hehehe...i eto..nakon sto sam prekinula s ovim...proslo neko vrijeme i et mi se nekako skontamo..joj...

~Ponekad je bolje zacepit usi~
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
08-10-2007, 12:58 AM
Upis: #14
hahahah ... sa bivsim sjedila u gradu i on doso sa prijateljima i sjedili mi tak .. ahahhaa tako sam ga upoznala .. a sto je sudbina .. vidjela ga u teretani prije dvije godine i rekla jednoj drugarici jojjj jest dobar tip , visok crn,nabildan i ona meni govori to je taj i taj .. i jucer mi izasle i ona meni govori sjecas li se kad si meni rkla za njega da je dobar ... hahahha ... nisam mogla tad ni sanjat da cu se zab sa njim LOL

Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
30-01-2008, 07:33 AM
Upis: #15
hodala mu s bratom... eto kako.... možda je glupo, ali i to je sudbina.... iako nismo skupa, još je na čekanju,hehe razmišljam...

....šta ti vrijedi, rođen si sa greškom, sve je to u tvojim genima, a ja samo emotivna luda, cijeli život sa kretenima....
30-01-2008, 07:45 AM
Upis: #16
necete vjerovati ali upoznali smo se preko Derneka Pokvaren zub
02-02-2008, 04:50 AM
Upis: #17
ja sam svog dragog upoznala na poslu.Radili smo skupa a da se uopce nismo primjecivali ni pozdravljali ni nista ama bas nista!!! i onda je jedan dan sve promijenio..taj dan se na poslu cistile peci i naso se jedan smotani lik koji nas je spojio a da toga nije ni bio svjestan.I ja trazila njegov broj od jednog prijatelja s kojim je radio...i to zadnji dan kad je bio na poslu jer je dao otkaz.Srce mi je htjelo puci od tuge i zalosti...I poslala ja poruku nakon para dana i nasli se mi i skontali i otad smo zajedno evo vec vise od 8 mjeseci i nebi to mjenjala ni za sto na svjetu a ni njega isto.Nema toga na ovom svjetu sta bi ga moglo zamijeniti
02-02-2008, 05:06 AM
Upis: #18
Hmm preko msn-aLOL doduse cula sam dosta o njemu prije a nisam znala uopste da je on bas tajLOL i eto...malo po malo
03-02-2008, 12:51 AM
Upis: #19
Na faxu,to je bivši...Krenuli smo jer mi je ličio na jednog momka,ali on to nema pojma...A sadašnji,hihihi
NO KOMENT....Fenser

Prekljinjem te,ako se desi da se sretnemo na istoj adresi,
preklinjem te ne menjaj pravac i ne prekidaj taj sreće lanac...
JER BOG JEDNOM TI LJUBAV DA OTKUD ZNAŠ DA TO NISAM JA....
07-02-2008, 02:40 AM
Upis: #20
Heh,ja svog na cesti...
Pomalo neobično..Plazim se

[Slika: mb0ac4.jpg]

My secret combination
It 's a mystery for you
Use your imagination
I 'm not easy but I 'm true
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley25 koliko partnera do sada...? ljepotica bez zvijeri 98 10,028 16-07-2010 08:15 PM
Zadnji upis: *pahuljiica*
Smiley27 Varate li svog partnera ?? naivna 31 1,805 13-07-2010 06:42 PM
Zadnji upis: eMo_PrInCeSs
Smiley27 koliko zapravo poznajete svog partnera. solider 33 4,893 03-03-2010 07:20 AM
Zadnji upis: L'Differente
  75 partnera sa 17 godina Thugh Life 84 6,154 07-11-2009 07:37 AM
Zadnji upis: xx.Black Angel.xx
Zbunjen Gdje se vidite za 5 ili 10 godina? Svibanjska noć 48 3,908 12-09-2009 08:08 AM
Zadnji upis: xkokicax