![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
|
|
07-09-2007, 06:19 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
ako imate sadasnjeg ak one bivseg..da li je bilo nesto zanimljivo u susretu..nakon kolko ste se smuvali..kakav je bio prvi dojam?
ewo..ja sam jednog..upoznala na moru jos kao mala cura...i nakon par godina..izasla sam sa sestrom...njim..njenim tipom i nekom curom koja s epalila na ovog mog...i dituacija je bila napeta..jer taj moj nije htio nist s anjom..i smao su svi sutili..a ja se kreveljila ko ludjak... jos smo bili na rock koncertu ![]() i dva dana nakon..mi prohodali...i jos nam je murja bila dosla tu večer..jer su trazili nekog bjegunca..ja se prepala..ono svi podatci..ispitivanja... bura puhala ko luda...a on m idonio jaknu
+++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++ |
|||
|
07-09-2007, 08:52 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
zanimljiwa tema...
upoznala sam Ga na treningu,saswim slucajno,no onda nije bilo nista... i nakon godinu dana jawi se on nasem zajednickom frendu(kojie je trenirao sa mnom) i kaze ajmo nas 3 na klizanje... i tak... ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju... |
|||
|
07-09-2007, 06:26 PM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
eeh
upoznala preko mIRC.a krenule diskusije oko muzike (jer isto smo slusali).. postali super prijatelji, culi se tako svaku noc, ali nismo se uzivo znali.. i onda se poceli sms.ovima dopisivati i dogovorimo se da se upoznamo za moju maturu --> kao to je nesh posebno.. cekali onda preko 2 sedmice.. i na maturi se upoznamo rekao mi da izgledam kao barbika onda se vodali 6 mjeseci kao prijatelji i taj stuff.. svaki se dan obavezno vidimo.. izlazili non-stop.. i na kraju zavrsili zajedno
|
|||
|
08-09-2007, 12:59 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
eh posto nemam sadasnjeg, reci cu za zadnjeg bivseg...
nista posebno, preko prijatelja u jednom kaficu se upoznali... i desilo se sto se i deslilo.... Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi! |
|||
|
08-09-2007, 05:38 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Bivseg preko msn al znali smo se...
![]() a prije njega sma imala simpu koji je nas dvoje upoznao a njega sam upoznala dop se ja sa jednom malom i kaze ona aj idme ja na frendov msn pa cu te dodat i tak se upoznamo... ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
08-09-2007, 07:19 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
ja sam jendog na moru..prvo me zivciro..pa smo bili frendovi..pa nakraju ful dugo zajedno
+++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++ |
|||
|
16-09-2007, 01:04 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
hm ja sam svog bivseg(nemam sadasnjeg) upoznala u jednom kaficu, i to prosula sam mu colu na fare.... al ispalo je pravo cool, smijali smo se, i na kraju (poslije par sedmica)skontali...
|
|||
|
17-09-2007, 02:07 PM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
derenk.ba
*** Kod carobnog stapica nije bitna duzina, vec magija *** Pocela sam pisati blog!!! Inbeetween The Reality |
|||
|
17-09-2007, 07:52 PM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
biwseg... upoznala na stadionu,na treningu...poceo trenirati,moj najbolji frend ga doweo..i tako je to krenilo.. u pocetku nisam nista pricala s njim, zwcirao me... i on doso 2-3 puta na trening i onda wise nije...i nakon 6 mjeseci mi poslao poruku...i eto tako nekako je to bilo..
ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju... |
|||
|
20-09-2007, 06:50 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
upoznala sam ga na kupanju...i et tak mal smo procatali...et pusssssaaa
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
koliko partnera do sada...? | ljepotica bez zvijeri | 98 | 8,462 |
16-07-2010 08:15 PM Zadnji upis: *pahuljiica* |
![]() |
Varate li svog partnera ?? | naivna | 31 | 931 |
13-07-2010 06:42 PM Zadnji upis: eMo_PrInCeSs |
![]() |
koliko zapravo poznajete svog partnera. | solider | 33 | 4,179 |
03-03-2010 07:20 AM Zadnji upis: L'Differente |
| 75 partnera sa 17 godina | Thugh Life | 84 | 5,473 |
07-11-2009 07:37 AM Zadnji upis: xx.Black Angel.xx |
|
![]() |
Gdje se vidite za 5 ili 10 godina? | Svibanjska noć | 48 | 3,625 |
12-09-2009 08:08 AM Zadnji upis: xkokicax |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

upoznala preko mIRC.a
onda se vodali 6 mjeseci kao prijatelji i taj stuff.. svaki se dan obavezno vidimo.. izlazili non-stop.. i na kraju zavrsili zajedno ![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)