[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252861 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
07-09-2007, 06:19 AM
Upis: #1
Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
ako imate sadasnjeg ak one bivseg..da li je bilo nesto zanimljivo u susretu..nakon kolko ste se smuvali..kakav je bio prvi dojam?

ewo..ja sam jednog..upoznala na moru jos kao mala cura...i nakon par godina..izasla sam sa sestrom...njim..njenim tipom i nekom curom koja s epalila na ovog mog...i dituacija je bila napeta..jer taj moj nije htio nist s anjom..i smao su svi sutili..a ja se kreveljila ko ludjak...

jos smo bili na rock koncertu Smijesak

i dva dana nakon..mi prohodali...i jos nam je murja bila dosla tu večer..jer su trazili nekog bjegunca..ja se prepala..ono svi podatci..ispitivanja... bura puhala ko luda...a on m idonio jaknu Smijesak

+++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
07-09-2007, 08:52 AM
Upis: #2
RE: Gdje ste upoznali sadasnjeg partnera?
zanimljiwa tema...
upoznala sam Ga na treningu,saswim slucajno,no onda nije bilo nista... i nakon godinu dana jawi se on nasem zajednickom frendu(kojie je trenirao sa mnom) i kaze ajmo nas 3 na klizanje... i tak...

ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju...
07-09-2007, 06:26 PM
Upis: #3
eeh LOL upoznala preko mIRC.a LOL krenule diskusije oko muzike (jer isto smo slusali).. postali super prijatelji, culi se tako svaku noc, ali nismo se uzivo znali.. i onda se poceli sms.ovima dopisivati i dogovorimo se da se upoznamo za moju maturu --> kao to je nesh posebno.. cekali onda preko 2 sedmice.. i na maturi se upoznamo Smijesak rekao mi da izgledam kao barbika Pokvaren zub onda se vodali 6 mjeseci kao prijatelji i taj stuff.. svaki se dan obavezno vidimo.. izlazili non-stop.. i na kraju zavrsili zajedno Smijesak
08-09-2007, 12:59 AM
Upis: #4
eh posto nemam sadasnjeg, reci cu za zadnjeg bivseg...
nista posebno, preko prijatelja u jednom kaficu se upoznali... i desilo se sto se i deslilo....

Rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi se carsija da radi,
rekao je tiho nemoj da te iznenadi, protiv nase ljubavi ce svi!
08-09-2007, 05:38 AM
Upis: #5
Bivseg preko msn al znali smo se... LOL
a prije njega sma imala simpu koji je nas dvoje upoznao a njega sam upoznala dop se ja sa jednom malom i kaze ona aj idme ja na frendov msn pa cu te dodat i tak se upoznamo...

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
08-09-2007, 07:19 AM
Upis: #6
ja sam jendog na moru..prvo me zivciro..pa smo bili frendovi..pa nakraju ful dugo zajedno Plazim se

+++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++
16-09-2007, 01:04 AM
Upis: #7
hm ja sam svog bivseg(nemam sadasnjeg) upoznala u jednom kaficu, i to prosula sam mu colu na fare.... al ispalo je pravo cool, smijali smo se, i na kraju (poslije par sedmica)skontali...
17-09-2007, 02:07 PM
Upis: #8
derenk.ba

*** Kod carobnog stapica nije bitna duzina, vec magija ***

Pocela sam pisati blog!!! Inbeetween The Reality
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
17-09-2007, 07:52 PM
Upis: #9
biwseg... upoznala na stadionu,na treningu...poceo trenirati,moj najbolji frend ga doweo..i tako je to krenilo.. u pocetku nisam nista pricala s njim, zwcirao me... i on doso 2-3 puta na trening i onda wise nije...i nakon 6 mjeseci mi poslao poruku...i eto tako nekako je to bilo..

ja imam proslost,ti imas buducnost...snowi su izmedju...
20-09-2007, 06:50 AM
Upis: #10
upoznala sam ga na kupanju...i et tak mal smo procatali...et pusssssaaa
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Smiley25 koliko partnera do sada...? ljepotica bez zvijeri 98 8,462 16-07-2010 08:15 PM
Zadnji upis: *pahuljiica*
Smiley27 Varate li svog partnera ?? naivna 31 931 13-07-2010 06:42 PM
Zadnji upis: eMo_PrInCeSs
Smiley27 koliko zapravo poznajete svog partnera. solider 33 4,179 03-03-2010 07:20 AM
Zadnji upis: L'Differente
  75 partnera sa 17 godina Thugh Life 84 5,473 07-11-2009 07:37 AM
Zadnji upis: xx.Black Angel.xx
Zbunjen Gdje se vidite za 5 ili 10 godina? Svibanjska noć 48 3,625 12-09-2009 08:08 AM
Zadnji upis: xkokicax