![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Glazbena igra
|
|
04-07-2008, 03:37 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Evo jedna zanimljiva glazbena igra...
Netko napiše naziv neke pjesme, a idući napiše naziv neke druge pjesme koji sadrži neku riječ iz prethdnog naziva ili ima neke veze s prethodnim nazivom Npr: Prvi napiše: Joss Stone-Fell in love with a boy Idući napiše naziv pjesme koji sadrži riječi Fall, love ili boy npr T.Rex-20th century boy...idući npr. napiše naziv pjesme s century i tako redom... ...i tako redom Evo ja ću početi I Can't Quit You Baby - Led Zeppelin Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan... |
|||
|
04-07-2008, 09:16 PM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Glazbena igra
Tell Me Baby - RHCP
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
04-07-2008, 09:53 PM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Sixpence none the richer-Kiss ME
*** I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection. I chose to love you in your loneliness, for in your loneliness no one owns you, but me ***
|
|||
|
04-07-2008, 11:09 PM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Britney Spears - And then we kiss
I'm nobody's girl No boy's gonna tell me what to do I'm nobody's girl Don't treat me like I belong to you || You want a piece of me || |
|||
|
04-07-2008, 11:20 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
The Crystals - He Hit Me ( And It Felt Like a Kiss)
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
04-07-2008, 11:28 PM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Britney Spears -Let me be
I'm nobody's girl No boy's gonna tell me what to do I'm nobody's girl Don't treat me like I belong to you || You want a piece of me || |
|||
|
04-07-2008, 11:48 PM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Summoning-Let Mortal Heroes Sing Your Fame
mi sićušni hemoroidi u forsiranom anusu svijeta zbunjeni i preplašeni sujevjerjem sneni i zaslijepljeni mržnjom do kosti unakaženi tišinom tek kad umiremo živjeti počinjemeo |
|||
|
04-07-2008, 11:58 PM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Pink Floyd-The hero's return
Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan... |
|||
|
05-07-2008, 12:11 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Modest Mouse - Wagon Ride Return
|||
|
05-07-2008, 12:20 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
The Doors-Easy ride
Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive...Pronađi me, pronađi me u sobi gde umire dan... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| igra :znam - ne znam | miwica | 1,113 | 12,973 |
Danas 01:28 AM Zadnji upis: cashville |
|
![]() |
Boje igra | gothic | 140 | 5,783 |
Juce 12:21 PM Zadnji upis: MissWoBo |