[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33536 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horoskop Starih Slovena
23-06-2008, 04:18 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 23-06-2008 04:19 AM od Ocean_Soul.)
Upis: #21
RE: Horoskop Starih Slovena
Lesnik (Izuzetnost) – sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.

Haha koja jeftina analiza. Ovo boldirano je kod mene slucaj, al ovo ostalo nije, a sad kad bih uzela recimo zabu (zezam se, nemam pojma koji su ostali "znakovi") nasla bih isto toliko podudarnosti, joj sto volim ovo.

Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
25-06-2008, 03:51 AM
Upis: #22
Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatelje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

Tačno sve ! LOL

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
26-07-2008, 06:13 PM
Upis: #23
Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.

istina je sve osim ovoga za donosenje odluka....
jedva i za sebe odlucim, a ne i za druge Wink
a ovoda glasno kazu sta im ne odg je 100% istina, i ne oprastaju greske tudje, samo koje su me pretjerano povrijedile Plazim se

Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.

[Slika: Showing-Some-Gothic-Love-5.gif]
02-08-2008, 06:59 AM
Upis: #24
Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

Stari Sloveni su se dobro zeznuli,
ja i vernost nemamo nikakve veze....
Jedina istina u ovome je...odgovorni i strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta...
Ja sam potpuno depresivna....
optimisticnost to je prava laz....

Gone 4ever
02-08-2008, 07:54 AM
Upis: #25
Ne vjerujem u ove horoskope ali hoce li ikad nesta o meni lijepo napisati LOL

[Slika: 10887af0.gif]
http://www.youtube.com/watch?v=O8kyywZetdA
http://www.youtube.com/watch?v=jeaaDmYnheE
http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_...re=channel
22-12-2008, 01:37 AM
Upis: #26
Topola (Nesigurnost) – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrska i prijatno okruzenje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, cesto sami, jako nesigurni, umetnicke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.

ja sam siguran i opušten tako da je ovaj horoskop netačan!

Carpe Diem

I wish I had an angel
For one moment of love
I wish I had your angel
Your Virgin Mary undone
I'm in love with my lust
Burning angel wings to dust
I wish I had your angel tonight

22-12-2008, 02:31 AM
Upis: #27
Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, ceto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

Mnogu tocno i visitnito.Smijesak

Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine?
26-12-2008, 02:06 AM
Upis: #28
Jabuka (Ljubav) – obicno vitki, karizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.

meni uvijek ljubav...hehe

Mala kapljica u zoru,malo zrno soli u moru,
jos jedna kisa u kasnu jesen,jos jedna noc sto mirise na kesten,
Jos jedna ljubav po svemu lazna,jos jedna lutka nimalo vazna...
nimalo draga..nimalo mila...eto bas takva tebi sam bila....
Napustila 4um
26-12-2008, 03:30 AM
Upis: #29
ja bor_LOL

Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3

Da je samo malo srece
da mi vrati jedno vece
barem jedno vece sa tobom <3 <3

***Mirella***
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
26-12-2008, 04:55 AM
Upis: #30
Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac
heheh istina

Svako musko kaze
da je zensko davo,a svaki
od njih Boga moli da ga jedan
davo
VOLI!!!

Bez obzira na to koliko ste snažni kao pojedinac, zajedno smo snažniji nego što bismo to ikada bili kao pojedinci.
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Mianmarski horoskop eMo_PrInCeSs 26 4,301 14-07-2010 12:47 PM
Zadnji upis: roSSonera
  Horoskop i muzika Shadowboxer 17 1,608 14-07-2010 12:45 PM
Zadnji upis: roSSonera
  Horoskop test Fidel Castro 58 19,031 03-07-2010 01:43 AM
Zadnji upis: _Dark Angel
  Egipatski horoskop Shadowboxer 34 6,220 27-03-2010 05:48 AM