![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
IVO
|
|
12-01-2010, 07:22 AM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: IVO
haha...a daj malo ste ovo preozbiljno shvatili.Ja se eto ispricavam svima koji su se nasli uvrijedjenima ili nesto drugo..pa dajte..ali aj nes ti.. hahaha
Keyla nemoj majke ti na Rojsa, on je ipak iz mog grada hehe
WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd... |
|||
|
12-01-2010, 09:12 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 12-01-2010 09:12 AM od Shadowboxer.)
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Uopce nisam bila upoznata sa ovim, ali bolje i ovaj iz SDP-a no neki teski HDZ-ovac ili Tudjmanov sin. Ja volim Bandica, ali nijesam bas sigurna da bi on bio dobar predsjednik. Zao mi je sto su se u prethodne kampanje za gradonacelnika Zg-a okomilili na njega jer je iz Gruda.
P.S. Barem u Hr imaju i normalni izbori i politicke stranke, kod nas u CG meni dodje da se zaplacem, jer nam niko ne valja.
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
12-01-2010, 12:12 PM
Upis: #23
|
|||
|
|||
(12-01-2010 07:22 AM)jigsAw Napisao/la: haha...a daj malo ste ovo preozbiljno shvatili.Ja se eto ispricavam svima koji su se nasli uvrijedjenima ili nesto drugo..pa dajte..ali aj nes ti.. hahaha ![]() Uf,Rojs=Čoban,diklić. Stvarno se pitam šta poneki ljudi rade u politici. Gdje su danas završili obrazovani ljudi,a gdje šuplji kotlići? Zamjenili mjesta,naočigled. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
13-01-2010, 03:37 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
PINK STUDIO - Jutro Poslije Ostavi sve i dodji Zatvori prozor i pokrij me Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene... Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek Tvoje lice,tvoje rijeci postale su,preblijede Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek Ako sam ti rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam ti rekla da te volim Bila sam pijana |
|||
|
13-01-2010, 05:08 AM
Upis: #25
|
|||
|
|||
(12-01-2010 01:53 AM)Svibanjska noć Napisao/la: Pa evo kada se netko ovako oglasio da ruzno prica o covjeku koji je na prvom mjestu obrazovan, inteligentan, zivot je posvetio pravu i izucavanju pojedine grane prava,usto predaje na fakultetu, osim sto je akademski građanin, uz to je covijek koji se doista razumije u politiku i zna sto znaci uci u politicke vode i biti na vodecoj poziciji u zemlji, onda i ja mogu reci kako je bandic sa pravom izgubio izbore, jer se u predsjednickoj kampanji na televizji ne pljuje po svome suparniku i omalovaza ga se pred citavom zemljom,zato je i izgubio izbore. A cini mi se kako si ti premalo upucen/a u politiku koju je tvoj "pocasni gradonacelnik" vodio. I zato molim da svi oni koji namjeravaju pljuvati po nekome pogledaju zasto je izgubio izbore ili si nađu drugog posla ili procitaju koju literaturu o politici (doista nije na odmet) i biti upucen u nesto.fin komentar koliko vidim i po tv da piše kompozicije znači pametan čovjek i super da je on izabran.nisam pratio to sve ali koliko vidim šta na tv pričaju o njemu neka je super onda da je on valjda nešto bude... p.s. što "robijas" kaže ćerka mu je pravo sweet hh ![]()
92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature. ---/\--- ---\/--- If You ---[]--- Support METAL ---[]--- add the GUITAR to your --/[]\-- page -/._. \- /_/ \_\ ╔══╦═╦══╦═╦╗ ║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗ ╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝ |
|||
|
17-02-2010, 10:25 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-02-2010 10:28 PM od ivaiva.)
Upis: #26
|
|||
|
|||
|
Ummm velika vecina ljudi an Facebooku je actually bila za Josipovica al Facebook ti bas i nije neki pravi odraz drustva posto su tamo uglavnom mladji i pismeni ljudi a takvi nisu bas za Bandica.
(12-01-2010 03:42 AM)Igor Pintarić Napisao/la: on je peder....I TO PRAVI Koji on od njih dvojice i zasto to mislis? |
|||
|
18-02-2010, 07:14 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
(12-01-2010 05:56 AM)robijas Napisao/la: Ja samo znam da je cerka gospona kompozitora Ive pravi andjeo. Dobra mu kcerka..................... (12-01-2010 06:27 AM)Ocean_Soul Napisao/la: Oj, da, i meni je Mesić pravo simpatičan... Mesic je ba najjaci lik , meni barem Pa bolje je Hrvatima sto su izabrali Josipovica obrazovanog i kulturog covjeka, a Bandic je neandertalac teski to se vidjelo iz njegovih istupa nisi ga mogo profulat gdje god prebacis do proje dva mjeseca- tri on valja gluposti. KOMUNJARA |
|||
|
18-02-2010, 07:33 AM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
Mala je preslatka, što jest jest.
|
|||
|
18-02-2010, 09:59 AM
Upis: #29
|
|||
|
|||
|
Isprava sam ga mrzio, al sam skuzio da je mnogo obrazovaniji i bit ce sposobniji predsjednik od Bandica
|
|||
|
19-02-2010, 01:54 AM
Upis: #30
|
|||
|
|||
|
Znate što je čudno? Pogledajte kako se ona obukla.Sviđa mi se.Nije došla sva naprčena,ušminkana,dižući kljuku u nebesa jer joj je tatica posto ''glava'' Hrvatske.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

hehe

![[Slika: vs1kc0.jpg]](http://i47.tinypic.com/vs1kc0.jpg)
, meni barem