[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:34 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33537 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IVO
12-01-2010, 07:22 AM
Upis: #21
RE: IVO
haha...a daj malo ste ovo preozbiljno shvatili.Ja se eto ispricavam svima koji su se nasli uvrijedjenima ili nesto drugo..pa dajte..ali aj nes ti.. hahaha
Keyla nemoj majke ti na Rojsa, on je ipak iz mog grada LOL hehe

WhY eveRything tHat's suPposed 2 Be bAd maKe me fEel so gOod? EverythiNg tHey told me nOt 2 is eXactly whAt i wouLd...
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
12-01-2010, 09:12 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 12-01-2010 09:12 AM od Shadowboxer.)
Upis: #22
Uopce nisam bila upoznata sa ovim, ali bolje i ovaj iz SDP-a no neki teski HDZ-ovac ili Tudjmanov sin. Ja volim Bandica, ali nijesam bas sigurna da bi on bio dobar predsjednik. Zao mi je sto su se u prethodne kampanje za gradonacelnika Zg-a okomilili na njega jer je iz Gruda.
P.S. Barem u Hr imaju i normalni izbori i politicke stranke, kod nas u CG meni dodje da se zaplacem, jer nam niko ne valja.Tuzna

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
12-01-2010, 12:12 PM
Upis: #23
(12-01-2010 07:22 AM)jigsAw Napisao/la:  haha...a daj malo ste ovo preozbiljno shvatili.Ja se eto ispricavam svima koji su se nasli uvrijedjenima ili nesto drugo..pa dajte..ali aj nes ti.. hahaha
Keyla nemoj majke ti na Rojsa, on je ipak iz mog grada LOL hehe

Smijesak
Uf,Rojs=Čoban,diklić.
Stvarno se pitam šta poneki ljudi rade u politici.
Gdje su danas završili obrazovani ljudi,a gdje šuplji kotlići?
Zamjenili mjesta,naočigled.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
13-01-2010, 03:37 AM
Upis: #24
(12-01-2010 03:42 AM)Igor Pintarić Napisao/la:  on je peder....I TO PRAVI

Ne budi glup ... ok?

PINK STUDIO - Jutro Poslije
Ostavi sve i dodji
Zatvori prozor i pokrij me
Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene...
Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek
Tvoje lice,tvoje rijeci
postale su,preblijede
Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene
Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek
Ako sam ti rekla da te volim
Bila sam usamljena
Ako sam ti rekla da te volim
Bila sam pijana
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
13-01-2010, 05:08 AM
Upis: #25
(12-01-2010 01:53 AM)Svibanjska noć Napisao/la:  Pa evo kada se netko ovako oglasio da ruzno prica o covjeku koji je na prvom mjestu obrazovan, inteligentan, zivot je posvetio pravu i izucavanju pojedine grane prava,usto predaje na fakultetu, osim sto je akademski građanin, uz to je covijek koji se doista razumije u politiku i zna sto znaci uci u politicke vode i biti na vodecoj poziciji u zemlji, onda i ja mogu reci kako je bandic sa pravom izgubio izbore, jer se u predsjednickoj kampanji na televizji ne pljuje po svome suparniku i omalovaza ga se pred citavom zemljom,zato je i izgubio izbore. A cini mi se kako si ti premalo upucen/a u politiku koju je tvoj "pocasni gradonacelnik" vodio. I zato molim da svi oni koji namjeravaju pljuvati po nekome pogledaju zasto je izgubio izbore ili si nađu drugog posla ili procitaju koju literaturu o politici (doista nije na odmet) i biti upucen u nesto.
fin komentar koliko vidim i po tv da piše kompozicije znači pametan čovjek i super da je on izabran.nisam pratio to sve ali koliko vidim šta na tv pričaju o njemu neka je super onda da je on valjda nešto bude...
p.s. što "robijas" kaže ćerka mu je pravo sweet hh PeaceBravooo

92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.

---/\---
---\/--- If You
---[]--- Support METAL
---[]--- add the GUITAR to your
--/[]\-- page
-/._. \-
/_/ \_\
╔══╦═╦══╦═╦╗
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
17-02-2010, 10:25 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 17-02-2010 10:28 PM od ivaiva.)
Upis: #26
Ummm velika vecina ljudi an Facebooku je actually bila za Josipovica al Facebook ti bas i nije neki pravi odraz drustva posto su tamo uglavnom mladji i pismeni ljudi a takvi nisu bas za Bandica.
(12-01-2010 03:42 AM)Igor Pintarić Napisao/la:  on je peder....I TO PRAVI

Koji on od njih dvojice i zasto to mislis?
18-02-2010, 07:14 AM
Upis: #27
(12-01-2010 05:56 AM)robijas Napisao/la:  Ja samo znam da je cerka gospona kompozitora Ive pravi andjeo.Zaljubljen/aCool

Citavu vece sam te njihove stozere pratio samo zbog nje

[Slika: vs1kc0.jpg]

Dobra mu kcerka.....................

(12-01-2010 06:27 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Oj, da, i meni je Mesić pravo simpatičan...

Mesic je ba najjaci lik Pokvaren zub, meni barem

Pa bolje je Hrvatima sto su izabrali Josipovica obrazovanog i kulturog covjeka, a Bandic je neandertalac teski to se vidjelo iz njegovih istupa nisi ga mogo profulat gdje god prebacis do proje dva mjeseca- tri on valja gluposti.

KOMUNJARA
18-02-2010, 07:33 AM
Upis: #28
Mala je preslatka, što jest jest. Pokvaren zub

18-02-2010, 09:59 AM
Upis: #29
Isprava sam ga mrzio, al sam skuzio da je mnogo obrazovaniji i bit ce sposobniji predsjednik od Bandica

[Slika: john4.jpg]
19-02-2010, 01:54 AM
Upis: #30
Znate što je čudno? Pogledajte kako se ona obukla.Sviđa mi se.Nije došla sva naprčena,ušminkana,dižući kljuku u nebesa jer joj je tatica posto ''glava'' Hrvatske. Smijesak

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Odgovori na upis