![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
kad nemas smisao zivota...
|
|
15-06-2010, 06:26 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
kad nemas smisao zivota...
neznam sta cu... svaki dan mi je isti.... ujutro se probudim i cekam samo da dan projde da mogu zaspat... i onda se opet probudim...cekam vece... opet jutro... sve bez ikakvog smisla. Ujutro ustanem sve radim iz navike, zivis za neki trenutak za 10, onda prodje i taj trenutak pa ti zivot opet prazan. Niko te ne moze dici iz depresije, imas neke ciljeve al ni ujednom ne napredujes.... trudis se trudis, osjecas se vise kao zavezan neznas kako dalje da se trudis neznas sta ima vise, i opet si na istom. Samopouzdanje ti na nuli. Jedna ti budala kaze da si ruzna, ono zajebancije radi, ti pocnes sumnjat, a svjesna si da to nije ni blizu istini, ali opet vec pocinjes sumnjati. Svaki hobi radis samo vrijeme da prodje, ne uzivas ni u jednom trenutku... porodica je svakako raspadnuta... svi se nesto sekiraju... nemas ni brace ni sestara... sve nekako monotono..... zivis zivot samo da bi taj isti zivot prosao... Kako da vratim smisao zivotu??? Kako da se zainteresiram? Sve sam probala! Imam dojam kao da bi ljubav pomogla al to je podrucije u kojem nemam ni malo srece.... Pomazite... ne mogu vako !!!
|
|||
|
15-06-2010, 10:11 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: kad nemas smisao zivota...
Sigurno ce ti clan nadnaravne inteligencije i pomalo apstraktne dovitljivosti i imaginacije,mastovitog nicka Igor Pitaric, objasniti smisao zivota i pomoci ti da do kraja zivota zivis u spokoju.
Igore spasi nas! Prodajem reklamni prostor! |
|||
|
15-06-2010, 07:32 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 15-06-2010 07:37 PM od Igor Pintarić.)
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
haj suti tele jedno idiotsko!
P.S. ne rece li ono ti meni da si puuuuuno pametniji od mene pa haj da te vidimo iii izostavljas slova Porazgovaraj sa uciteljicom ![]() (15-06-2010 06:26 AM)minnie Napisao/la: neznam sta cu... svaki dan mi je isti.... ujutro se probudim i cekam samo da dan projde da mogu zaspat... i onda se opet probudim...cekam vece... opet jutro... sve bez ikakvog smisla. Ujutro ustanem sve radim iz navike, zivis za neki trenutak za 10, onda prodje i taj trenutak pa ti zivot opet prazan. Niko te ne moze dici iz depresije, imas neke ciljeve al ni ujednom ne napredujes.... trudis se trudis, osjecas se vise kao zavezan neznas kako dalje da se trudis neznas sta ima vise, i opet si na istom. Samopouzdanje ti na nuli. Jedna ti budala kaze da si ruzna, ono zajebancije radi, ti pocnes sumnjat, a svjesna si da to nije ni blizu istini, ali opet vec pocinjes sumnjati. Svaki hobi radis samo vrijeme da prodje, ne uzivas ni u jednom trenutku... porodica je svakako raspadnuta... svi se nesto sekiraju... nemas ni brace ni sestara... sve nekako monotono..... zivis zivot samo da bi taj isti zivot prosao... Kako da vratim smisao zivotu??? Kako da se zainteresiram? Sve sam probala! Imam dojam kao da bi ljubav pomogla al to je podrucije u kojem nemam ni malo srece.... Pomazite... ne mogu vako !!! ma relax opusti se, malo izadji vani, nadi prijatelje neke, nemozes reci da nemas srece u ljubavi kad si monotona, ne izlazis i kad si zestoki pesimist....
|
|||
|
15-06-2010, 08:29 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 15-06-2010 08:31 PM od Guitar hero.)
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
Pusti Igora i prazne priče....
Čitam ovo i čini mi se kao da si opisala mene... Takav sam i ja bio i jos uvijek sam,ali nasao sam rjesenje...da, i to dugotrajno... Meni isto tako"prijatelj" cisto iz zezancije kaze: A jesi ruzan!... I ja sebi kazem...pa sta ja imam od toga..svojoj ću ženi bit najljepši, a zar ja moram svima bit lijep? Jel mi to životna misija?? Naravno - Ne! A znam i moja se porodica stalno sikira...I svaki dan mi je bio monoton i dosadan...živio sam samo da prezivim ![]() Ali ako sebi postaviš niže ciljeve i raduješ se malim,stvarno malim stvarima sve će ti postat ok i bit ces zadovoljna.Ako za ručkom obitelj priča to je isto velika stvar to je odlično,toplo,iskreno mada se nekad ne primjeti...Promisli malo o tome... Radi nešto od cega dobijes neki vidljivu, opipljivu nagradu...Izgradi kućicu za ptice, Napravi nesto od papira, uredi sobu... Ja osobno sviram gitaru i to me ispunjava...Kada sviram ono sto cujem na radiu...Često uzmem gitaru i sviram nesto i uzivam u tome u isto vrijeme..To mi digne moral. I neke stvari koje ne znam odsvirat,koje su teške me ne nerviraju toliko - jer ja imam svoju malu melodiju koja super zvuči i sviđa mi se...ne trazim perfekciju, samo zadovoljstvo... Eto draga moja nadam se da sam ti malo pomogao... Zaključak: Raduj se malim,vrlo malim stvarima. Bavi se nečim sto te zanima i sto volis Izbjegaji ljude koji ti ne pašu, kraj kojih se osjećaš neugodno na bilo kakav način Svaki dan nauči nešto novo, ne mora to biti nesto veliko, neka sitnica koju prije nisi znala i kad legnes prođi kroz sve što si taj dan radila i sve će bit ok...osjećat ćeš se kao da si vrijedna ovom svijetu i da te on zasluzuje. Spusti si ljestvicu očekivanja Uvijek budi nasmijana
|
|||
|
16-06-2010, 12:08 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 16-06-2010 12:13 AM od Keyla.)
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Ahahaha šuti Benjamine tele jedno idiotsko!!!!!!!
Ružit ću te mami. Ima stvarno dosjetljive uvrijede, divim mu se. Tele jedno kokošje, svinjo seljačka, glodavče neotesani, komarac jedan krmeljavi. Tako sam se ja svađala sa svojim vršnjacima u vrtiću. ''Bjeeeeežiiiiiii, kravo jedna šarena!!!!!!'' Jedna btt: najviše se razočaraš kad očekuješ previše od ljudi oko tebe. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
16-06-2010, 12:27 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
hahahahahahaha definitivno koristim te izraze sljedeci put
vidis moguce je da je do ocekivanja.... al opet kako da ne ocekujes kad se tolko trudis. Hvala na savjetu, sad jos samo da mi planete budu pod pravim uglom
|
|||
|
16-06-2010, 12:48 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
Da, previše očekuješ. Ali moraš i malo realnije gledati na stvari: koliko je ljudi koji nemaju ono što ti imaš? I imaš ti ciljeve, samo ti se čini sad da nemaš. Cilj ti je da završiš školu, da upišeš fakultet, da završiš fakultet, da nađeš posao, da zarađuješ sama sebi pare i sama sebi kupuješ stvari, da napreduješ na poslu, da se udaš, da imaš djecu, da ih odgajaš, da proputuješ svijetom, da odeš u neku zemlju u koju nikad nisi, da odeš na koncert na koji nikad nisi, da naučiš da kuhaš neko jelo, da probaš neko egzotično jelo... Ciljeva je napretek, samo treba o njima razmisliti.
|
|||
|
16-06-2010, 03:38 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Joj,kao da si mene opisala
Ja sam se povukla u sebe nenormalno. Apsolutno sve mi je dosadno,ne znam ni zasto zivim.Nema stvari koja me isounjava,a ni osobe. Sa prijateljima kao da vise ne umijem da komuniciram,vazda mi ponestane rijeci. Jednostavno ne znam o cemu bih pricala ,sva se prica vrti u krug,nista novo se ne desava. Ono sto me ispunjavalo,bar po meni,mi je oduzeto. I ne,nemam snage ni hrabrosti,opet biti povrijedjena. A sve i da imam,takve osobe koja bi zaokupila moju paznju i ispunjavala me nema na vidiku ![]() Ciljevi? Imam ja masu ciljeva,ali jednostavno nemama volje ni snage ispunjavati ih,i onda se ubedaaaacim jer svi ti "ciljevi" ostaju u granicama maste Lijena sam da zivim. ![]() Hah,zivotne ironije,nisam ni mislila da cu ponavljati njegove rijeci i prihavatati ih kao da ja stvarno jesam takva. Ko zna,mozda je on bio u pravu Nemam ni ja samopouzdanja,ali ne zbog momka,prijatelja ili osoba koje ne poznajem dobro. Nikad mi niko nije rekao da sam ruzna,do mojih najblizih,porodice. Mada,da ja malo vise volim sebe sve bi bilo drugacije... ![]() Eto,izjadah se i ja
|
|||
|
16-06-2010, 04:22 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 16-06-2010 04:24 AM od Keyla.)
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
To je objesnost. Ne znaš šta bi sa sobom, postaneš pasivno i mrtvo puhalo, i onda se nešto desi i opali ti životni šamar. Toliko lijepih stvari oko tebe, toliko mogućnosti.
Ej,pa ti si zdrava. Lijepa. Noge na mjestu, ruke na mjestu. Svaki dan imaš šta za pojest, a bogami i za obući. Nedovoljno cijeniš život. Ali to je normalno u našim godinama.Trgni se malo. Nemoj da te pasivnost ubije. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
24-07-2010, 10:03 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
(16-06-2010 12:08 AM)Keyla Napisao/la: Ahahaha šuti Benjamine tele jedno idiotsko!!!!!!! hahahahahahahahahahha kraljice
Old days, good times I remember..gold days, days I'll always treasure..funny faces full of love and laughter, funny places summer nights and streetcars take me back to a world gone away... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
![]() |
Da li placete kad ste iznervirani? | Rocket Queen | 81 | 7,132 |
03-02-2010 06:07 AM Zadnji upis: teen_lutka |

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Porazgovaraj sa uciteljicom

vidis moguce je da je do ocekivanja.... al opet kako da ne ocekujes kad se tolko trudis. Hvala na savjetu, sad jos samo da mi planete budu pod pravim uglom ![[Slika: 1950d1d49bdd0ed3dk0nw1o.jpg]](http://img14.imageshack.us/img14/7043/1950d1d49bdd0ed3dk0nw1o.jpg)