[-]
Zadnji upisi
hejjj ! :D
Temu pokrenuo:Anelaaa(: Zadnji odgovorio:Anelaaa(: Odgovora:0 Šank Pregleda:1 Vrijeme:Danas
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:211 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:34 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2002 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33537 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 
Kad se nadjes u sredini..
07-02-2008, 05:51 PM
Upis: #1
Kad se nadjes u sredini..
Uvijek sam mrzila kad mi rodjak/rodica ili brat/sestra udju u vezu sa dragim prijateljem.. Pitanje je da li dovesti veliko prijateljstvo u opasnost ili odnos sa clanom porodice? (ipak je internet u pitanju pa ne zelim da otkrijem identitet osoba)

Ona mi vrlo draga prijateljica, on mi znaci sve u zivotu.. godinu dana su u vezi ona je na sedmom nebu, on se petlja sa bivsom i jos nekom trecom curom.. Tuzna

Svaki put kad se cujem sa njom ona prica kako je zaljubljena i kako bi maltene umrla za njega.. znate kako je tesko slusati je tako sretnu i zadovoljnu zivotom znajuci da ce svakog casa dobiti "reality check" i da ce joj se srce slomiti.. Voli ga onako kako samo zena zna voliti.. On ipak ne zna hoce li piskiti ili kakiti.. nervira me i ne volim da se mjesam ali da je obrnuta situacija znam da bi ja volila znati..

Sa njim sam ipak uvjek imala "klimav" odnos.. citav zivot se svadjali, eto kao napokon smo se poceli voliti i slagati u zadnjih 2 godine...

ne volim lagati, ne zelim lagati, ne ZNAM lagati..

aaaaaaahhhhh sta bi vi uradili, i da li ste se ikad nasli u slicnoj situaciji?

*** Kod carobnog stapica nije bitna duzina, vec magija ***

Pocela sam pisati blog!!! Inbeetween The Reality
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
07-02-2008, 08:07 PM
Upis: #2
RE: Kad se nadjes u sredini..
Ja bih uvijek rekla toj trecoj osobi, jer niko ne zasluzuje da ga se vara i laze iza ledja.
Da, bolit ce naravno...puno, puno, puno al kasnije ce shvatiti da je bolje tako.
Jer ja bih uvijek radije bila sama nego u takvoj "vezi"
Pronadji sve upise od ovog clana
07-02-2008, 10:09 PM
Upis: #3
Slazem se sa sany.
Treba reci istinu ma kako bolna bila.
07-02-2008, 11:12 PM
Upis: #4
Eh,i ja mislim da bi trebala reći istinu,bez obzira na sve...
Sve se to preboli nekako...:/

[Slika: mb0ac4.jpg]

My secret combination
It 's a mystery for you
Use your imagination
I 'm not easy but I 'm true
08-02-2008, 03:02 AM
Upis: #5
nisam se nikad našla u sličnoj situaciji...ali kada i bih vjerovatno bih rekla toj osobi koja je prevarena...jer se na kraju uvijek otkrije istina i bilo bi baš ružno da još sazna da sam ja znala i nisam rekla...
anyway...ja bih voljela da meni prijateljica/prijatelj kaže...

„Smeši se i prepušta. Poljubac. Mekan, spor, nije silovit. Poljubac s ukusom vina, blag, poljubac dva jezika u borbi, klizeći poljubac, poljubac na talasima, poljubac sa ujedom, poljubac hteo bih i dalje, ali ne smem . Poljubac ne može se dalje . Poljubac ima ljudi…''

F. Moccia
08-02-2008, 03:04 AM
Upis: #6
la verdad,verdad para siempre !

Ja mogu,ja hocu,jer imam moderatora.
<__)====\°/====(__> [Slika: f_67zgarqei3m_2cb7ae1.gif]

MOJE GOLISAVE SLIKE !!!
08-02-2008, 03:37 AM
Upis: #7
Bolje je priznati jer zamisli sta bi moglo da bude kad sazna istinu i to da si i ti sve vrijeme znala a cutala,vjeruj mi to ce je mnogo vise povrijediti...a momci dolaze i odlaze nisu vrijedni svadjanja s drugaricom pa makar bili oni i dobri drugovi

...Onog dana nesto je umrlo,u meni leto se ugasilo...
Sve sto sam htela za nas kao da nije bilo u zvezdama,
sve sto sam sanjala za nas,
sve sto smo mogli ti i ja...hej sto smo umeli da se smejemo,toliko ljudi nema ni to...al' negde usput nesto se desilo...a moje srce se jos borilo...
08-02-2008, 04:48 AM
Upis: #8
treba reci istinu, iako ce joj to tesko pasti, ali ce ga jednom preboliti...
vrijeme lijeci rane...

Potpis
08-02-2008, 11:58 AM
Upis: #9
ok sve ja to vidim i sama... ali ne razumijete moje pitanje osoba koja vara je moj brat..

dal dovesti vec nestabilan odnos sa bratom u nevolju ili je prijateljstvo ipak vaznije.. kuzite.. nije to tek neki jaran nego moj brat, njegova cura mi je prijateljica..

*** Kod carobnog stapica nije bitna duzina, vec magija ***

Pocela sam pisati blog!!! Inbeetween The Reality
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
08-02-2008, 12:52 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 08-02-2008 01:03 PM od Snake.)
Upis: #10
Nije ok to sto ti brat radi, ali da sam u tvojoj poziciji, ja bi bio na njegovoj strani.
Ipak je to brat, osoba koja je sa tobom citav zivot. Mislim da bi ti brat trebao biti vazniji od prijateljice.
Ja bi to sve izbrisao sebi iz glave i zaboravio da sam to ikada cuo/vidio.
Tvojoj prijateljici ce biti teze ako joj ti kazes, nego on.
Ako joj kazes, sasvim je moguce da te optuze za neko mijesanje u tudju vezu...

Ne poznajem ni tvog brata ni tvoju prijateljicu tako da nemogu nista konkretno reci...

When you photograph people in colour
you photograph their clothes.
[Slika: 2ptpglc.jpg]
But when you photograph people in B&W
you photograph their souls!
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Sta bi radio kad bi .. Laufer 57 601 Danas 03:32 PM
Zadnji upis: Shadowboxer