![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Kako dalje, ne zelim odustati !
|
|
11-03-2010, 04:11 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Kako dalje, ne zelim odustati !
zdravo ljudi... molim vas za pomoc, mozda neko ima slicnih iskustava..
Sa curom, sada vec bivsom, sam bio 7 mjeseci... ona je ta koja je bila ozbiljna u vezi, uvijek mi govorila sta valja, sta ne valja... inace ja sam jedna egocentricno, drska, sebicna osoba.. radio bih razne gluposti, sto je najgore lagao sam joj, licemjeran bio, drzak, nerazuman. u svemu tome sam je prevario.... takav sam bio dok me nije ostavila. kad sam ostao bez nje shvatio sam kakav sam, da sam ja stvarno insane... njoj je stalo do mene, jer ne zeli da prekinemo svaki kontakt, da se cujemo.. i tako je bilo do ponedeljka, 8.marta... naime, dok je ona u skoli bila, ja sam otisao do njene kuce, mama je doma bila i kao poklon mami sam dao jedan cvijet a curi buket ruza i jos par sitnica medju kojima je i to da sam joj pjesmu napisao.. i zvala me da se vidimo.... ispricao sam joj to kako sam shvatio gdje grijesim, i da radim na tome da se poboljsam, i da ako pristane da bude sa mnom ponovo je to joj mogu ponuditi postovanje, iskrenost i ljubav, svu svoju ljubav! rekla mi je da me voli, da bi zeljela sa mnom biti nego ista ali ne moze zbog sebe... jer ima ona neke tajne koje ne moze nikome reci, donekle je meni rekla, nisam je razumio nikada, jer nisam to nikada dozivio sto je ona... i tamam kad je pocela mi vjerovati ja uradim tu glupost.... ne vjeruje mi.. misli da joj lazem, glumim, kako bi je samo dobio nazad.. kaze mi da ne ide od mene, da ide od sebe.. jer ne zna sta zeli.. mora sabrati svoj zivot, kaze... mora se srediti jer je u rasulu.. a ja znam da joj ja tu mogu pomoci, samo kad bi mi dopustila da budem pored nje.... da joj je zao i da joj je to najteza odluka koju je ikada donijela... A ja nju ljudi moji volim neizmjerno, nikada nikoga ovako volio nisam ! eh sta sad ? jel zna neko kako sta da radim ? da budem uporan, ili da joj vremena dam ? da joj se ne javljam ? jer stvarno ne mogu hladne glave razmisljati... molim vas pomozite mi .... |
|||
|
11-03-2010, 05:00 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Kako dalje, ne zelim odustati !
Odustani. Ja se ne bih vratila ni za manje, a kamoli još i da me prevari. Pa bili mi 7 dana, 7 mjeseci li 17 godina zajedno. Ubuduće pazi, malo koja cura koja drži do sebe oprašta takve stvari.
|
|||
|
11-03-2010, 05:51 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
propustio si svoju priliku...ne znaš cijeniti nešto kad imaš već kad to izgubiš.Trebao bi krenuti dalje,jer kad bi i dalje forsirao da budete ponovno u vezi pokazao bi da ju ne razumiješ,što je i istina.Jednostavno ju ne zaslužuješ....
The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools ![]()
|
|||
|
11-03-2010, 06:00 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
^^ Slažem se. I još da dodam da ja lično ne bih tražila, a ni očekivala oprost da takvo nešto napravim. Ne bih sebi oprostila da tako izdam nečiju ljubav i povjerenje. Kako da onda znam da mi neće jednog dana vratiti? Onda bih ja bila povrijeđena i bijesna i htjela osvetu, pa sve ispočetka. Jednostavno je tu kraj. Kako da oprostim nešto što ne bih sama sebi oprostila? Ja da prevarim momka, to bih mu rekla, i rekla bih mu samo "Zbogom. Volim te, ali očito premalo, ne onoliko koliko ti mene i ne želim da mi oprostiš. Zaslužuješ bolju."
|
|||
|
13-03-2010, 03:34 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
Znam koliko to sve boli, ipak curu volis, ali takve greeske. puno kostaju. licno za mene vise ne bi postojao.
Ja to mogu jer ne dam da me povuku na dolje, Ja to mogu jer kad me sruse, dizem se na noge, Velike cure me placu, zato ne placem ni jaa Radim kako me je volja jer nemam zivota dvaa !! |
|||
|
13-03-2010, 05:47 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Haha , meni je smijesno to sto si ti trazio oprost od nje , slazem se sa OS , ni sama se sebi ne bi to oprostila a pogotovo da decku oprastam , Nisi je znao cijeniti i sad pati , to je jednostavno . Razumijem da ti je tesko , ali o tome si trebao razmisljati ranije , a ne sada , kad je sve gotovo ... Vjerovatno spadas u vecinu ljudi koji shvate sta su imali tek kada ga izgube ...
Nikada nemoj otici, ako imas razlog za ostati, znamo sta jesmo, a ne znamo sta mozemo biti... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| samo zelim nes da vidim....interesuje me!!! | Jovanaisthebest | 18 | 2,180 |
06-08-2009 03:22 AM Zadnji upis: Lilihipich |
|
| Ni sama ne znam sto zelim.. | AidA | 5 | 1,211 |
12-05-2009 05:49 AM Zadnji upis: Svibanjska noć |
|