Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako zaraditi na internetu
05-03-2008, 08:48 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 08-03-2008 06:09 AM od Fidel Castro.)
Upis: #1
Kako zaraditi na internetu
Htio bih si zaraditi za klavijaturu ali idem u školu pa ne mogu ići ni na kakav posao. Tako da sam mislio raditi nešto online. Što vi mislite kako bih mogao skupiti novac za klavijaturu online? Imate li kakvih ideja a da je legalno

Dario MySpace
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
08-03-2008, 06:08 AM
Upis: #2
RE: Kako zaraditi
Ima nekih milion sajtova za zaradu online...

E sad dosta tih sajtova su prevare a oni sajtovi koji to nisu daju vrlo malo para, znaci neces uspijeti sakupiti ni 10-ak dolara mjesecno [uglavnom je tako] a opet ce biti problem kako te pare pokupiti sa neta...

Sve u svemu net nije mjesto gdje se moze zaraditi brdo love na brzinu kao sto to mnogi misle...

Na kraju krajeva vise ces zaraditi ako negdje budes radio kao konobar jednu noc nego mjesec dana na netu Pokvaren zub

[Slika: Facebook-cool-banner.png]
20-03-2008, 03:04 AM
Upis: #3
RE: Kako zaraditi na internetu
joj meni tako idu na zivce ove reklame ili sta su vec i ima ih na milion stranica, ono dodjes da procitas komentar kad ono kako zaraditi na internetu Muti mi se

a sto se tice same teme, slazem se sa Fidelom...
Pronadji sve upise od ovog clana
20-03-2008, 08:12 AM
Upis: #4
^ Ako je ko isprobao sve sto postoji na netu onda sam to ja Pokvaren zub

Kao sto rekoh... sto se tice tih klikova uglavnom je ista stvar sa svima... Znaci moze da se zaradi neka sica a ako uspijete da pozovete neke prijatelje/poznanike na netu onda mozete da zaradite nesto sto je opet sitno svakako...

Ono sto me nervira kod tih sajtova je to sto oni zaradjuju dosta od onih musterija koje reklamiraju... Znaci npr. neka kompanija njima plati $50-60 da im se stranica prikaze 1,000 puta [ponekad se to placa mnogo vise ali u ovim slucajevima je cijena uglavnom ta] i onda oni za tih 1,000 prikaza daju ustvari 1,000 centa [1 cent po prikazu] a to je ukupno $10 sto znaci da zaradjuju mnogo vise nesto sto nude onima koji ustvari prave te pare...

Upravo sam registrovan na mnogim sajtovima na kojima se moze zaraditi nesto ali necu ovdje da postavljam nista dok ne provjerim da stvarno placaju i da se stvarno moze zaraditi...

Kad bude provjereno i sigurno postavicu ovdje pa da svi probamo da zaradimo neku kintu Wink

02-04-2008, 07:37 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 05-04-2008 04:24 AM od Fidel Castro.)
Upis: #5
Pozdrav!

Evo malo glupo mjesto za prvi post ali eto vidim da još ima ljudi koji žele tako zaraditi djeparac na internetu.Btw. nemojte mislit da moj nick Zaradi dolazi od rječi zarada,čitajte ko Anri,možda ako mi se svidi tu a zasad što sam prelisto čini se dobro objasnim što znači Zaradi.

Večin tih stranica za zaradu je prevara ali evo Pozdrav.Inace ne radim ovo ali eto slucajno naiso na ovo pa eto ako te zanima.
Znaš da kad klikneš na neki reklamni link da ta stranica s koje si otišao dobiva pare e ovo otprilike radi tako ti dok surfaš i gledaš šta te zanima samo na 20 sekundi otvaraš stranicu i naravno da ju ne moraš gledati, radiš svoje.Ta stranica tako dobije pare i ti dobiješ dio kad nakupiš više od 10$ ili koliko želš onda ti pošalju pare na tvoj račun preko jednog programa ali to trebaš tek kad skupiš kolko želiš.Vecina ljudi ceka 100$ pa onda diže.

Evo ovo je 100% provjereno http://bux.to/?r=fidelito je 100% provjereno i te ukljucis frendove te s vremenon može biti o.k zarada i tako je stalno nema onih fora malo napocetku dobiješ poslje gotovo.
05-04-2008, 04:26 AM
Upis: #6
Eto sam otvorio blog [iako je jos uvijek u fazi pisanja i dopunjavanja] gdje govorim otvoreno o svim mogucim nacinima zarade na internetu... kako dobrim strana tako i losim...

25-07-2008, 09:37 AM
Upis: #7
http://www.earnagrand.com

http://www.interfanclub.com/
25-07-2008, 10:42 AM
Upis: #8
Ma sve su ovo puste price ... Provedi 15-16 h dnevno i zaradi 20 $ mjesecno. Gdje je tu zarada? Nema jarane zarade bez muke.Tesko je marku zaraditi danas. Odi u neki kafic i zaposli se kao konobar , ili pronadji neki drugi posao koji ti vise odgovara.Radi u Computer Shopu, npr IT Computers . Tu ti je extra ako imalo poznajes racunare. Uglavnom RADI NEGDJE ako hoces pare
27-07-2008, 08:34 AM
Upis: #9
Meni je prije koji tjedan jedan clan poslao sajt o online zaradi.A sad je on banovanPokvaren zub
Uglavnom nevjerujem u tu zaradu.Bolje da nadjes neki posao preko ljeta onako sezonski benzinska ih je puna.Normalno da se sad nemozes zapravo zaposliti kad jos nisi punoljetan i ides u skolu.Danas je novac tesko zaraditi,i sama sam se u to uvjerila.Rombala sam i nocne smjene i dolazila crknuta doma ali eto imala sam placu za sebe.Tako i ti,prvo se zaposli negdje i stedi,al kad sredis skolu
27-07-2008, 09:33 AM
Upis: #10
Mah to je sve laz, da je to istina svi bi sjedili kuci i otvarali stranice i zaradjivali.

[Slika: ndt1g7.jpg]

Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti.

. Just game!
Odgovori na upis