[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:34 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2001 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33537 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
koju gimnaziju da upisem??? molim vas pomazite panika me hvata
16-05-2010, 01:52 AM
Upis: #1
6 koju gimnaziju da upisem??? molim vas pomazite panika me hvata
joj ljudi molim vas pomazite, jest da sam se malo kasno uspanicila ali ima jos mjesec do prijemnog i neznam sta cu!!! Definitivno sam odlucila gimnaziju ali neznam koju, dvoumim se izmedju Prve i Trece gimnazije. Koja je bolje plssssssssssssss pomazite !!! ( i ako moze koji savjet LOL)
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
17-05-2010, 06:58 AM
Upis: #2
RE: koju gimnaziju da upisem??? molim vas pomazite panika me hvata
Ja kao osoba koja ide u Prvu mogu ti reci o njoj sta te zanima, medjutim za Trecu gimmnaziju ces morati pitati nekoga ko ide tamo. Sto se tice Prve, nije nimalo lagana gimnazija (pogotovo u prvom polugodistu prvog razreda, dok se ne naviknes, a i dok ne skontas kod kog profesora kako i koliko mozes zabusavati LOL). Kasnije se naviknes. E sad sta tebe konkretno zanima oko Prve, posto ima tu dosta stvari. Mislim da negdje na forumu ima tema o Prvoj, pa tu mozes procitati vecinu stvari.

Koju god gimnaziju odlucis da upises zelim ti puno srece i znanja, i sa upisom, a i u daljnjem skolovanju LOL.

Tema o Prvoj gimnaziji: http://www.teen.ba/forum/showthread.php?...+gimnazija

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
17-05-2010, 07:37 AM
Upis: #3
Sve je to isto, ne znam zbog čega se dvoumiš.
Ne vidim da su nešto superiorniji ovi što su završili Prvu od ovih što su završili Treću (i obrnuto).
@Sarajka, u svakoj školi je pogotovo teško u prvom polugodištu prvog razreda. Mislim da je općenito na početku svakog razreda, jer dolaze novi profesori, ali eto na početku prvog, jer se prije svega dolazi u novu školu.
Svaka škola je teška ako se ne uči, to je bez daljnjeg. Smijesak

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
19-05-2010, 09:25 PM
Upis: #4
pa za profesore, i tezinu nastave sam relativno spremna, pomirila sam se s tim da nisu blagi LOL malo me sada brine raja i hocu li se uklopiti. Sada prva mi izgleda extra i vjerovatno cu jezike pa joj je to jos jedna +, ali trca mi je bas blizu,a i u zadnje je vrjeme pravo hvale. U trecoj znam i puno ljudi ( sto mi je nekako i mana i vrlina) ne bi da se granicim s tim, ali opet tu ko da cu se lakse uklopiti... :/
20-05-2010, 01:04 AM
Upis: #5
Pa, i Treća gimnazija ima jezički smjer, kao i Prva. Smijesak
Rekoh već da su sve gimnazije jedno te isto.
Ja lično nisam htjela gimnaziju jer poslije nje nemam nikakvog zvanja, a u današnje vrijeme ko zna hoću li sutra moći redovno studirati i hoću li uopće moći studirati.
Tako da sam se ja opredjelila za ekonomsku školu, koju sam i završila, a studiraću francuski jezik.
Nisam ništa posebno izgubila, jer sam i tamo imala francuski.
Koju god školu da izabereš budi spremna da učiš, a za društvo se ne brini, uklopićeš se. Sretno Smijesak

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
And I'm feeling blue...

21-05-2010, 12:41 AM
Upis: #6
Prva ili treća? Nijedna.
Ja sam u osnovnoj bila 5,00 i namjerno nisam htjela upisati ni jednu od te dvije. U prvoj su mi prenafurani, ne kažem da nema fine raje, ali teeeeško. A treća... Koliko god da su moji bili za, nisam htjela iz principa, jer nemaš gdje otić poslije škole na kafu. Upiši nešto lakše, moj savjet, nećeš imati konkurencije.
21-05-2010, 04:10 AM
Upis: #7
Puni su ti Pofalići kafića. Imam dosta raje iz Treće i nikad se nisu žalili. A imam i raje koja je završila Prvu i sasvim su ok, čak su jako dragi.

21-05-2010, 04:39 AM
Upis: #8
^^ Upravo. Ja sam završila ekonomsku i nisam primjetila da nemam gdje na kafu otići.
Incognito, Centar, Casa Matta, Music...

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
And I'm feeling blue...

21-05-2010, 06:23 AM
Upis: #9
Ma usvakoj skoli ima nafuranih ljudi, to ti mora biti jasno LOL. I u Prvoj ima ufuranih ljudi, ali mnogo je vise onih normalnih. Bar sam ja sebi nasla normalno drustvo i njega se drzim LOL.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
21-05-2010, 11:19 PM
Upis: #10
U principu sve zavisi kakav te razred zapadne i kako se snađeš u početku. Wink
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
Th_evilgrin37 koja je najluda stvar koju ste radili/le??? ...cool girl... 57 7,524 02-09-2010 02:44 AM
Zadnji upis: teen_cura
  Medicinska skola,molim vas dajte mi nekoliko informacija...pls... Zanchy 15 2,679 30-06-2010 05:47 PM
Zadnji upis: Zanchy
Question Preklinjem vas, pomozite!!!!Koju srednu da upisem??? Guitar hero 15 2,160 12-03-2010 10:05 AM
Zadnji upis: Shadowboxer
  Ekonomska skola,molim vas dajte mi nekoliko informacija...pls... Zanchy 4 2,258 14-02-2010 08:31 PM
Zadnji upis: Zanchy