[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252856 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Anketa: Da li vjerujete svome partneru????
Da sigurno
Ne apsolutno
Nisam siguran
Nemam partnera
[Prikaz rezultata]

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
koliko zapravo poznajete svog partnera.
11-01-2008, 02:17 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 11-01-2008 02:18 AM od solider.)
Upis: #1
Smiley27 koliko zapravo poznajete svog partnera.
Da li ste se ikada zapitali koliko poznajete svoga partnera.Da li mu vjerujete i da li mislite da on vjeruje vama?Heart
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
11-01-2008, 07:20 AM
Upis: #2
RE: koliko zapravo poznajete svog partnera.
mali milion puta.... koliko on govori da mi ništa ne vjeruje i misli da mu lažem, počinjem i ja sumnjati u njega...

....šta ti vrijedi, rođen si sa greškom, sve je to u tvojim genima, a ja samo emotivna luda, cijeli život sa kretenima....
11-01-2008, 07:22 AM
Upis: #3
Ne sumnjam u nju ... Mislim da me stvarno voli ... A volim i ja nju ...

Nemojte SPAM-ati - odrzhimo forum chistim ...

by Kuzma
[Slika: iapotpisze9.jpg]
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
12-01-2008, 03:51 AM
Upis: #4
Neam paaaaartneeera.Nazalost aaaaaaaaaaaaaaaaaaa grize me savijest

TO JE SVE ZATO STO SAM CRNAC
12-01-2008, 05:42 AM
Upis: #5
Nimalo ne sumnjam u njega, sve sto me zanima, pitam. I dobijem iskren odgovor.

24-01-2008, 07:12 PM
Upis: #6
veoma dobro, znam svaki put kad nesto nije ok ili kd mi slaze .. citam ga ko otvorenu knjigu

24-01-2008, 09:00 PM
Upis: #7
Hm, znamo se kratko da ga poznajem u dusu...Ali imam zelju, i jedva cekam da znam sve o njemu Smijesak
Vjerujem mu .
24-01-2008, 10:04 PM
Upis: #8
hmmm....svoga cojka znam oko 8 mjeseci....od toga smo zajedno 7....i dosad ne znam da nisam nesh propustila.....bas znam i kako razmislja,i sta razmislja,i sta ce kad reci,i kakvu ce reakciju napraviti i sve znam...hehehehe.....druga stvar sto smo ja i on straha povezani....cudna je izmedju nas hemija....al je looda

Without You I Am Nothing At All...And Life Has The Face Of A Morbid Game...With You Nothing Seems Immposible...It All Seems To Fit The Frame...WoW You Adam...
25-01-2008, 09:16 AM
Upis: #9
vjerujem mu.. mislim nikad se ne bih upustila u neku vezu u kojoj nema dovoljna doza povjerenja i razumjevanja..
02-02-2008, 04:55 AM
Upis: #10
ja svog dragog citam ko otvorenu knjigu.jednom mi je cak rekao da ga to i plasi.Zna da nista nemoze sakrit od mene i to mi pase.Isto tako odma skuzim dali ima problem cim vidim da je poruka malo drugacije napisana ili tako nesta...uglavnom,stvarno imam dobar instikt za to tak da stim nemam frke.Al opet mislim da se svog partnera nemoze skroz poznavati doslovce sve u detalje ni sa 8 mjeseci veze koliko smo mi skupa...mislim da trebaju godine da bi se osobu bas ono dobro poznavalo
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  S koliko godina ste se prvi put poljubili? toxicgirl 245 26,361 18-07-2010 05:37 AM
Zadnji upis: electrash
Smiley25 koliko partnera do sada...? ljepotica bez zvijeri 98 8,461 16-07-2010 08:15 PM
Zadnji upis: *pahuljiica*
Smiley27 Varate li svog partnera ?? naivna 31 930 13-07-2010 06:42 PM
Zadnji upis: eMo_PrInCeSs
  koliko vam je važna nacionalnost u vezi??? moStarka 102 12,863 18-06-2010 10:22 PM
Zadnji upis: Plavkica
  koliko je visina bitna? Sanjalica 74 11,608 18-06-2010 10:21 PM
Zadnji upis: Plavkica