[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106864 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kome biste zabranili da se pojavljuje na TV-u?
03-12-2009, 06:51 PM
Upis: #41
RE: Kome biste zabranili da se pojavljuje na TV-u?
bijele udovice i ava karabatić ženaje priglupa nezna dve riječi reči
R.I.P.
R.I.P.
R.I.P.

BILO KUDA JA SAM SVUDAPlazim sePlazim se
[/color][/size][/color][color=#C71585]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
03-12-2009, 09:34 PM
Upis: #42
Milorad Dodik, zabranila bi ja njemu sto sta. Pokvaren zub
Onda, jos jednom politicaru, kojem zaboravih ime.. cesto ga vidim na TV-u kako trtlja gluposti, a vjecito izgleda kao da je na trofaznu spojen i Breni - nervira me nacin na koji prica i odgovara na pitanja u posljednje vrijeme.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
03-12-2009, 10:29 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 03-12-2009 10:30 PM od Igor Pintarić.)
Upis: #43
Ma...sto se tice tih politicara...dobro su stavili postere po BiH onaj pokret dosta hahaha

"
COVIC + TIHIC = MOSTARSKA TRAGEDIJA
____________________________________ "

hahahaha

[Slika: 34138_1264570149207_1678371086_522396_1009859_n.jpg]
03-12-2009, 11:42 PM
Upis: #44
reklame za izbore, božićne reklame, vijesti rtl-a, briljanteen, večeru za 5, punom parom , jezikovu juhu i sva ta kuharska sranja....pokušaje domaćih sapunica, meksičke sapunice, korak po korak (dosadni li su sa tom serijom), dadilju, trenutak istine, red carpet ekipu, farmu, otvoreno, hrvatska traži zvijezdu, odred za čistoću, ludu kuću, ona sranja subotom na htv 1......i jedno 85% filmova koje prikazuju

....život je lijep kad se živjet zna i zato uzmi sve što ti da; sreća je kratka živi zbog nje, ne traži previše i dobit češ sve...
12-12-2009, 09:42 AM
Upis: #45
Pojavljivanje na TV-u bih zabranila svim polupismenim kvazi novinarima koji imaju katastrofalnu dikciju. Dakle 95% "faca" s TV-a bi dobilo crveni Smijesak.

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
13-12-2009, 12:24 AM
Upis: #46
pederima :$

emerik i svi njemu slicni po meni nemaju sta traziti na tv.u xD
14-12-2009, 05:01 AM
Upis: #47
Ok danas mi je doslo da uzmem pincetu i pocupam si kosu, dlaku po dlaku kad sam u novinama naisla na sliku "okorjelih rokera" pazi sad Fedja Fetahagic (da to je onaj lik sto je do prije par mjeseci plesao uz najvece hitove Dare Bubamare i kompanije) i Adrijana Kurti-nesto(isti opis kao i za Fedju), zatvorih ja novine i upalih TV (greska). What The Fuck?

Na OBN-u Rat bendova, i hajd bilo je zanimljivo gledati par sekundi sve dok nisu prikazali spostovani ziri, ok imam pitanje KOJA JE ULOGA LANE (Zelim-biti-smijesna-ali-mi-ne-ide) u Ratu bendova, pardon u ZIRIJU Rata bendova? Naravno trebalo mi je pola sekunde da prebacim kanal prije nego sto se i Dejana Rosuljas ili ona dvojica ne pojave (blizanci).

I dodjoh na Pink BiH kad tamo polugoli muskarac u poznim godinama se tusira u dvoristu. Malo je reci da sam ispljunula supu koju sam u tom trenutku jela. Kanal prebacen.

Btw sinoc sam nekim cudom gledala izbor za miss svijeta i doslo mi je da izbacim TV kroz prozor sa sve zvucnicima i DVD- playerom kad sam cula zvonki glas one komentatorice, ali eto glas bih mogla i nekako da podnesem da nije njenog prevoda s engleskog jezika, ono tacno dodje covjeku da preispita sopstveno znanje engleskog jezika.

Moram li napominjati da mi je puna kapa Fešn kopova, Fešn polisa, Fešn ovog fešn onog, ne znam stvarno odakle oni isplivaju, ali znam jedno SVE IH JE SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE .

I odlucih ja da ugasim TV kad se na istom pojavi Emerik Gudelj, sto je previse previse je Pokvaren zub

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
14-12-2009, 12:06 PM
Upis: #48
Chelsea Handler, vodi talk show na E!, misli da je smijesna a teski tenkre je. Draze su mi i Kardashian sestre od nje. I svim tima sto vode te talk shows, pih koje smaranje.
The Hills bih banovala sa televizije.

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
17-07-2010, 07:30 AM
Upis: #49
Grandovcima. Bljaaak. Muti mi se

Bože - vrati nam EKV - poslaćemo ti cijeli Grand. Heart

baby u're makin' it harder. better. faster. stronger. Heart
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
17-07-2010, 09:41 AM
Upis: #50
^Moja sestra je clan nekakve tako grupe na fejsu - 'vrati nam Milana Mladenovica i poslacemo ti cijeli Grand', tako nesto hahahahahaha.D

Stell dich mitten in den Regen,
glaub an seinen Tropfensegen
spinn dich in das Rauschen ein
und versuche gut zu sein!
Odgovori na upis