![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Mianmarski horoskop
|
|
25-10-2008, 04:47 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Mianmarski horoskop
Ja sam zmaj...
Gone 4ever |
|||
|
25-10-2008, 07:47 PM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
Tigar
TIGAR Dan: ponedjeljak Planet: Mjesec Smjer: istok Karakterne osobine: Vrlo si inteligentana i imaš dobru intuiciju. Dobro primjećuješ detalje. Jak si i strpljiv, ali ne bezgranično. Brzo shvaćaš tko te želi iskoristiti i ne voliš ljude koji uzalud troše tvoje vrijeme. Poštuješ zakone i uvijek preuzimaš odgovornost za svoja djela. Pa...tacno djelimicno. Jesam vrlo inteligentna. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
07-11-2008, 07:27 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
Lav
LAV Dan: utorak Planet: Mars Smjer: jugoistok Karakterne osobine: Plemenit si i prirodni si vođa. Dostojanstven si i ponosan. Ponekad si zaista odlučan u svojim naumima i zalažeš se za svoje stavove. Ne voliš kompromise, ali voliš izazove i rado ćeš prihvatiti svaki koji ti se ponudi. pa ponesto je tacno Mala kapljica u zoru,malo zrno soli u moru, jos jedna kisa u kasnu jesen,jos jedna noc sto mirise na kesten, Jos jedna ljubav po svemu lazna,jos jedna lutka nimalo vazna... nimalo draga..nimalo mila...eto bas takva tebi sam bila.... Napustila 4um |
|||
|
07-11-2008, 08:46 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
Štakor
ŠTAKOR Dan: četvrtak Planet: Jupiter Smjer: zapad Karakterne osobine: Pametan si, dosjetljiv i inteligentan. Često stvari možeš sagledati s više strana, pa si u prednosti pred drugim ljudima. Znaš biti jako tih, sramežljiv i introvertirana si osoba, ali kad nešto želiš, sve se mijenja i ne prezaš ni pred čim. tiha nisam... sve ostalo je ok.. hehe |
|||
|
20-01-2009, 07:37 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
|
Ja sam zamorac
![]() Istina
Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3 Da je samo malo srece da mi vrati jedno vece barem jedno vece sa tobom <3 <3 ***Mirella*** |
|||
|
20-01-2009, 08:04 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
zamorac i sve tacno, sve od rijeci do rijeci
Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla i još branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla |
|||
|
09-02-2009, 04:31 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
Zamorac
u šišu |
|||
|
09-02-2009, 05:07 AM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
LAV
Dan: utorak Planet: Mars Smjer: jugoistok Karakterne osobine: Plemenit si i prirodni si vođa. Dostojanstven si i ponosan. Ponekad si zaista odlučan u svojim naumima i zalažeš se za svoje stavove. Ne voliš kompromise, ali voliš izazove i rado ćeš prihvatiti svaki koji ti se ponudi. hehehe...evo me sad lav Dok ti ovo citas 7 000 ljudi se ljubi,a ti si na kompjuteru.To je tako tuzno. |
|||
|
19-09-2009, 03:12 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 19-09-2009 03:24 AM od Zanchy.)
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
Štakor
ŠTAKOR Dan: četvrtak Planet: Jupiter Smjer: zapad Karakterne osobine: Pametan si, dosjetljiv i inteligentan. Često stvari možeš sagledati s više strana, pa si u prednosti pred drugim ljudima. Znaš biti jako tih, sramežljiv i introvertirana si osoba, ali kad nešto želiš, sve se mijenja i ne prezaš ni pred čim. Ako stakor vazi za Vagu,onda ja jesam stakor. >KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX fuXo,Ti si samO droŁja;P< .....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^ Poslije $vakog pada ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ...... do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............ $ebe ne $tidim $e.... |
|||
|
19-09-2009, 03:20 AM
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
Nije važno koji si znak,nego koji si dan rodjena
![]() Ja sam zmaj....i moram priznati da je tacno