SanZy
stvaram novi svijet*

Poruka: 1,405
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
|
RE: moda za pokrivene zene
curice ajd malo smiri inace ces bit odstranjena sa foruma.
Cujes li ti sebe?
Cuj ako obuce kratku suknju odma ce je napast i ona je nemoralna.fakat lupas gluposti.
znaci sta sad svi trebamo bit pokrivene? 
I sto kaze nice baby znas li ti kakvih kucki ima a pokrivenih...narocito je postao trend zadnjih godina da se pokrivaju one koje su prije toga prosle kroz ruke desetine momaka...znam jer imam jednu takvu u porodici...kurva bila prije 5 godina pa se udala sad se pokrila aman ne da musku da joj pridje.
Ja postujem to sto si ti pokrivena...muslimanka sam al ne vidim potrebu da se pokrivam.Oblacim se kako mi se oblaci a niko me nikada nije nazvao pogrdnim imenom. dal ce te neko zvat p**** ili kurvom ne zavisi od tvog odjevanja vec od tvog ponasanja...
I molim te kao moderator da prekines vrijedjati druge inace ces dobit ban pa negdje drugo prosipaj svoje ideologije
|
|
| 17-01-2008 02:13 AM |
|
curica
Teen Učesnik

Poruka: 8
|
SanZy Piše:curice ajd malo smiri inace ces bit odstranjena sa foruma.
Cujes li ti sebe?
Cuj ako obuce kratku suknju odma ce je napast i ona je nemoralna.fakat lupas gluposti.
znaci sta sad svi trebamo bit pokrivene?
I sto kaze nice baby znas li ti kakvih kucki ima a pokrivenih...narocito je postao trend zadnjih godina da se pokrivaju one koje su prije toga prosle kroz ruke desetine momaka...znam jer imam jednu takvu u porodici...kurva bila prije 5 godina pa se udala sad se pokrila aman ne da musku da joj pridje.
Ja postujem to sto si ti pokrivena...muslimanka sam al ne vidim potrebu da se pokrivam.Oblacim se kako mi se oblaci a niko me nikada nije nazvao pogrdnim imenom. dal ce te neko zvat p**** ili kurvom ne zavisi od tvog odjevanja vec od tvog ponasanja...
I molim te kao moderator da prekines vrijedjati druge inace ces dobit ban pa negdje drugo prosipaj svoje ideologije
ovako prvo mislim da nisam nikoga vrijedjala,Boze sacuvaj,nisam takva,samo iznosim svoje misljenje a ako nekom ono ne odgovara pa se tako uvrijedio izvinjavam se stvarno,ali forum i jeste da se iznese svoje misljenje,ne? a vi ste te znate ko je rekao da pokrivena moze biti k...,zar nije to vrijedjanje.a vjeruj ja sam jednom prosla gradom u stiklama a jedan me je nazvao k....,a nije me znao niti ko sam ni kako se ponasam,znaci da ipak muskarci nesto zakljucuju po oblacanju,moze to biti i pogresno kao u mom slucaju ali ipak znaci da im znaci nesto to oblacenje,mislite sta hocete,ja vam samo pokusavam otvoriti malo oci,podijeliti svoje iskustvo i misljenje sa vama i reci kako sam sad sretna kao pokrivena djevojka,sigurno puno sretnija nego prije...
|
|
| 19-01-2008 01:44 AM |
|
Hairspray_Queen
*Dotična*

Poruka: 564
|
curica Piše:ovako prvo mislim da nisam nikoga vrijedjala,Boze sacuvaj,nisam takva,samo iznosim svoje misljenje a ako nekom ono ne odgovara pa se tako uvrijedio izvinjavam se stvarno,ali forum i jeste da se iznese svoje misljenje,ne? a vi ste te znate ko je rekao da pokrivena moze biti k...,zar nije to vrijedjanje.a vjeruj ja sam jednom prosla gradom u stiklama a jedan me je nazvao k....,a nije me znao niti ko sam ni kako se ponasam,znaci da ipak muskarci nesto zakljucuju po oblacanju,moze to biti i pogresno kao u mom slucaju ali ipak znaci da im znaci nesto to oblacenje,mislite sta hocete,ja vam samo pokusavam otvoriti malo oci,podijeliti svoje iskustvo i misljenje sa vama i reci kako sam sad sretna kao pokrivena djevojka,sigurno puno sretnija nego prije...
Hm, zbog stikli ti rekao da si k**** ?!? 
I to samo jedan jedini? 
Eh, pa kad bi se ljudi vrednovali zbog pojedinca..pa gdje bismo svi zavrsili...
|
|
| 19-01-2008 01:49 AM |
|
jask0
čelična ruka

Poruka: 1,312
|
ovako curice,odma da ti kazem,ja kao prilicno religiozna osoba,protiv pokrivanja cura nemam nista,sta vise,to je jakko pozitivno,ali tesko je biti 100% cisto izvorni musliman,danas,u bosni,ne kazem da nije moguce,ali je jako jako tesko.a ja nevidim nista lose ni u curi koja jeste religiozna,a oblaci se normalno,nista sto previse otkriva...
i odsada obrati paznju na svoje izrazavanje,jer je vrijedjanje clanova kaznjivo,da se % banna nebi digao josh
Ja mogu, ja hoću, ja imam moderatora.
|
|
| 19-01-2008 02:47 AM |
|
curica
Teen Učesnik

Poruka: 8
|
jask0 Piše:ovako curice,odma da ti kazem,ja kao prilicno religiozna osoba,protiv pokrivanja cura nemam nista,sta vise,to je jakko pozitivno,ali tesko je biti 100% cisto izvorni musliman,danas,u bosni,ne kazem da nije moguce,ali je jako jako tesko.a ja nevidim nista lose ni u curi koja jeste religiozna,a oblaci se normalno,nista sto previse otkriva...
i odsada obrati paznju na svoje izrazavanje,jer je vrijedjanje clanova kaznjivo,da se % banna nebi digao josh
STA VAM JE LJUDI NISAM NIKOGA VRIJEDJALA,DALEKO OD TOGA,PO BOGU CIVILIZOVANA SAM ZNAM NORMALNO DISKUTOVATI,A NE VIDIM NI JA NISTA LOSE U CURI KOJA SE NORMALNO KULTURNO OBLACI,ALI MI SKPORO DA I NISMO PRICALI O TAKVIMA VEC O MARAMI I SUKNJI DUGOJ I DEKOLTIRANOJ MAJICI I KRATKOJ SUKNJICI,E TIO SU DVIJE KRAJNOSTI!
|
|
| 21-01-2008 12:57 AM |
|