![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
|
|
04-06-2010, 12:50 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
|
Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
Što je muškarac inteligentniji to je manja verovatnost da će varati svoju partnerku, tvrdi britanski evolucijski priholog dr Satoši Kanazava.
On svoju teoriju temelji na dokazu da su muškarci kroz istoriju evolucije uvek bili blago skloni poligamiji. To se, međutim, promenilo, tvrdi dr Kanazava, objašnjavajući da je ulazak u monogamni seksualni odnos za muškarce veliki evolucijski napredak. Prema njegovoj teoriji, inteligentni muškarci će se pre razvijati, odnosno, kada je preljuba u pitanju, muškarci koji ne mogu da prilagode i ne mogu da odole iskušenju, verovatno su gluplji. „Što su muškarci inteligentniji veća je verovatnoća da će poštovati seksualnu isključivost od manje inteligentnih, jer su spremniji da se upuste u nove prakse i tako postanu uključeniji u život", objasnio je Kanazava. Kanazava takođe tvrdi da se teorija ne može primeniti i na žene jer se od davnina od njih očekivalo da budu verne jednome partneru, čak i u poligamnim drušvtima. U istraživanju, objavljenom u časopisu “Social Psychology Quarterly”, takođe se tvrdi da je mala verovatnost da inteligentniji ljudi veruju u Boga ili imaju konzervativne stavove. Prema njegovoj analizi, mlađe odrasle osobe koje sebe smatraju vrlo liberalnim imaju prosečni IQ 106, a koeficijent inteligencije ljudi koji sebe smatraju vrlo konzervativnim u proseku iznosi 95. The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools ![]()
|
|||
|
04-06-2010, 01:09 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
Nevjerojatno kaka danas sranja neće objavljivat u javnost.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
04-06-2010, 04:00 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
Ja mislim da u ovome ima istine xD
Wish you were here... Me, oh, my country man, wish you were here... I wish you were here... Don't you know the snow is getting colder? And I miss you like hell, And I'm feeling blue... Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais. |
|||
|
04-06-2010, 09:59 PM
Upis: #4
|
|||
|
|||
(04-06-2010 01:09 AM)Keyla Napisao/la: Nevjerojatno kaka danas sranja neće objavljivat u javnost. Potpis. Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc. |
|||
|
04-06-2010, 10:04 PM
Upis: #5
|
|||
|
|||
|
hahahahahahhah
|
|||
|
05-06-2010, 12:55 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
Ma varaju i inteligentni, samo to bolje kriju i ne budu otkriveni jer su, naravno, inteligentniji. xD Ja lično ne bih mogla to da uradim ni najgorem neprijatelju a kamoli osobi koju volim. Nema to veze sa inteligencijom već sa odgojem, empatijom, i osnovnim osjećajem poštovanja prema onome koga voliš. A i ima ona dobra poslovica: "Ne radi drugom ono što ne želiš da drugi rade tebi."
|
|||
|
05-06-2010, 02:14 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 05-06-2010 02:15 AM od Keyla.)
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
^A? Ne bi mogla prevariti nit najgoreg neprijatelja?
Ne kontam kak možeš prevarit najgoreg neprijatelja, u kojem kontekstu to kažeš, ne pada mi na um. Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
07-06-2010, 12:40 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
Recimo da si u vezi u kojoj te on maltretira, vara i/ili tretira kao da si smeće i zamrziš ga. U tom trenutku on postaje tvoj najgori neprijatelj (barem u mom slučaju tako je bilo). Ali nikad mi nije palo na pamet da spavam okolo dok ne okončam tu vezu (ili šta god to na kraju bilo). Lijepo kažem da je gotovo (ili pošaljem poruku ako ne želim više ikad da ga vidim), i onda se opustim. Koliko god ga mrzila, ne bih mogla to da uradim, jer znam kakav je osjećaj.
|
|||
|
07-06-2010, 01:04 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 07-06-2010 01:05 AM od Keyla.)
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
Ah, to da. Ja si ne bih kao prvo dopustila da me dečko maltretira, ne bi mogao to ni prvi put napraviti, mogao bi samo pokušat, al' bi ga već u samom pokušaju spalila. Nema tu nikakvog podilaženja nit da netko nekoga u vezi 'disciplinira'. Tako da dečka u tom slučaju ne bih ni stigla prevarit jer bih ga već bila otepla.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
07-06-2010, 03:24 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
(05-06-2010 12:55 AM)Ocean_Soul Napisao/la: Ma varaju i inteligentni, samo to bolje kriju i ne budu otkriveni jer su, naravno, inteligentniji. xD Ja lično ne bih mogla to da uradim ni najgorem neprijatelju a kamoli osobi koju volim. Nema to veze sa inteligencijom već sa odgojem, empatijom, i osnovnim osjećajem poštovanja prema onome koga voliš. A i ima ona dobra poslovica: "Ne radi drugom ono što ne želiš da drugi rade tebi." I rest my case.Uglavnom, potpis. °`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`° By living a life worth remembering, you become immortal.♥ Truth begins in lies. The hottest love has the coldest end. 'Cause you can't deny You've blown my mind When I touch your body I feel I'm losing control |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Covjek iskasljao ekser koji mu je u licu bio 30 godina | _leeylich_ | 9 | 1,527 |
02-02-2010 04:10 AM Zadnji upis: Iw@ |
|
| Fenomen koji je moguce doziveti samo jednom u zivotu! | *SaRaAaA* | 28 | 2,444 |
04-09-2009 08:28 AM Zadnji upis: Keyla |
|
| Djecak koji place krvave suze | eMo_PrInCeSs | 11 | 2,169 |
03-09-2009 12:33 AM Zadnji upis: Snake |
|
| Martini koji kosta (samo) 10.000 dolara | Moschino | 6 | 1,527 |
06-07-2009 05:35 PM Zadnji upis: _leeylich_ |
|
| Kaznjen vlasnik pijetla koji prerano kukurice | Fidel Castro | 13 | 3,484 |
18-02-2009 11:14 PM Zadnji upis: ludecure |
|

Pretraga