[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:333 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272818 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:600 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33535 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
04-06-2010, 12:50 AM
Upis: #1
Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
Što je muškarac inteligentniji to je manja verovatnost da će varati svoju partnerku, tvrdi britanski evolucijski priholog dr Satoši Kanazava.

On svoju teoriju temelji na dokazu da su muškarci kroz istoriju evolucije uvek bili blago skloni poligamiji.

To se, međutim, promenilo, tvrdi dr Kanazava, objašnjavajući da je ulazak u monogamni seksualni odnos za muškarce veliki evolucijski napredak.

Prema njegovoj teoriji, inteligentni muškarci će se pre razvijati, odnosno, kada je preljuba u pitanju, muškarci koji ne mogu da prilagode i ne mogu da odole iskušenju, verovatno su gluplji.

„Što su muškarci inteligentniji veća je verovatnoća da će poštovati seksualnu isključivost od manje inteligentnih, jer su spremniji da se upuste u nove prakse i tako postanu uključeniji u život", objasnio je Kanazava.

Kanazava takođe tvrdi da se teorija ne može primeniti i na žene jer se od davnina od njih očekivalo da budu verne jednome partneru, čak i u poligamnim drušvtima.

U istraživanju, objavljenom u časopisu “Social Psychology Quarterly”, takođe se tvrdi da je mala verovatnost da inteligentniji ljudi veruju u Boga ili imaju konzervativne stavove.

Prema njegovoj analizi, mlađe odrasle osobe koje sebe smatraju vrlo liberalnim imaju prosečni IQ 106, a koeficijent inteligencije ljudi koji sebe smatraju vrlo konzervativnim u proseku iznosi 95.

The battlefield only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and foolsPeacePeace
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
04-06-2010, 01:09 AM
Upis: #2
RE: Muškarci koji varaju imaju niži koeficijent inteligencije
Nevjerojatno kaka danas sranja neće objavljivat u javnost.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
04-06-2010, 04:00 AM
Upis: #3
Ja mislim da u ovome ima istine xD

Wish you were here...
Me, oh, my country man,
wish you were here...

I wish you were here...
Don't you know the snow is getting colder?
And I miss you like hell,
And I'm feeling blue...

Il n'y a que les montagnes qui ne se rencontrent jamais.
04-06-2010, 09:59 PM
Upis: #4
(04-06-2010 01:09 AM)Keyla Napisao/la:  Nevjerojatno kaka danas sranja neće objavljivat u javnost.

Potpis.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
04-06-2010, 10:04 PM
Upis: #5
hahahahahahhah

[Slika: 34138_1264570149207_1678371086_522396_1009859_n.jpg]
05-06-2010, 12:55 AM
Upis: #6
Ma varaju i inteligentni, samo to bolje kriju i ne budu otkriveni jer su, naravno, inteligentniji. xD Ja lično ne bih mogla to da uradim ni najgorem neprijatelju a kamoli osobi koju volim. Nema to veze sa inteligencijom već sa odgojem, empatijom, i osnovnim osjećajem poštovanja prema onome koga voliš. A i ima ona dobra poslovica: "Ne radi drugom ono što ne želiš da drugi rade tebi." Wink

05-06-2010, 02:14 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 05-06-2010 02:15 AM od Keyla.)
Upis: #7
^A? Ne bi mogla prevariti nit najgoreg neprijatelja?
Ne kontam kak možeš prevarit najgoreg neprijatelja, u kojem kontekstu to kažeš, ne pada mi na um.

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
07-06-2010, 12:40 AM
Upis: #8
Recimo da si u vezi u kojoj te on maltretira, vara i/ili tretira kao da si smeće i zamrziš ga. U tom trenutku on postaje tvoj najgori neprijatelj (barem u mom slučaju tako je bilo). Ali nikad mi nije palo na pamet da spavam okolo dok ne okončam tu vezu (ili šta god to na kraju bilo). Lijepo kažem da je gotovo (ili pošaljem poruku ako ne želim više ikad da ga vidim), i onda se opustim. Koliko god ga mrzila, ne bih mogla to da uradim, jer znam kakav je osjećaj.

07-06-2010, 01:04 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 07-06-2010 01:05 AM od Keyla.)
Upis: #9
Ah, to da. Ja si ne bih kao prvo dopustila da me dečko maltretira, ne bi mogao to ni prvi put napraviti, mogao bi samo pokušat, al' bi ga već u samom pokušaju spalila. Nema tu nikakvog podilaženja nit da netko nekoga u vezi 'disciplinira'. Tako da dečka u tom slučaju ne bih ni stigla prevarit jer bih ga već bila otepla. Smijesak

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
07-06-2010, 03:24 AM
Upis: #10
(05-06-2010 12:55 AM)Ocean_Soul Napisao/la:  Ma varaju i inteligentni, samo to bolje kriju i ne budu otkriveni jer su, naravno, inteligentniji. xD Ja lično ne bih mogla to da uradim ni najgorem neprijatelju a kamoli osobi koju volim. Nema to veze sa inteligencijom već sa odgojem, empatijom, i osnovnim osjećajem poštovanja prema onome koga voliš. A i ima ona dobra poslovica: "Ne radi drugom ono što ne želiš da drugi rade tebi." Wink

I rest my case.Uglavnom, potpis.

°`°¤o::Tarja FoReVeR::o¤°`°

By living a life worth remembering, you become immortal.♥

Truth begins in lies.

The hottest love has the coldest end.

'Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Covjek iskasljao ekser koji mu je u licu bio 30 godina _leeylich_ 9 1,527 02-02-2010 04:10 AM
Zadnji upis: Iw@
  Fenomen koji je moguce doziveti samo jednom u zivotu! *SaRaAaA* 28 2,444 04-09-2009 08:28 AM
Zadnji upis: Keyla
  Djecak koji place krvave suze eMo_PrInCeSs 11 2,169 03-09-2009 12:33 AM
Zadnji upis: Snake
  Martini koji kosta (samo) 10.000 dolara Moschino 6 1,527 06-07-2009 05:35 PM
Zadnji upis: _leeylich_
  Kaznjen vlasnik pijetla koji prerano kukurice Fidel Castro 13 3,484 18-02-2009 11:14 PM
Zadnji upis: ludecure