![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
|
|
26-03-2009, 12:02 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 26-03-2009 07:37 AM od Blut Bride.)
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
Uglavnom sanjam stvari koje nemaju nikakvog smisla. Kao što je hodanje po stropu ili ne znam, glupe gluposti.
Al ovako najčešće su to potapanja podmornica, ratovi ili nekakva stvorenja što me progone... Kad vidim njeno lice, zapjevaju male ptice da je volim ja! Život mi uljepšava, svjetlu boju svijetu dala jer je volim ja. |
|||
|
26-03-2009, 06:46 AM
Upis: #12
|
|||
|
|||
|
Često sanjam svoju sahranu i lijepo je to što sam i ja bila prisutna, stajala sam iznad svog kovčega i sama ga spustila u zemlju, jer zapravo u snu ne možeš doživjeti svoju smrt i ujutro se probuditi.
~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~ |
|||
|
27-03-2009, 07:35 AM
Upis: #13
|
|||
|
|||
|
zast mislis dau snu nemozes dozivjeti svoju smrt i onda se probuditi ? odakle ti to ? hmmm...
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
27-03-2009, 07:52 AM
Upis: #14
|
|||
|
|||
|
sanjo kako bezim u neku rupu jer u mene sve na tavanu vampiri i sakrivam se pod rupom pokriven haubom od fice a kisa pada...jedva se uzvukoh--
ili kad sam upo u kontenjer i lezo dva dana(u snu)
|
|||
|
27-03-2009, 08:01 AM
Upis: #15
|
|||
|
|||
(27-03-2009 07:35 AM)Keyla Napisao/la: zast mislis dau snu nemozes dozivjeti svoju smrt i onda se probuditi ? odakle ti to ? hmmm...Da li si ikada sanjala da si mrtva? Ako već sanjaš da si mrtav, ali kao subjekat u svemu tome, misliš da to možeš osjetiti, čuti ljude kako pričaju, plaču, osjetiti suze po tijelu? To bi ti izgledalo kao neko crnilo, neopipljivo i prazno, uostalom ne bi ni bila svjesna da si baš to sanjala. I do sada nigdje nije zabilježeno da je neko sanjao baš takav san i ustao isto jutro. Ako si ti čula ili pročitala da se desilo takvo što, bilo bi mi drago kada bi to podijelila sa mnom. ~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~ |
|||
|
28-03-2009, 01:42 AM
Upis: #16
|
|||
|
|||
|
Cesto sanjam da sam trudna, ali jedan san mi je tako ostao urezan. Sanjala sam kako se poradjam, i kazu mi da su dvojke. Prva beba izadje ziva i zdrava, druga mrtva. Taj dan je moja nona bila 2 puta u hitnu -prvi put je super prosla, drugi put su joj jedva smirili lupanje srca.
Nikad nijesam pogledala sto znaci trudnoca i bebe. Pogotovo u vezi ovog sna. Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
28-03-2009, 09:45 AM
Upis: #17
|
|||
|
|||
|
TRUDNOĆA
Vidjeti trudnu ženu; predstoje ti velike neprijatnosti; žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje BEBA Mala tek rođena: svjesni ste svojih kompromisa; dobiti: unesite više živosti u svoj život; mrtvorođena: sa razlogom ste pesimista ali pronaćićete izlaz; tuđa: nadate se rješenju nesporazuma; izgubljena: iznenadna radost, pozitivni preokret; eto ti
~On je prvi put sreo nekoga kao što sam ja, a ja sam, naprotiv, već imala posla sa osrednjim krdom njemu sličnih majmuna.~ |
|||
|
28-03-2009, 09:20 PM
Upis: #18
|
|||
|
|||
|
Dita, nisam cula za takav slucaj...
ah sta bi dala da sanjam svoju sahranu cisto iz znatizelje da osjetim sebe gdje bi mi bila svijest u tom trenutku dok gledam svoj lijes, da vidim tko se kako ponasa...cesto zamisljam svoju sahranu, da me netko ubije il nest neka tragedija pa cijeli proces sahrane... strasno ...
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
01-04-2009, 02:11 AM
Upis: #19
|
|||
|
|||
|
mah ti snovi..
znam da sam neki dan sanjala da mi se starom desilo nesto... i taj dan imao saobracajku... U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz,necu da se vratim.. |
|||
|
01-04-2009, 02:14 AM
Upis: #20
|
|||
|
|||
|
pa jbt ja nesanjam vec nistra jedno godinu dana...tj nist se nesjecam...ocu neki recept za snovee..
bas sam specos, uh
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Snovi | hrvoje02 | 116 | 6,708 |
20-05-2010 09:47 PM Zadnji upis: teen_lutka |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)