![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
|
|
29-04-2009, 09:50 PM
Upis: #31
|
|||
|
|||
RE: Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
(29-04-2009 09:23 PM)Fedja_ze Napisao/la: To znači da se dobro sakrivaš Hahahaha.... I ja to cesto sanjam....Jednom sam sanjala da sam trcala kroz neku sumu i spotaknem se na neki kamen i padnem....I onda se nisam mogla digunt....Kad sam se napokon dignula ja trcim opet i padnem kroz neku rupu prekrivenu liscem i unutra nadjem tijelo nekog mrtvaca....
Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall. |
|||
|
03-05-2009, 08:22 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 03-05-2009 09:05 AM od mk*orce*ve.)
Upis: #32
|
|||
|
|||
|
Moi najcudniji snovi sto sum gi imal bea pred mesec dana... Toa bea stvrano cudni ali za sreka moja prestanaa da se povtoruvaat. Pa vaka... Sonuvav kako sonuvam, malce tesko za objasnuvanje, ali sonuvav kako se budam i stanuvam od krebetot vo koj sto spiev. Potoa izleguvam nadvor i gledam nekoi cudin raboti (se se izmenilo) i togas povtorno se budam ali ovoj pat srvarno. Ova se povtoruvase nekolku dena ali sepak prestana. Ponekogas koga ke stanev od spienje duri i se stipev na rakata, samo taka znaev deka sum buden (loso e koga sonuvas vo son, loso e koga se budis po dva pati). Vo posledno vreme ne se sekavam sto sonuvam. Taka e podobro...
Ljubav nije savrsena kad volimo savrsenu osobu,vec kad savrseno volimo nesavrsenu osobu. Save the planet, kill yourself |
|||
|
03-05-2009, 06:21 PM
Upis: #33
|
|||
|
|||
|
ja odavno nisam nista sanjao..... a prije sam svasta sanjao sve nemoguci snovi neki i ludi.....
You spin my head right round!!! |
|||
|
06-05-2009, 07:30 PM
Upis: #34
|
|||
|
|||
|
ja sanjala lavove kako me ganjaju hahaha
![]() |
|||
|
06-05-2009, 11:51 PM
Upis: #35
|
|||
|
|||
|
neki dan kad sam dosao iz skole i zaspao i sanjao sam jedan divan san..... hehe
You spin my head right round!!! |
|||
|
04-06-2009, 06:36 PM
Upis: #36
|
|||
|
|||
|
Sanjala sam noćas užasan san...čim je u njemu bio moj lega koi se ubio.......
![]() prvo je bio živ..pa mrtav pa se vratio..tako nešto...nemogu se sjetit Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
18-06-2009, 10:19 PM
Upis: #37
|
|||
|
|||
|
vjerujem u snove i u njihovo znacenje,jer mi se mnogo stvarni desilo sto sam vidila u snu,,a najstrasniji san koji sam sanjala je da ja skacem s zgrade i ja padam,da mi je da se probudim ali mi ne ide,,,joj jesam se bila uplasila
You could be the one in my dreams You could be much more than you seem Anything I've wanted in life Do you understand what I mean? I can see that this could be fate I can love you more than they hate Doesn't matter who they will blame We can beat them at their own game For just one night, we could be the same No matter what they say |
|||
|
22-06-2009, 12:18 AM
Upis: #38
|
|||
|
|||
(02-04-2009 06:10 AM)gothic Napisao/la: Ja sam sanjala da farbam kosu i neki mi kreten stavio pogresnu bojulol....ja uvijek sanjam da idem..sa frendovima na ljetovanje...i mi dodjemo na neko ostrvo u neki hotel.....i trebamo da krenemo za neko drugo ostrvo na super jahti sve cool extra.i j auvijek zakasnim...i oni krenu a ja ostanem..
PINK STUDIO - Jutro Poslije Ostavi sve i dodji Zatvori prozor i pokrij me Tiho zakljucaj vrata,odjebi od mene... Tiho zakljucaj vrata,odjebi zauvijek Tvoje lice,tvoje rijeci postale su,preblijede Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi od mene Uzmi sal i svoju glazbu,odjebi zauvijek Ako sam ti rekla da te volim Bila sam usamljena Ako sam ti rekla da te volim Bila sam pijana |
|||
|
22-06-2009, 02:10 AM
Upis: #39
|
|||
|
|||
|
Nedavno sam sanjala mracnu ulicu u kojoj nema nitkog osim mene,ali sa svakog ugla dopiru neki cudni glasovi..
![]() Uff..Strasna e bila ta noch--- Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3 Da je samo malo srece da mi vrati jedno vece barem jedno vece sa tobom <3 <3 ***Mirella*** |
|||
|
20-07-2009, 07:49 PM
Upis: #40
|
|||
|
|||
|
Ovaj me je san veoma uznemirio. Sanjala sam proslavu nove godine sa prijateljima. Nakon što je 12h prošlo otišli smo van i vidjeli čovjeka svog u krvi kako kida djelove jedne djevojčice.Nakon togu ju zakopa, okrene se i vidi nas. Od straha smo počeli paničariti i bježati. Najčudnije od svega jest što sam dan POSLIJE dobila film sa istom takvom scenom ubijanja kao u mome snu.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Snovi | hrvoje02 | 116 | 6,712 |
20-05-2010 09:47 PM Zadnji upis: teen_lutka |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[Slika: 2njevkz.gif]](http://i41.tinypic.com/2njevkz.gif)