[-]
Zadnji upisi
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:10 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:23 Vrijeme:Danas
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:Yoshimatsu Odgovora:0 Problemi & Savjeti Pregleda:20 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:48 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252857 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4216 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
07-11-2009, 11:25 AM
Upis: #51
RE: Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
French_kiss ima takve snove da bi se usrala previse.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
20-12-2009, 10:16 PM
Upis: #52
ja se nikad ne mogu sjetiti nikakvih snova Pokvaren zub
toliko budem umoran kad legnem da spavam, iamm osjecaj da padam u komu Pokvaren zub a ne da zaspim LOL

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
24-12-2009, 09:19 AM
Upis: #53
MOzda ovo bude izgeldalo fakat cudno. Neki ljudi koji me poznaju zanju ovu pricu, pa ako me prepoznaju neka ne kazu nikome da sam bila ovde Plazim se

Dakle, tacno 4 noci za redom sam sanjala crveno auto, u njemu Sklupcan sjedi-lezi muskarac razbarusene crne kose, jako mrsav. Ali ni u jednom trenutku mu ne mogu vidjeti lice Muti mi se Uglavnom tog decka neko udara nekom metalnom polgom po vratu a on bas ono bolno vrsiti
inace, ne desava mi se da neki san sanjam dva puta, a ne 4.
Poenta toga je sto su mi petu noc javili da je moj tadasnji decko ( Dobro , nebi bas decko , al sam ga volila jako :r )
imao udes.
Udes u crvenom autu (on inace ne vozi , maznuo je auto od tate) I totalno je sebi sjebao vrat. Poslje tog udesa nikada vise nisam sanjala taj san.

Takodje 3 puta sam sanjala svoju tadasnju najbolju prijateljicu (bile smo zajedno od malih noga, poznajemo se citavih 15 godina) Sanjala sam je kako sjedi na nekom mezaru potpuno gola i place ( freaky, znam :horror: )
Tada smo se pocele udaljavati, da bi ja saznala da je svo vrijeme pricala svakakva sranja o meni, i pokuslaa mi napraviti sto vise problema ( koji joj je vrag bio, fakat)
Moje tumacenje sna: Mezar-umrla je za mene
Gola- Istina se saznala
Plac- Kraj prijateljstva, razotkrivena-place.

S vremena na vrijeme me obuzme zelja da se ponašam kao dama.. Ali to ne traje dugo Cool
17-02-2010, 12:24 AM
Upis: #54
Ja sam jednom sanjala da cu se posvadjati sa najboljom drugarice zbog neke drugarice koja je meni samo ok.I stvarno je malo falilo da se to i desi,a drugi put sam sanjala da su jednog mog druga istukli njegovi drugovi na mrtvo.Ovo ne lazem,stvarno sam ovo sanjala i nedaj Boze da se ikada ostvari.

>KaXes da si exTra,a ja sam mnOgo boŁja,JbgX
fuXo,Ti si samO droŁja;P<

.....Za swe 0Ne k0Ji Me 0g0waRaju..imAm N0wu
wijeSt .... sTa g0D wi RaDiLi..ja 0sTajeM THE BEST .....^^

Poslije $vakog pada
ustajem ...... nikad ne odu$tajem ...... jaČa po$tajem ......
do kraja o$tajem ...... za tebe ne brinem $e............
$ebe ne $tidim $e....
17-02-2010, 07:33 AM
Upis: #55
neznam puno o tumačenju snova ali znam da se sa njima moze dosta LOL jer su povezani sa javom sanjam snajperistu kako treba nekog da ubije i u trenutku kada on opali iz puške baš u tom trenutku promaja zalupi vrata u stanu i ja to čujem kao pucanj i trgnem se iza sna i starci kazu promaja zalupila vrata LOL

ja imam tu čast da imam često lucidne snove - to jest da mozes sam da upravljas svojim snovima i da si svjestan da spavas LOL
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
27-07-2010, 09:10 PM
Upis: #56
Da, snovi sigurno NESTO znace, ali jos nije otkriveno sta LOLD A moj najcudniji san...hmm...da ne mogu da se probudim... Kao da imam neki teg vezan za sebe koji me vuce ka krevetu...Kao ustajem, pokusavam da se umijem, al me nesto vuce, nemam snage... Pokusavam da odem do kuhinje, ne mogu... I tako to...

[Slika: 4748.png]

"Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce."
James Boswell
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Snovi hrvoje02 116 6,709 20-05-2010 09:47 PM
Zadnji upis: teen_lutka