[-]
Zadnji upisi
Pomozite ljudi!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Problemi & Savjeti Pregleda:21 Vrijeme:Danas
!!
Temu pokrenuo:Yoshimatsu Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:1 Šank Pregleda:11 Vrijeme:Danas
tjelohranitelj
Temu pokrenuo:barilla Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:2 Momke Pregleda:24 Vrijeme:Danas
Brojimo i brojimo u rikverc!
Temu pokrenuo:Snake Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:806 WC-oteka Pregleda:13552 Vrijeme:Danas
Ewo i mene. n.n
Temu pokrenuo:Matsumoto Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7 Šank Pregleda:52 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:MissWoBo Odgovora:24152 WC-oteka Pregleda:252861 Vrijeme:Danas
U kojoj godini ???
Temu pokrenuo:_ledena_ Zadnji odgovorio:Neuki Odgovora:64 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:4218 Vrijeme:Danas
sta radite da vas vasi neprovale da ste pijani
Temu pokrenuo:nikola red firm Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:50 Moj Dernek / Tulum Pregleda:4153 Vrijeme:Danas
Potpis osobe iznad vas
Temu pokrenuo:eMiNa Zadnji odgovorio:xkokicax Odgovora:1314 WC-oteka Pregleda:28474 Vrijeme:Danas
Emo prijateljica :( Molim pomoc !
Temu pokrenuo:aynich Zadnji odgovorio:MimoSvijet Odgovora:18 Problemi & Savjeti Pregleda:437 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
20-03-2009, 10:16 AM
Upis: #1
Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
Razmisljam jako me zanima sto sve dopire iz ljudske podsvijesti, tajne zelje ili samo nepovezane pojave... podsvjesni strahovi ili strepnje..hmmm... osobno nevjerujem u znanstgene dokaze o snovima jer svaki covjek je individua zasebna za sebe i nemoze se trpat u isti kos sa ostalim ljudima i svima im pripisati iste izvore snova... ajde dajte svoje misljenje Smijesak i da cujem vase najdomljivije snove : ) moji su većinom previše besmisleni xD naprimjer jednom sam sanjala kak sam harala nekom džunglom i vidjela sam tarzana i on je oteo Britney i odjednom sam ja postala Britney i rekla da cu mu se i podati samo nek me pusti na slobodu... strasno XD koja pišurija... ajmoo ljudi , da vas cujem ; )-

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
21-03-2009, 06:52 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 21-03-2009 06:52 AM od Svibanjska noć.)
Upis: #2
RE: Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
Vjerujem u snove i da svaki san ima svoje znacenje.Ali danas su ljudi takvi,kojima jos nije svijest proradila da obracaju pozornost na snove jer oni itekako ukazuju na buducnost,na buduce dogadjaje,na nasu osobnost,i na ono sto na ceka,pa i ono u cemu se nalazimo.Uvjerila sam se u njih tako da cvrsto vjerujem.Ovdje necu pisati koji su to,ali dovoljno da kazem kako sam sve i svasta sanjala.Ovdje ne mislim na gluposti razlicitog tipa vec na snove koji su se ostvarili,tako da je moje vjerovanje utemeljeno upravo na tome.
Posljedni je bio jedan koji je nadmasio sve zive.Znam sto znaci,i sad cekam...
Pomogli su mi u zivotu.Kako na poslu,tako i u privatnom zivotu,a tu najvise.
21-03-2009, 07:40 AM
Upis: #3
Mene je jedan san upozorio na zadacu iz fizike.Pisala sam o tome u temi o snovima. Smijesak Tacno kao da me je probudio pola sata ranije da je stignem napisati.

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
21-03-2009, 08:14 AM
Upis: #4
Ja vjerujem da svaki sam nesto znaci,npr moja je mama sanjala miseve ( a misevi si lopovi)i za nekolika dana na poslu su joj je neko uzeo 100 KM.
Ja sam nedavno cudan san sanjala kao plivam prema obali a u vodi zmije,ajkule i zele da me ubiju i kao ja zatvorila oci i plivala iz sve snage, a na obali mi bio brat i neki njegovi prijatelji i dosla do njega da me nista nije ujelo, ja sam se iz sna probudila sva znojna i još sam se tresla.
Ako se još kojeg sjetim pisati cu, ja vecinu snova zaboravim odmah ovo je rijetkost da se sjecam

Jos se porezem na tvoje dodire od stakla
nikada se ja iz tvog srca nisam makla
i još branim te a znam da istina je tanka
ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla
21-03-2009, 08:45 AM
Upis: #5
meni je žao što u zadnjih par godina ništa kvalitetno ne sanjam, osim smrti nekog bliskog i onda u tom snu proživim sve osjećaje i shrvanost koja bi se desila u zbilji...čak se ni nesjećam što sam sanjala... trebam pronaći recept u svojoj psihi za to. ali nikada nisam imala snove tipa upozorenja , straha...nego se uvjek isprepliću neke nepovezane scene, sve je besmisleno... zanima me zašto...Muti mi se

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
21-03-2009, 08:07 PM
Upis: #6
Cesto mi se desava da sanjam ono sto ce da se desi..
Sad da dam 1 primer, sanjala sam kako veliki crni pas ubija neku macku i sve krv..fuj i isto to se desilo.. bas sve isto, svaki detalj..
Ili da sanjam da ce neko ko nije dolazio godinama da dodje i to se desi..
A najgori san kojji sam imala je bio da sam kao ja imala bebu i tu bebu je odneo djavo, fuj...

People = Shit
21-03-2009, 08:13 PM
Upis: #7
Ne sanjam neke posebne snove....Desi se da nekad nesto ozbiljno sanjam....I tuzno a i sretno....Trenutno se ne mogu sjetiti niti jednog sna.....Kad se sjetim napisat cu....

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
21-03-2009, 09:48 PM
Upis: #8
Pa svi mi sanjamo ,ali se tih snowa nesjecamo..Nekada mi se da nesto usnijem,ali vrlo rijetko.Nedavno sam sanjala nes kao ja dosla na neki otok,..Na kopnu nije bilo zivog bica,a kada sam pogledala u more,sve neki nenormalni LOLLOL

Je cudno,ali ipak je san_LOL

Veceras,na nebu ce biti mnogo zvijezda,ali samo je jedna prava.....<3

Da je samo malo srece
da mi vrati jedno vece
barem jedno vece sa tobom <3 <3

***Mirella***
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
22-03-2009, 12:36 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 22-03-2009 12:37 AM od gothic.)
Upis: #9
Th_icon_arrow RE: Najcudniji, najmisteriozniji i neponovljivi snovi koje ste imali!
(20-03-2009 10:16 AM)Keyla Napisao/la:  ajmoo ljudi , da vas cujem ; )-

Ja sanjam mjesta na koja cu ici ili koja cu posjetiti...
I kad ih vidim u stvarnost-sve isto kao i u snu...

Sanjala sam film Dracula 3000...Ja sam bila neka cura koja se bori protiv njega...

Gone 4ever
22-03-2009, 03:25 AM
Upis: #10
a hbt..kak je to sve samo moguce da ljudi vide u snu mjesta koja su ista kao i u stvarnosti, a u biti ih nosu još naprimjer niti vidjeli.... to je samo dokaz koliko je ljudski mozak jedna ogromna misterija , jedini organ koji se nikad neće moći dokučiti , uh.. ako je naprimjer razmisljanje i spoznaje povezano sa snovima, zašto imam takve glupe snove ili ih uopće nemam, i nisam ih svjesna, kad razmišljam i svjesna sam nekih stvari koje neki ljudi nisu i skoro nikad nisam prazne glave :/ a mozda bi mi snovi pomogli doci do novih spoznaja.. Tuzna

Flamma flamma
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis