![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Najgluplja pjesma...
|
|
17-09-2007, 10:43 PM
Upis: #21
|
|||
|
|||
RE: Najgluplja pjesma...
++Aisha++ Napisao/la:ima neka...jao svi su se pre lozili na tu pesmu neznam kako tacno ide ali znam da je najveca glupost...Citiraj:ili neka...viski i djim to je sada in..ilenko drugo pic enemam pojma...votka i dzin, to je sada in. dobra lova, brza kola, ribe oko stola ![]() uglavno uzas! Citiraj: i ona..da na tvoje rame glavu naslonim i pomjesam crnu kosu s plawom..a tu pesmu nemoj da mi diras... nju mnogo volim i ako je text...
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
17-09-2007, 10:49 PM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
po mom mišljenju je malo viski malo coca cola...definitivno najgluplja,sam spot nije los!!!!!!!!!
|
|||
|
18-09-2007, 12:49 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
a ima i ona to je zivot, to nije reklama, nikom nije lepse nego nama
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
18-09-2007, 05:11 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
haha joxy..
))ili umrecu sa osmehom...ajoj...ili one gacice neke..
+++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++ |
|||
|
18-09-2007, 05:29 AM
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
UBJEDLJIVO NAJGORA PJESMA JE ONA MALO VISKI MALO KOKA KOLA...SMUCI MI se kada je vidim
ZA TEBE... |
|||
|
18-09-2007, 05:36 AM
Upis: #26
|
|||
|
|||
rooney88 Napisao/la:UBJEDLJIVO NAJGORA PJESMA JE ONA MALO VISKI MALO KOKA KOLA...SMUCI MI se kada je vidim hah ja je imam na mobu u mene u drustvu svi pocnu vristat kad je pustim..hah pjesma je zakon---lool...hah sto je seljacka seljacka je... il ima ona . mini mini mini suknja lepo ti stoji nosi je stalno..oo kompa mi zivcee.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
18-09-2007, 05:46 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
YasMiAn Napisao/la:rooney88 Napisao/la:UBJEDLJIVO NAJGORA PJESMA JE ONA MALO VISKI MALO KOKA KOLA...SMUCI MI se kada je vidim mah meni je ta dobra mini mini mini suknja....dobra pjesma pravo...al ova malo viski malo koka kola...je sucks ZA TEBE... |
|||
|
18-09-2007, 07:36 AM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
procitao sam sve odgovore...i dosao sam do zakljucka da vas velika vecina uopste neslusha narodnu muziku i mrzi taj tip muzike...ja slusham sve tipove muzike, imam svoj neki ukus i volim slushati ama bash sve...narodnu malo vishe slusham od ostalih i sad nalazim tu neke tekstove i dijelove narodnih pjesama i po prvi put cujem za takve stvari i pjesme...i sad se pitam kako vi koji ne slushate i mrzite narudnu muziku da znate bolje od mene koji slusham...
i josh nesto ovdje se nalazi dosta uvreda na racun nas koji slushamo takvu vrstu muzike... veliki pozzz
stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas |
|||
|
19-09-2007, 12:43 AM
Upis: #29
|
|||
|
|||
Admir Napisao/la:procitao sam sve odgovore...i dosao sam do zakljucka da vas velika vecina uopste neslusha narodnu muziku i mrzi taj tip muzike...ja slusham sve tipove muzike, imam svoj neki ukus i volim slushati ama bash sve...narodnu malo vishe slusham od ostalih i sad nalazim tu neke tekstove i dijelove narodnih pjesama i po prvi put cujem za takve stvari i pjesme...i sad se pitam kako vi koji ne slushate i mrzite narudnu muziku da znate bolje od mene koji slusham... a ko je rekao da ne slusamo? ja volim narodnu muziku, ali textovi su stvarno katastrofa. a i sto tebe vredja sto mi komentarisemo textove? nisi ti kriv sto ih oni tako pisu... Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
19-09-2007, 12:58 AM
Upis: #30
|
|||
|
|||
|
[quote=Admir]
procitao sam sve odgovore...i dosao sam do zakljucka da vas velika vecina uopste neslusha narodnu muziku i mrzi taj tip muzike...ja slusham sve tipove muzike, imam svoj neki ukus i volim slushati ama bash sve...narodnu malo vishe slusham od ostalih i sad nalazim tu neke tekstove i dijelove narodnih pjesama i po prvi put cujem za takve stvari i pjesme...i sad se pitam kako vi koji ne slushate i mrzite narudnu muziku da znate bolje od mene koji slusham... i josh nesto ovdje se nalazi dosta uvreda na racun nas koji slushamo takvu vrstu muzike... veliki pozzz ![]() Ovo opste nije uvreda vec smo samo iznosili svoja misljenja...narodna muzika odnosno turbo folk je ZAKON bez toga nema dobre zabave bar po meni a ostali sve seru nees roock i tako a na party se razvaljuju uz daru i seku...istina je da ima fkt pjesama glupi al uz njih se raja razbacuje ... ja slusam turbo folk al ono volim da se ismijem vako nakaradnim pjesmama.... al mislim da pobjedu nosi pjesma '''malo viski malo koka kola'' hah najaca je.. ![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Na kog ili sta vas podsjeca neka pjesma? | barbie_girl_ | 89 | 15,951 |
10-07-2010 06:36 PM Zadnji upis: eMo_PrInCeSs |
|
![]() |
Najtuznija pjesma?? | Franko | 43 | 2,994 |
01-03-2010 11:35 PM Zadnji upis: aynich |
| pjesma iz harry pottera =) | mala888 | 0 | 202 |
15-10-2009 06:27 AM Zadnji upis: mala888 |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

neznam kako tacno ide ali znam da je najveca glupost...

))
![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)