![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Najgluplja pjesma...
|
|
16-09-2007, 03:21 AM
Upis: #1
|
|||
|
|||
Najgluplja pjesma...
E posto ovi dana svaki dan izadje po jedna preglupa pjesma pa ev napisite vama najgluplje pjesme ove domace...Meni su ove najgluplje i bass seljacke...: 1.) Crna macka, crna macka mene tako zovu svi... 2.) Tek tek, tek ti ej sesnest godina a ti bi se ljubila... 3.) Malo viski malo coca-cola dobre zene oko moga stola... Ove su mi bas glupe..hah al s rajom se otkacim uz njih ![]() ![]()
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
16-09-2007, 03:32 AM
Upis: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Najgluplja pjesma...
u taxiju, u hodniku, u podkrovlju, u podrumu, bilo kad i bilo gde, na livadi je najbolje...
ova pesma nema konkurenciju
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
16-09-2007, 03:41 AM
Upis: #3
|
|||
|
|||
|
ha to narodnjaci..sto se tice njih,ne slusam ih ali ima jedna koja mi para usi uvijek kada je cujem bilo gdje ..ona od Goge-gacice...
![]() ![]()
![]() " Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more ..." |
|||
|
16-09-2007, 03:47 AM
Upis: #4
|
|||
|
|||
|
a ima i ona: ,,napravi mi sina, pod svetlima kazina''
|||
|
16-09-2007, 04:26 AM
Upis: #5
|
|||
|
|||
joxy fu93 Napisao/la:a ima i ona: ,,napravi mi sina, pod svetlima kazina'' Suutii, to mi je najdraza heh...meni je extra al fkt ode svjet sa njom...ono ide djete od 8 god i pjeva to a ja u njegovim godina ( nisma ni sad puno starija..hahah ) istrazivala po novinama kako se prave djeca misla sam cak da od tableta..ccc...aaa glupa je i ona.. : Idem selom i nosim gitaru, selo misli stigo elvis prisli...omG
![]() Ne zivim zbog tebe,ne zivim zbog vas, zivim da vidim kako ce se prica zavrsiti. . Just game! |
|||
|
16-09-2007, 04:31 AM
Upis: #6
|
|||
|
|||
|
hahah
onaneka..hajd eda radimo too..ja stalno mislim na to..oohhh... ili ona..under my umbrella... u prevodu..ispod mog kišobrana..ana..ana..ana..e...e...e...e... uzas... +++Running over the same old groun..what hawe we found?the same old fears..Wish You Were Here..+++ |
|||
|
16-09-2007, 07:13 AM
Upis: #7
|
|||
|
|||
|
strasno... a jel znate ono: ,,gara, gara, garis li se sada, ko sto si se garila nekada''?
|||
|
16-09-2007, 07:46 AM
Upis: #8
|
|||
|
|||
|
SAMPANJAC od onog Kitica...kad sam cula pjesmu...ma oplakala sam bauh!
![]()
|
|||
|
16-09-2007, 07:53 AM
Upis: #9
|
|||
|
|||
|
udara u galvu ko sampanjac, njeno malo glatko crno kolenoooooo!!!
|||
|
16-09-2007, 08:06 AM
Upis: #10
|
|||
|
|||
|
(jedna do druge kuce su dvije, on voli metal a ja narodne spalicu mu kose dugacke... udara gitaru taj metalac..)hahahah sampanjac
a sad najgluplja pjesma, ide nesto ovako Razo li Razo americka bazo, rRazo li Razo elektricna fazo... mi sićušni hemoroidi u forsiranom anusu svijeta zbunjeni i preplašeni sujevjerjem sneni i zaslijepljeni mržnjom do kosti unakaženi tišinom tek kad umiremo živjeti počinjemeo |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Na kog ili sta vas podsjeca neka pjesma? | barbie_girl_ | 89 | 15,951 |
10-07-2010 06:36 PM Zadnji upis: eMo_PrInCeSs |
|
![]() |
Najtuznija pjesma?? | Franko | 43 | 2,993 |
01-03-2010 11:35 PM Zadnji upis: aynich |
| pjesma iz harry pottera =) | mala888 | 0 | 202 |
15-10-2009 06:27 AM Zadnji upis: mala888 |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Najgluplja pjesma...
E posto ovi dana svaki dan izadje po jedna preglupa pjesma pa ev napisite vama najgluplje pjesme ove domace...
al s rajom se otkacim uz njih 
![[Slika: ndt1g7.jpg]](http://i49.tinypic.com/ndt1g7.jpg)

![[Slika: 52b98j9.gif]](http://i9.tinypic.com/52b98j9.gif)