![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Najtuznija pjesma??
|
|
07-09-2009, 10:49 PM
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: Najtuznija pjesma??
Opća opasnost- Uzalud sunce sja
Gibonni-Lipa moja Laufer-Budi moja voda U2-With or without you Pink Floyd-Wish you were here Don't tell me to just say no , I'm an addict, I say don't let me go .. Whatever happened to Sex, Drugs & Rock 'n' Roll? |
|||
|
08-09-2009, 02:29 AM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Nightwish-Ever Dream
''Aside the one in sorrows To release my darkened mind And never meant to bought my way to thee A light that blinds the blind God end this suffering My blood and tears that flow for you My King'' |
|||
|
04-10-2009, 03:19 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
Balasevic - D-mol
|
|||
|
04-10-2009, 05:49 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
stara zvona-zoran jelenković
na tell me baby (RHCP) i Viva la vida (Coldplay) osjetim neku tjeskobu ....život je lijep kad se živjet zna i zato uzmi sve što ti da; sreća je kratka živi zbog nje, ne traži previše i dobit češ sve... |
|||
|
04-10-2009, 06:10 AM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 04-10-2009 06:18 AM od I_want_to_love_but_she.)
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
ma nemam neku najtuzniju...zavisi....mozda
Bijelo Dugme - Uspavanka za Radmilu M. pjesma u kojoj nema teksta...instrumentalna kompozicija...2 akusticne gitare i kasnije se lagano ubace klavijature....podsjeti me na jedno ekstra druzenje sa rajom...6 dana, kamp, odnosno seminar, uz rijeku Drinu....tako smo se dobro slagali, da jednostavno niko nije zelio kuci.....i zadnju noc smo pravili tzv "spider web", odnosno "paukovu mrezu"....jedna posebna, nazovimo je drustvena igra, u kojoj su se rijetki suzdrzali od placa ...da ne objasnjavam dalje...koga interesuje nek pita....http://www.youtube.com/watch?v=g83wzujkXiw ........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
|
|||
|
07-10-2009, 10:50 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 07-10-2009 10:54 PM od Narina.)
Upis: #26
|
|||
|
|||
(04-09-2009 01:06 PM)Keyla Napisao/la: My immortal i Hello od Evanescence aj keyla upravu si za ovu do bola.. ja kad sam cula ostala paff iako nije tip muzike sto preferiram.. ovako ove bi se definitivno trebale naci uvijek na ovakvim listama : The Smiths - It's Over The Dire Straits - Brothers in Arms Pink Floyd - Wish you were here Deep Purple - When a blind man cries RHCP - Under The Bridge HZA - Odlazim Djordje Balasevic - Prica o Vasi Ladackom Daleka Obala - Gordana (kad malo bolje razmislis o tekstu otkida.. muzika mozda nije toliko tuznjikava ali rijeciiii) Film - Mi nismo sami Herbert Groenemeyer - Demo (Letzter Tag) Herbert Groenemeyer - Der Weg Soehne Mannheims - Und wenn ein Lied (od njemackih pjesama textovi mocni )p.s. Bro'Sis - Peace of Soul ^^ |
|||
|
08-10-2009, 04:31 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
Neverne bebe-Tuzna pesma
Parni valjak-Jesen u meni Frka-Sada znam Dzenan L.-Nikome ni rec Celine Dion-Alone Akon-Lonely,sorry blame it on me Dont worry be happy
|
|||
|
08-10-2009, 05:12 AM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
meni je pesma haljinica boje lila bas tuzna..a to zbog filma rat uzivo, pre mi je bila sprdnja..sad kad je cujem obuzme me jeza..
Nisu losa vremena, losi su ljudi.. |
|||
|
08-10-2009, 08:05 AM
Upis: #29
|
|||
|
|||
|
Kud netko spomene njemačke pjesme..poslušajte Schau mir in die Augen od Grebusha.Tekst je savršen,iskren,srčan..
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
08-10-2009, 05:54 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 08-10-2009 06:16 PM od Shadowboxer.)
Upis: #30
|
|||
|
|||
|
Ne volim Olivera Dragojevica, ali Oprosti mi pape je pretuzna! Ne volim ni Terezu Kesoviju ali pjesma Nono, dobri moj nono je uzasno tuzna.
Ali broj jedan je Dalmatino od Mise Kovaca, a onda Jura Stublic - E moj druze Beogradski Indexi - Bacila je sve niz rijeku Shorty - Dodji u Vinkovce (svaka strofa je bolna) Edo Maajka - Mahir i Alma i Mater vam [piiiiiiip] Djordje Balasevic - Krivi smo mi Thompson - Zaustavi se vjetre (jbg nostalgicna) Zlatni Dukati - Hrvati, Hrvatska vas zove Ima jos, ali ima i tema pjesme koje vas natjeraju da placete, pa...
Stell dich mitten in den Regen, glaub an seinen Tropfensegen spinn dich in das Rauschen ein und versuche gut zu sein! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Na kog ili sta vas podsjeca neka pjesma? | barbie_girl_ | 89 | 15,951 |
10-07-2010 06:36 PM Zadnji upis: eMo_PrInCeSs |
|
![]() |
Najgluplja pjesma... | YasMiAn | 242 | 31,088 |
21-02-2010 11:01 PM Zadnji upis: ludecure |
| pjesma iz harry pottera =) | mala888 | 0 | 202 |
15-10-2009 06:27 AM Zadnji upis: mala888 |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

...da ne objasnjavam dalje...koga interesuje nek pita....

)