[-]
Zadnji upisi
teretana ne valja???
Temu pokrenuo:Nhjufy Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:5 Momke Pregleda:210 Vrijeme:Danas
Uhapšen režiser Roman Polanski
Temu pokrenuo:Shadowboxer Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:7 Svijet slavnih Pregleda:334 Vrijeme:Danas
Pomoc hitnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Temu pokrenuo:Meedena Zadnji odgovorio:ivaiva Odgovora:1 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:33 Vrijeme:Danas
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:71 Muzika Pregleda:2000 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:709 WC-oteka Pregleda:12452 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:eMo_PrInCeSs Odgovora:24519 WC-oteka Pregleda:272822 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:57 TEEN kafić Pregleda:601 Vrijeme:Danas
Najljepsi muskarac na svijetu(poznati)
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:142 Svijet slavnih Pregleda:33536 Vrijeme:Danas
*Komentari na Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:2484 Slike forumaša i komentari Pregleda:45570 Vrijeme:Danas
* Slike forumaša *
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:barilla Odgovora:495 Slike forumaša i komentari Pregleda:49927 Vrijeme:Danas
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakon veze i veza bez sexa..
27-07-2010, 07:18 AM
Upis: #1
Nakon veze i veza bez sexa..
Pozdrav svima Smijesak

Često se dešava da nakon veze ljudi otkrivaju "prljavi veš" svojih ljubavnika... Npr nakon veze saznaš da je tvoj bivši dečko ili djevojka pričao o intimnim detaljima vaše veze okolo. Zanima me jeste li imali iskustva s tim i kako ste reagovali? I da, nešto specifično.. Koliko često dečki pričaju o tome u društvu, da li se zaista vole hvaliti s tim u toj mjeri da su spremni tome pricati skoro pa i potpunim strancima?

One more.. Koliko dugo može potrajati veza bez sexa?

Nadam se da nema ovih tema LOL
Unaprijed hvala na odgovorima.

Imam pogresan stav, losu narav, opasan zivot, neiscrpnu moc.. al' bas me briga. Sve ce jednom proc.
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
27-07-2010, 08:38 AM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 27-07-2010 08:41 AM od Keyla.)
Upis: #2
RE: Nakon veze i veza bez sexa..
Sve ovisi o dečku. Ali jedna stvar je sigurna: zreo i ispravan dečko neće pričat društvu u kojem tajne ne ostaju tajnama, stvari o vašem seksu i vezi. Pravi [piiip]č o svojim jebavlucima ne priča. Priča tek svom društvu, pravom, dugotrajnom društvu. Onaj koji sise jedva vidi, taj priča i svom pravom društvu i prvoj osobi koja naiđe, da ispadne [piiip]č.

Koliko veza može potrajaz bez seksa? Ovisi o tebi i tvom dečku. Jel negdje možda piše u zakonu koliko traje? Jel postoji neki prosjek? Mislim da ne. Ajmo neki možda grubi prosjek, bilo bi oko 2 mj. do pola godine, ako oboje to žele ili ako je cura nesigurna još, dečko nikad nije nesiguran. Tako da 90% zapravo ovisi o dečku.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Pronadji sve upise od ovog clana
27-07-2010, 11:49 AM
Upis: #3
hmm.mislim da se to događa samo u filmovimaLOL ako je društvo zrelo i ako je uopce imalo odnose nebi trebalo dolazit do te tema mislim neznam sta tu ima puno za pricat (po meni je to jadno pricat kakve si ti odnose imao s partneromMuti mi se),a ovi jadnici,kako kayla kaze oni koji su sisu jedva vidjeli(hahahaha)mislim da oni nemaju nista ni pricat u drustvu o tome treba i doc do odnosaLOLLOL...

Ne mora se se uvijek postići određeni cilj,
važno je da on postoji.
27-07-2010, 12:43 PM
Upis: #4
Al ajd ti nađi zrelo društvo. Zreli svi ko jabuke zelene.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
27-07-2010, 02:06 PM
Upis: #5
Nisam bila u vezi, tj. prekinula vezu nakon koje je neko pričao intimne detalje iz naše veze, ili to do mene nije došlo. Jeste jedan kreten pričao da sam glupa, mutava i da nemam svoje mišljenje svojoj novoj djevojci i raji, a sa mnom je bio 2 sedmice. Valjda je protumačio da sam takva jer nisam znala ništa o njegovom omiljenom bendu i nisam htjela o tome da razgovaram. Prvo sam bila povrijeđena što tako priča ljudima koji me još nisu ni upoznali i jer sam morala da zauzimam stav kao da sam na nekom testu kad god sam pričala sa tim ljudima, da bi se uvjerili da nisam "glupa, mutava" i da imam vlastito mišljenje. Poslije sam ga ignorisala i nisam više mislila na to. Sada mi je svejedno.

Ne znam koliko dugo može trajati veza bez seksa. Ima tu puno faktora - uzrast, zrelost, sredina, emocije, stajalište i koliko će se to sve poklopiti između dvije osobe. Za mene lično može proći do mjesec dana prije nego što sagorim od napaljenosti. Ma zavisi to sve.

Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
6 Sta se muskarcima toliko svidja kod vristanja tokom sexa? malo_madam 20 3,960 17-06-2010 05:05 AM
Zadnji upis: Nana
27 Sta se desilo nakon prvog sex-a??? Antonija_G 17 3,907 13-04-2010 12:30 AM
Zadnji upis: Savage
Smiley25 Veza preko ljeta hot girl**** 8 596 26-11-2009 08:03 AM
Zadnji upis: seeK
Zbunjen veza bez obaveza ?? OdbOjkAsicA 19 4,013 01-11-2009 07:09 AM
Zadnji upis: xkokicax
Smiley13 5 godina bez razgovora TeMn 4 616 30-10-2009 02:48 AM
Zadnji upis: Bomba_dbr