![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Nervira me ... ?
|
|
27-04-2010, 03:21 AM
Upis: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Nervira me ... ?
Nerviraju me popovi i hodze koji propagiraju rat i nacionalizam
Nerviraju me svi politicari [odma na goli otok!] Nervirviraju me nacionalisti Nerviraju me ljudi koji pricaju jedno a drugo rade!!! Nervirju me farme,veliki brat i ostala sranja. Nerviraju me nove generacije kojima je uzor tvajlat i slova wttp,wtpp i ostala sranja!!! Nerviraju me reklame na TV-u!- sve odreda!!! Nervira me komsija iz dijaspore, koji svako ljeto dodje i kurci se sa novim autom! Nerviraju me polupismeni revizori! Nervira me Emerik Gudelj Nervira me Jelena Karleusa, koja misli da je pametna!!! Nerviraju me ljudi kojima je ta gore doticna uzor u zivotu! Nerviraju me ljudi koji svoju religiju namecu drugom putem bloggova,foruma i facebooka! Nerviraju me osobe koje pisu W umjesto v! Nerviraju me osobe kojie OvAkO PisU. I mISslE dA su Kulll. WOOW Nervira me dernek.ba Nervira me Severina,Brega i Samardjic! Nerviraju me curice od najmanje 14 godina koje se slikaju stavljaju na dernek ili na facebook polu gole slike, da bi im neki turcini stavili like na sliku [odnosi se na facebook] Nervira me Turbofol,narodnjaci,cajke! Nerviraju me sve estradne pjevacice,koje misle da su kul,da ih voli cijeli svijet( a ustvari vole samo njihovo tijelu,jer na pozornicu izlaze polugole) i kopiraju svjetske poznate pjevacice! Nerviraju me vehabije,koje misle skrenuti paznju svojim kratkim hlacam i svojom bradom! evo ovo sam klepio,a ima ovdje jos: obn ftv bht nestrucnost sportskih komentatora (pogotovo bht i obn) gras seljaci koji su za Sarajevo culi u ratu i namecu svoju politiku maloljetni idioti kojim policija nista ne radi top shop dodik i "njegova srbija" covic i "njegova hrvatska" glavni grad bez biciklisticke staze reprezentacija(savez) marjan sa izvlacenjem podaka sta je pra pra pra pra dedo nekom igracu bio skupa hrana ![]() dosta za sada
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)