[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106865 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271693 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerviranje
09-01-2009, 02:00 AM
Upis: #71
RE: Nerviranje
Pfff,ja u 1h vremena promijenim 649246294629x raspolozenje...Brzo puknem i iznerviram se,ali me odmah i prodje.Ne volim ni jednu,ni drugu osobinuSmijesak

[Slika: 1950d1d49bdd0ed3dk0nw1o.jpg]
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
09-01-2009, 02:03 AM
Upis: #72
ne dam se lako nanervirati,ali ne mogu podnijeti kada neko uvidi da me nervira,ali ne prestaje.tada ce mi puci film .......
-tesko mu se
09-01-2009, 02:08 AM
Upis: #73
jako sam strpljiva i rijetko se nerviram.I u svadji,uvijek sam mirna.Ne nerviram se cesto,a i kad se iznerviram nije nesto strasno.nema histerisanja,vikanja i tih stvari.

Zaljubljen/a Sve je lako kad si mlad ... Zaljubljen/a
18-01-2009, 07:37 PM
Upis: #74
Ja nisam bas strpljiva....Ne nerviram se bas stalno,ali kad se iznerviram bolje vam je da se ne nadete u mojom blizini....Hahaha....Zezam se....Volim se i svadati i to jakoo.....I ugl pobijedim u svadi....LOLLOL....Pravi advokat....Plazim sePlazim se....

Life is a waterfall, we're one in the river, and one again after the fall.
12-02-2009, 03:19 AM
Upis: #75
ja mislim da su me raja iz škole u ove tri godine koliko idem u srednju možda vidjeli jednom iznerviranog. fkt sam strpljiv ostanem takav ukoliko se radi o ozbiljnim problemima a bezze se iznerviram kada izgubim na igrici, al ono bash LOL
25-07-2009, 01:36 AM
Upis: #76
Nije me lako iznervirati jer prešutim puno toga ali kad više ne mogu izdržat istresem se na osobu koja je najmanje kriva.
27-07-2009, 11:27 AM
Upis: #77
nznm zavisi o cemu je rec....ali generalno lako planem xD pogotovo na neke ozbiljnije stvari i pogotovo kad nesyo ni nije sigurno npr umem ja cesto da uparanoisem nesto i onda mnogo razmisljam o tome pa se iznerviram ahahh Plazim se
27-07-2009, 06:43 PM
Upis: #78
Ijjjuu..mene je itekako lako nanervirati! Odmah planem O.O, pocnem galamiti, razbacivati sve oko sebe Plazim se..Na kraju se dobro isplacem i prodje me..Wink

[Slika: os515s.jpg]

Jedan osmijeh ne kosta nista, a znaci mnogo Smijesak
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Odgovori na upis