[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1945 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106862 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12377 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1723 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nevinost
19-06-2010, 12:11 AM
Upis: #11
RE: Nevinost
LOL
Još jedno pitanje iz Ok-a, vidim. Figurativno.

Nevinost se gubi prvim spolnim odnosom. Vi možete petingovat do mile volje, ali ti si i dalje djevica.

A ako misliš na himen, ajde objasni mi svojom logikom kako je moguće da se himen probije preko hlača? Himen, koji je cca 10 cm unutar rodnice?

LOL sve bolje i bolje

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
19-06-2010, 01:33 AM
Upis: #12
Bas ti hwala, nisam mogla spavat ! Bas sam se bila zabrinula LOL hwala ti puno LOL
19-06-2010, 08:31 AM
Upis: #13
(29-04-2010 08:09 AM)ivaiva Napisao/la:  
(29-04-2010 12:26 AM)Savage Napisao/la:  
(25-04-2010 08:13 AM)ivaiva Napisao/la:  Himen je na početku vaginalnog otvora tako da himen sigurno nije to što je boli. Boli je to što nije dovoljno vlažna/uzbuđena/opuštena ili to što sa svojim penisom od 18 centimetara udaraš u njen cervix (grlić maternice). Vagina nije beskrajna, iako se čini da neki dečki često to misle.
Ako je boli i dalje
1. više predigre
2. lubrikant
3. budi nježniji
4. ne idi do kraja
A ako nema rezultata od toga kao što je Ocena Soul rekla - neka ode kod ginekologa.

Vala predigra traje uvek do 2 sata LOL

Lubrikanti su ok, nežan da nežniji ne mogu biti (realno LOL) e verovatno je ovo četvrto. Hvala na odg! Smijesak

Onda možda manje predigre Smijesak ja bih nakon 2h predigre već bila prilično ohlađena, ne mogu tako dugo biti napaljena. ili bi se već poseksali ili bi mi bilo dosta Smijesak
Ozbiljno, ako je ne prestane boliti nakon jos par puta neka ode kod doktora.

izgleda jos neznas kako je kad ljubi bosanac...ccc...

stisni sake, stisni zube budi sto jesi pokazi sto znas
01-07-2010, 12:13 AM
Upis: #14
(19-06-2010 08:31 AM)Admir Napisao/la:  izgleda jos neznas kako je kad ljubi bosanac...ccc...

U biti ne znam, imas pravo haha Ma ne, htjela sam rec da ako sam 2h konstantno uzbudjena i vlazna sansa da ce se ta vlaga potrositi je prilicno velika. Nije to nepresusno, kao i kad decko svrsi vise puta, nakon nekog vremena nema vise nista.
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Kako se moze osjetiti nevinost kod djevojke? kiss4ever 18 22,669 06-01-2009 03:41 AM
Zadnji upis: Fidel Castro