[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1946 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106864 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12378 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1724 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 0 glasova - 0 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Padanje u nesvijest
15-08-2009, 03:11 AM
Upis: #41
RE: Padanje u nesvijest
jest mi se zanesvjestilo jednom i klonula sam,a li nisam izgubila svijest ..
to se desava anemicarima, nedostatak zeljeza u krvi .. otidji izvadit nalaze ..

Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
15-08-2009, 06:41 AM
Upis: #42
^ znam kod mene je taj slucaj pa uzimam tablete.

U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz,necu da se vratim..
Pronadji sve upise od ovog clana
15-08-2009, 10:23 PM
Upis: #43
Da,pala sam 2-3 puta u nesvijest-Prije nego sto trebam pasti,uvijek mi se zamanta,bude mi sve crno pred ocima.To mi se desava stalno.Evo maloprije,sam ustala i nasula sebi casu vode i sve mi crno pred ocima,uhvatila sam se za sank,ali isto ko da ne osjecam ruke cudno,sekunda mi je falila da padnem.Mada,ja mislim da je to zbog nedostatka zeljeza i vitamina,slabo jedem zdravu hranu,smao cips,burgere i slicno,vocku pojedem jednom mjesecno Muti mi se

Nisam ti rekao tad, al cu ti reci sad,je*em i tebe,i tvoj bioloski sat.
11-11-2009, 03:39 AM
Upis: #44
^^... i ja imam problema sa tim... Padam u nesvest uvek kada idem kod zubara, ili kada vadim krv... od straha... xD jednom sam pala u nesvest dok sam radila test na alergije... jednostavno ne volim da me bodu, vuku, seku.... xD

a i cesto mi se vrti u glavu... iz cista mira... ^^...
07-02-2010, 07:21 AM
Upis: #45
To se i meni događa kad ustanem. mozak se opusti previse valjda...ccc .... sram ga bilo...hihihihi LOL

[Slika: john4.jpg]
07-02-2010, 07:26 AM
Upis: #46
to sto ti se vrti kad ustanes je zbog pritiska, nista opasno... svima se desava.... LOL

eh da.. nisam jos nikad u nesvijest pao LOL

........like the fire needs the air, I won't burn unless you're there.........
07-02-2010, 07:28 AM
Upis: #47
meni se isto to desi...bogu fala nikad nisan pa u nesvist

....život je lijep kad se živjet zna i zato uzmi sve što ti da; sreća je kratka živi zbog nje, ne traži previše i dobit češ sve...
Odgovori na upis