![]()
Zadnji upisi
|
| Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic | |
|
Pegla za kosu
|
|
28-07-2009, 11:15 PM
(Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 28-07-2009 11:20 PM od *Z0kA* :).)
Upis: #21
|
|||
|
|||
|
RE: Pegla za kosu
Meni je kosa prilicno ravna...Znaju se izviti krajevi kad je bas vlazno napolju,ali sve u svemu-zadovoljna sam.
![]() Tako da je ne peglam...Nekoliko sam puta,ali u granicama,jer znam koliko steti. Imam jednu drugaricu kojoj je kosa bas bas duga i ravna,ali je ona ipak pegla, svako jutro vec 2-3 godine... Plus, kosa joj je prirodno plava, pa sad kada je tako ostecena, bas je kao slama... A inace, nemam nista protiv pegle, ako se umjereno koristi
Bojim se da nismo iz iste price... |
|||
|
29-07-2009, 12:08 AM
Upis: #22
|
|||
|
|||
|
Svi mi zavide(lol) na ravnoj kosi tako da mi pegla ne treba ali tu i tamo znam ju ispeglat da bude mekša...
|
|||
|
29-07-2009, 12:20 AM
Upis: #23
|
|||
|
|||
|
Moja je kosa baš ravna, pogotovo otkad je izrasla ispod ramena. Ne koristim peglu, mada me dosta ljudi pitalo da li je koristim. Toliko je ravna.
|
|||
|
29-07-2009, 12:23 AM
Upis: #24
|
|||
|
|||
|
Ne koristim je jer je nisam još kupila..Neću je ni kupiti, ne treba mi.
Flamma flamma Ex sole et stellis surrepta Audacium lux Amoris ardor Ut animam liberes Ut tenebras vincas Te consecramus |
|||
|
29-07-2009, 01:00 AM
Upis: #25
|
|||
|
|||
|
Ja skoro svaki Dan koristim Peglu..Stavljam prethodno Pantene..nesto protiv Vrucine i tako nes..
I lepse izgleda Kosa nakon Peglanja..al to svako drugcije misli. Freunde sind die Menschen, die deine Vergangenheit akzeptieren, dich in der Gegenwart mögen, und in der Zukunft zu dir stehn. |
|||
|
13-07-2010, 11:37 AM
Upis: #26
|
|||
|
|||
|
Ja mislim da je to jedina stvar bez koje ne bih nikako mogla da funkcionišem.
![]() Jer imam strašno, strašno čudnu kosu: gusta je, oštra, dlaka je debela - nije ni frčkava ni ravna - UŽAS. ![]() I samo kad se sjetim koliko sam se prije nervirala kad se negdje spremiim, i onda nikako ne mogu da ukrotim kosu, i da je napravim onako kako mi se sviđa - to mi je toliko puta uništilo raspoloženje. I onda sam kupila peglu. Moja je Remington i oduševljena sam. Kosa mi nije uopšte oštećena, zato što imam jednu dužinu koju stalno održavam (i šišam se otprilike svakih mjesec dana), i koristim dosta preparata za zaštiitu od toplote. Tako da ne vidim u čemu je problem.
baby u're makin' it harder. better. faster. stronger.
|
|||
|
14-07-2010, 09:27 AM
Upis: #27
|
|||
|
|||
|
Ja sam u prvom srednje peglala kosu bas konstantno jer sam bila ubjedjena da mi takva ispeglana frizura bolje stoji. Nakon par mjeseci kosa mi je bilapoprilicno ostecena. Tad sam i prestala da ju koristi konstantno jer sam shvatila da mi je bolja ova poluvijena/donekle loknasta kosa
. Sad eventualno u mjesec dana jednom ispeglam cisto da promijenim imidž .
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. |
|||
|
14-07-2010, 12:43 PM
Upis: #28
|
|||
|
|||
|
Imam kadravu kosu, a ne zelim to, tako da koristim peglu za kosu, ali sta znam najcesce idem na frizera i oni mi feniraju i ponekad peglaju kosu, tako da tako mi je puno lakse nego da to radim sama, jer nisam bas spretna...
Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine? |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Slicne teme... | |||||
| Upis: | Autor | odgovori: | Pregledi: | Zadnji upis | |
| Pjena za kosu.... | gothic | 6 | 542 |
13-07-2009 05:09 AM Zadnji upis: merima_okey |
|

Pretraga
Lista clanova
Pomoc![[-] [-]](images/collapse.gif)

Plus, kosa joj je prirodno plava, pa sad kada je tako ostecena, bas je kao slama...