[-]
Zadnji upisi
Ja tebi rijec, ti meni pjesmu ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:roSSonera Odgovora:64 Muzika Pregleda:1945 Vrijeme:Danas
Kod mene svira
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:Shadowboxer Odgovora:7772 Muzika Pregleda:106862 Vrijeme:Danas
Asocijacije
Temu pokrenuo:Rocket Queen Zadnji odgovorio:The Trooper Odgovora:699 WC-oteka Pregleda:12377 Vrijeme:Danas
Bezvezne spike
Temu pokrenuo:Fidel Castro Zadnji odgovorio:_leeylich_ Odgovora:24516 WC-oteka Pregleda:271691 Vrijeme:Danas
Sta bi radio kad bi ..
Temu pokrenuo:Laufer Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:55 TEEN kafić Pregleda:562 Vrijeme:Danas
CTRL V
Temu pokrenuo:Scarlett Zadnji odgovorio:Laufer Odgovora:368 WC-oteka Pregleda:7154 Vrijeme:Danas
Black Devil !
Temu pokrenuo:AdNaN_94 Zadnji odgovorio:AdNaN_94 Odgovora:7 TEEN kafić Pregleda:54 Vrijeme:Danas
Koji internet odabrati?
Temu pokrenuo:Lilihipich Zadnji odgovorio:Lilihipich Odgovora:11 Internet Pregleda:57 Vrijeme:Danas
prvi seksualni odnos-da li boli,krvari...
Temu pokrenuo:ivanica Zadnji odgovorio:Ocean_Soul Odgovora:10 Ljubav & Seks & Tijelo Pregleda:1723 Vrijeme:Juce
***oprosti mi majko ja ne mogu vise ****
Temu pokrenuo:selmy Zadnji odgovorio:Mimmy Odgovora:4 Životne priče Pregleda:530 Vrijeme:Juce
Prijatelji foruma: Trazim.com | Daniel Loncarevic |

Odgovori na upis 

Ocjena teme:
  • 1 glasova - 5 Prosjek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pegla za kosu
28-07-2009, 11:15 PM (Ovaj upis je zadnji put mjenjan: 28-07-2009 11:20 PM od *Z0kA* :).)
Upis: #21
RE: Pegla za kosu
Meni je kosa prilicno ravna...Znaju se izviti krajevi kad je bas vlazno napolju,ali sve u svemu-zadovoljna sam. Smijesak Smijesak Smijesak
Tako da je ne peglam...Nekoliko sam puta,ali u granicama,jer znam koliko steti. Imam jednu drugaricu kojoj je kosa bas bas duga i ravna,ali je ona ipak pegla, svako jutro vec 2-3 godine... Muti mi se Plus, kosa joj je prirodno plava, pa sad kada je tako ostecena, bas je kao slama... Muti mi se LOL
A inace, nemam nista protiv pegle, ako se umjereno koristi Smijesak Smijesak Smijesak

Bojim se da nismo iz iste price...
Pronadji sve upise od ovog clana
Citiraj ovaj upis u odgovoru
29-07-2009, 12:08 AM
Upis: #22
Svi mi zavide(lol) na ravnoj kosi tako da mi pegla ne treba ali tu i tamo znam ju ispeglat da bude mekša...
29-07-2009, 12:20 AM
Upis: #23
Moja je kosa baš ravna, pogotovo otkad je izrasla ispod ramena. Ne koristim peglu, mada me dosta ljudi pitalo da li je koristim. Toliko je ravna. Pokvaren zub

29-07-2009, 12:23 AM
Upis: #24
Ne koristim je jer je nisam još kupila..Neću je ni kupiti, ne treba mi.

Flamma flamma
Ex sole et stellis surrepta
Audacium lux
Amoris ardor
Ut animam liberes
Ut tenebras vincas
Te consecramus
29-07-2009, 01:00 AM
Upis: #25
Ja skoro svaki Dan koristim Peglu..Stavljam prethodno Pantene..nesto protiv Vrucine i tako nes..
I lepse izgleda Kosa nakon Peglanja..al to svako drugcije misli.

Freunde sind die Menschen,
die deine Vergangenheit akzeptieren,
dich in der Gegenwart mögen,
und in der Zukunft zu dir stehn.
13-07-2010, 11:37 AM
Upis: #26
Ja mislim da je to jedina stvar bez koje ne bih nikako mogla da funkcionišem. Smijesak

Jer imam strašno, strašno čudnu kosu: gusta je, oštra, dlaka je debela - nije ni frčkava ni ravna - UŽAS. Smijesak
I samo kad se sjetim koliko sam se prije nervirala kad se negdje spremiim, i onda nikako ne mogu da ukrotim kosu, i da je napravim onako kako mi se sviđa - to mi je toliko puta uništilo raspoloženje.

I onda sam kupila peglu. Moja je Remington i oduševljena sam.
Kosa mi nije uopšte oštećena, zato što imam jednu dužinu koju stalno održavam (i šišam se otprilike svakih mjesec dana), i koristim dosta preparata za zaštiitu od toplote. Tako da ne vidim u čemu je problem. Smijesak

baby u're makin' it harder. better. faster. stronger. Heart
Posjeti web stranicu ovog clana Pronadji sve upise od ovog clana
14-07-2010, 09:27 AM
Upis: #27
Ja sam u prvom srednje peglala kosu bas konstantno jer sam bila ubjedjena da mi takva ispeglana frizura bolje stoji. Nakon par mjeseci kosa mi je bilapoprilicno ostecena. Tad sam i prestala da ju koristi konstantno jer sam shvatila da mi je bolja ova poluvijena/donekle loknasta kosa LOL. Sad eventualno u mjesec dana jednom ispeglam cisto da promijenim imidž Pokvaren zub .

Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
14-07-2010, 12:43 PM
Upis: #28
Imam kadravu kosu, a ne zelim to, tako da koristim peglu za kosu, ali sta znam najcesce idem na frizera i oni mi feniraju i ponekad peglaju kosu, tako da tako mi je puno lakse nego da to radim sama, jer nisam bas spretna... LOL

Da li mi se tako svetiš, il' su to te godine?
Odgovori na upis 

Slicne teme...
Upis: Autor odgovori: Pregledi: Zadnji upis
  Pjena za kosu.... gothic 6 542 13-07-2009 05:09 AM
Zadnji upis: merima_okey